Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הדבר החכם לעשות הוא לחתור למטרה שלך ולקחת בחשבון שזה לא יקרה. זה הכל. לא צריך "לברוח" ממשהו רק יש סיכוי שהוא יכשל. לא אתה ולא אני לא יודעים מה בדיוק הדינמיקה בקשר שלהם.

אפילו קיבלתי ממנה 2 סטירות שזה טוב.

בהחלט דינמיקה מנצחת.

צבטת אותה בתחת? הביאה לך סטירה?!

לא, אני לא מאמין שאני אשכרה קורא את הדברים האלה... אתה חי בסרט של אומנות הפיתוי או משהו כזה? אני עם אשתי 5 וחצי שנים, נשואים כמה חודשים, ותנחש מה, לא צבטתי אותה בתחת והיא לא הביאה לי סטירה אפילו פעם אחת. יותר מזה, אני חושב שמעולם לא קיבלתי סטירה מבחורה, ומעולם לא צבטתי אף אחת בתחת. והייתי עם כמה עשרות בנות/בחורות/נשים בחיי.

אה, אולי לא בעצם :lol:

הוא איתה וסבבה לו. הוא מכין את עצמו לכל תוצאה סופית, שזה הדבר החכם לעשות. אם לא ילך לו איתה, הגיוני שהוא יתבאס. אבל בגלל הסיכוי שלא ילך לו לחתוך עכשיו? לא נראה לך קצת קיצוני?

הכל תלוי במטרה של אושריקו. לפי השתלשלות האירועים בשרשור הזה, המטרה של אושריקו היא לא למצוא חברה אלא להיזרק בכל פעם מחדש ע"י איזו משוגעת ולהתמרמר על זה באינטרנט.

אני יודע שאתם צודקים , אני לא אהבל. אבל היא ממלאת לי מקום שחסר לי בתקופה האחרונה. מה רצית את האמת? זאת האמת...

התכוונתי לזה שאני כל פעם נקשר למישהי ומתאכזב, אז לפחות עם זאת אני נהנה ועושה כל דבר כמו בת זוג חוץ מקטע מיני מן הסתם. לפחות אתה עדיין נהנה מחברה של אישה שרואה בך דברים טובים, צוחקת ממך, מתעצבנת ממך, כועסת עליך, מתרגשת ממך... רק חסר הניצוץ (בהנחה והיא לא מכירה מישהו ). זהו.

אם חסר "הניצוץ" אתה מראש יודע שלא יצא מזה כלום אבל אתה ממשיך.

אז בעצם מה שאתה רוצה זה רוצה להנות ואחרי זה לסבול? סבבה, זכותך. אבל אל תבכה בכל פעם מחדש שכל הבנות חרא ושאתה 0 כי זה המסלול שאתה נוסע בו.

יכול באמת להיות שבאחד הסיבובים תגיע למישהי שבאמת תרצה אותך לא רק בתור ליצן ביציאות משותפות, הכל יכול להיות. השאלה כמה סבל יקח עד שתגיע לזה. אבל אם בעצם זה מה שאתה מחפש כרגע, הכל טוב.

קודם כל תודה לך על התגובות ואני חושב שהבעיה העיקרית שלי היא שאני עצמי עם הבנות כמו עם "חבר" שאני מכיר ולא משחק משחק מיוחד.

ככה צריך, אל תשחק משחקים עם אנשים שאכפת לך מהם. כמו שאמרו חכמים:

.Thunder only happens when it's raining

.Players only love you when they're playing

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוודאי, מסתפר כל שבוע שבועיים, מתלבש יפה, מריח טוב, שרשראות, שעונים, זקן מעוצב עם התספורת... בקיצור מכל הבחינה הזו , בהחלט.

בוא נגיד שכמות הפעמים שאני שומע את "איזה ערס אתה " כולל ממנה גדול מאוד... רק שהתנהגות קצת שונה מערס אמיתי אלים אז זה בסדר:)

פורסם
מוביל לנקודה הראשונה שלי - פגם קטן במראה ואף בחורה לא תסתכל עליך.

די כבר!!!!!!!!!

אחד החברים הכי טובים שלי מקריח, אחד אחר כבר קירח לגמרי, אחד גמד מכוער שנראה כמו טרול. אחד גר עם בת זוג כבר כמה חודשים, אחד מאורס, ואחד נשוי באושר.

הפגם הוא לא קטן ולא במראה. הוא ענק והוא בראש שלך. עד שלא תפתור אותו ותבין שכן יש לך מה להציע, אתה לא תצא מהבור הזה שאתה תקוע בו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אז איך היו שבועיים כל כך טובים ובום יום אחד אחרי שחברים החליטה שלא טוב לה?

מה קרה בשבועיים שקדמו לזה שהיה כל כך טוב?

אמרת ש-48 שעות לפני הפרידה היא "הודיעה" לך שאתם יוצאים (לא ברור לי מה זה אומר אבל אוקיי). איך הגבת? אם זה היה ב"בסדר" או משהו שלא גרם לה לחשוב שאתה מבין שאתם זוג, אז אל תתפלא אם היא חשבה לעצמה "הוא לוקח את הסיפור ברצינות כמוני? כנראה שלא". תחשוב אחורה איך היא ראתה את התגובה שלך ואת השינוי ביחס שלך אליה.

תשמע קיבלתי רושם שאנחנו חברים כבר וכיף לנו ביחד וטוב לנו ביחד אז פשוט דילגתי על כל המשחקים האלה של להיות מאנייק וזה.

אבל אולי שבוע זה לא מספיק זמן להיות אתה.

להצחיק אותה ולהיות קשוב זה לא מספיק?

ולמה שבחורה תרצה שאני אעצבן אותה? הרי כל הקטע בזוגיות ביותר שיהיה טוב וכיף אחד עם השני?

אף פעם אל תהיה מניאק. אף אחת לא רוצה שתעצבן אותה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מוביל לנקודה הראשונה שלי - פגם קטן במראה ואף בחורה לא תסתכל עליך.

אמנם אמרו לך את זה כבר לפניי, אבל זה בולשיט ולא יותר מתירוץ לויתור עצמי. ההתנהגות שלך ושפת הגוף שלך - היינו מה אתה משדר לבחורה (ובאופן כללי לסביבה שלך) חשובים הרבה יותר. אתה לא רק שלא מסוגל להבין את זה, אתה משתמש בזה בכדי להמשיך ולהתקרבן. הכל מתחיל ונגמר בבטחון העצמי שלך. באותו הרגע שתשחרר ותתן לעצמך סיכוי, גם תצליח, וזה מניסיון. מה שכן, זה דורש עבודה עצמית - ולזה אתה כנראה לא מוכן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בוודאי, מסתפר כל שבוע שבועיים, מתלבש יפה, מריח טוב, שרשראות, שעונים, זקן מעוצב עם התספורת... בקיצור מכל הבחינה הזו , בהחלט.

בוא נגיד שכמות הפעמים שאני שומע את "איזה ערס אתה " כולל ממנה גדול מאוד... רק שהתנהגות קצת שונה מערס אמיתי אלים אז זה בסדר:)

אכן, כשאנשים אומרים לך שאתה ערס זה בהחלט אומר שהצלחת בחיים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אמרת ש-48 שעות לפני הפרידה היא "הודיעה" לך שאתם יוצאים (לא ברור לי מה זה אומר אבל אוקיי). איך הגבת? אם זה היה ב"בסדר" או משהו שלא גרם לה לחשוב שאתה מבין שאתם זוג, אז אל תתפלא אם היא חשבה לעצמה "הוא לוקח את הסיפור ברצינות כמוני? כנראה שלא". תחשוב אחורה איך היא ראתה את התגובה שלך ואת השינוי ביחס שלך אליה.

אף פעם אל תהיה מניאק. אף אחת לא רוצה שתעצבן אותה.

כן למען האמת חשבתי על זה התגובה שלי הייתה אידיוטית בסגנון של "נייס" . אבל לא יודע אם זה הסיבה שהיא החליטה להפרד.

היא הודיעה שאנחנו חברים. לצאת יצאנו כבר שבועיים לפני.

פורסם

אגב, כמה פעמים אמרתי לה שהיא נצלנית, אוהבת כסף, אוהבת גבוהים, דיברתי דיבור מלוכלך בפייסבוק בלי להזכיר שמות כדי שהיא תראה את זה ואז היא רשמה לי אחרי שבוע שבגלל התגובות האלה היא לא רוצה להיות בקשר אז אמרתי לה שהייתי עצבני וביקשתי סליחה והיא סלחה. ואחר כך ביום כיפור היא גם ביקשה ממני סליחה אם נפגעתי. אמרתי לה שאני נמשך מאוד לחזה שלה וזה לא אמיתי הדבר הזה והיא צחקה. מה אני אגיד לכם, נהנה מהרגע כי צחוקים יש והרבה.

נמרוד, עזוב שטויות, אתה בטוח נראה טוב ומגזים.

היה לי חבר , כולו צולע ובלי שום קשר לצליעה היה גם נראה אנורקס משהו מרוב שהיה פעם רזה יותר ממני, ותמיד הזרים בנות, כן כן, בגלל הביטחון.

פורסם (נערך)
hqdefault.jpg

חחח וואי שמע, הרגת אותי עכשיו איש

אגב, כמה פעמים אמרתי לה שהיא נצלנית, אוהבת כסף, אוהבת גבוהים, דיברתי דיבור מלוכלך בפייסבוק בלי להזכיר שמות כדי שהיא תראה את זה .

:brickwall:

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם (נערך)

בשבילך אושריקו, לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב:

אם גם זה לא ינער אותך אז לצערי אני ירים ידיים איש נחמד

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89
תיקונים קטנים

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

תגידו, אתם שפויים?לגבי הסרטון...

1)לא יוצא איתה לשום שופינג. יוצא איתה למקומות שבני זוג יוצאים אליהם כשהם לא מזדיינים בבית.

2)היא לא מדברת על גברים שהיא דלוקה עליהם או לא כי קודם כל אין כזה כרגע ודבר שני אני לא אתן.

3)היא מפנקת אותי(משלמת עליי לפעמים מרצון) וההפך.

4)היא יודעת שאני נמשך אליה ומרגיש אליה משהו.

5)לא מדובר על ידידה מגיל 0 שזה ברור שזה פרינדזון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...