Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיבה שלא תרחם על עצמך. מה ביקשת? אתה לא יצור, אתה לא "חננה" , יש מכוערים ממך ועדיין יש להם מזל ותפסו מישהי לטווח ארוך.

כל פעם שאתה יוצא עם מישהי ונקשר אליה ומתחבר אליה למה שחיפשת וזה נהרס , איך לא תרחם על עצמך?

"זה מסוכן, לתת לך את הלב שלי זה מסוכן , שאת פתאום תלכי ותעלמי מכאן , כמו ילד אתרסק מולך , איני יכול לתת שוב ללב לסבול כל פעם מחדש". זה מסוכן של אייל גולן.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במילה אחת - לא

ובשתי מילים - ממש לא.

יש פה יותר מדי חברים באשכול הזה שמרחמים על עצמם ונכנסים למראה שחורה. חבל.

רחמים עצמיים זה הדבר הכי קל לעשות.

אתם מרחמים על עצמכם, מסתכלים על העולם והנסיבות שלכם בעיניים שליליות ומה אתם יודעים? זה מקרין ממכם החוצה והבחורות סביבכם רואות את זה עליכם באופן ברור, ופשוט תופסות מרחק. ובצדק. מין מעגל קסם כזה של נבואה שמגשימה את עצמה.

הכל בראש, הכל בתפיסה העצמית שלך. הכל בסוף מתנקז לאיך אתה תופס את עצמך ורואה את עצמך במראה. תראה את עצמך באור חיובי, הביטחון שלך יעלה, וזה יקרין החוצה ואנשים סביבך יראו את זה. ואנשים נמשכים באופן טבעי לאנשים שהם חיוביים ולא להפך.

כל אחד יכול למצוא עצמו בזוגיות, כל עוד יעבוד על עצמו במקום לרחם על עצמו.

האם חשיבה חיובית תצמיח את השערות החסרות?

פורסם
אין סיבה שלא תרחם על עצמך. מה ביקשת? אתה לא יצור, אתה לא "חננה" , יש מכוערים ממך ועדיין יש להם מזל ותפסו מישהי לטווח ארוך.

אין כאן שום מזל. זה לא טופס שאתה ממלא בלוטו. זה להאמין בעצמך וביכולות שלך, ולהראות את זה. אם אתה לא מאמין בעצמך, אל תצפה שבחורות סביבך יאמינו.

כל פעם שאתה יוצא עם מישהי ונקשר אליה ומתחבר אליה למה שחיפשת וזה נהרס , איך לא תרחם על עצמך?

שום דבר לא נהרס סתם. לכל דבר יש סיבה. והסיבה היא שעשית טעויות בדרך. תלמד מהם ותשתפר. בחיים נופלים לפעמים, הכל שאלה איך קמים.

"זה מסוכן, לתת לך את הלב שלי זה מסוכן , שאת פתאום תלכי ותעלמי מכאן , כמו ילד אתרסק מולך , איני יכול לתת שוב ללב לסבול כל פעם מחדש". זה מסוכן של אייל גולן.

לא שומע אייל גולן, ולא אוהב בכללי את כל שירי ה"לב השבור". השירים האלה זה חולה רעה שבמקום להרים גבר אחרי משבר, רק מפילה אותו יותר לתחתית.

אתה רואה מה אתה עושה? בדיוק מה שאמרתי. מרחם על עצמך אפילו מבלי לשים לב. אם אני רואה את זה, בטח הבחורות שאתה מנסה למשוך רואות את זה.

אנשים מקריחים זה עובדה. האם זה אומר שמי שמקריח בראשו לא ימצא בת זוג? ממש לא. אין קשר בין הדברים.

הקרחת זה לא מה שמרחיק ממך את הבחורות, העובדה שאתה נותן לקרחת להשפיע על מי שאתה מרחיק אותם.

אני 1.68, והעובדה הזאת מעולם לא הפריעה לביטחון העצמי שלי, וכתוצאה מכך, גם לבחורות שהייתי איתם זה לא הפריע.

יצאתי והייתי במערכות יחסים ממושכות גם עם בנות גבוהות ממני, לא היתה לי שום בעיה.

הכל מתחיל ונגמר באיך אתה תופס את עצמך. הדרך שבה תתפוס את עצמך תשפיע באופן ישיר על איך הסביבה תתפוס אותך.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

צחי , אני עם נשים מעולם לא משדר שאני 0 או שאני דיכאוני. להפך. ועל זה כולן יעידו.

לגבי טעויות? אין שום טעות כשהבחורה מתעקשת שוב ושוב שהיה כיף, חיבור, שאתה X Y ואתה גם רואה בדייטים עצמם אם היא כאן "מלית ברירה" או שבאמת טוב לה. אז כן , צריך לרחם על עצמך במצב כזה כשזה קורה 3 פעמים ברציפות למרות שאתה אחלה גבר.

התשובה היא שאני אפס , נקודה.

פורסם

מה שאושריקו אמר. גם אני מפאר את עצמי מול בחורות שאני יוצא איתם, והכי אופטימי ושמח בעולם.

זה או המראה, או שאני פשוט מתנהג יותר מדיי כמו אישה.

פורסם (נערך)
צחי , אני עם נשים מעולם לא משדר שאני 0 או שאני דיכאוני. להפך. ועל זה כולן יעידו.

לגבי טעויות? אין שום טעות כשהבחורה מתעקשת שוב ושוב שהיה כיף, חיבור, שאתה X Y ואתה גם רואה בדייטים עצמם אם היא כאן "מלית ברירה" או שבאמת טוב לה. אז כן , צריך לרחם על עצמך במצב כזה כשזה קורה 3 פעמים ברציפות למרות שאתה אחלה גבר.

התשובה היא שאני אפס , נקודה.

העובדה שאינך שם לב לטעויות לא אומר שאין טעויות. כולנו עושים טעויות. החכמה היא למצוא איפה טעית, למצוא מה עשית שפגע במשיכה של הצד השני אלייך, וללמוד לפעם הבאה איפה לשפר ולעבוד על עצמך.

הנסיון הכי טוב בא מטעויות.

ושוב עם הגישה הזאת שלך - אם אתה חושב שאתה 0, למה אתה מצפה שבחורות ירצו לצאת איתך? תפסיק עם הגישה המזיקה הזאת. היא לא מועילה לך בדבר.

הכי קל לנקוט בגישה שיש לך משהו שלילי שאי אפשר לתקן. כך אתה פותר את עצמך מלהתמודד עם הבעיה.

מה שאושריקו אמר. גם אני מפאר את עצמי מול בחורות שאני יוצא איתם, והכי אופטימי ושמח בעולם.

זה או המראה, או שאני פשוט מתנהג יותר מדיי כמו אישה.

זה לא מה אתה אומר לצד השני, זה מה אתה משדר לצד השני בהתנהגות שלך.

ולפאר את עצמך זה בטח לא דבר טוב. לפאר ולדבר על עצמך גבוהה גבוהה מוציא אותך בעיני הצד השני שחצן, ומרוכז בעצמך. וזה תכונה שבהחלט מורידה מאוד משיכה ומרחיקה, גם בנות זוג פוטנציאלים, וגם חברים ומשפחה.

אם יש לך פרארי, אל תגיד שיש לך פרארי, פשוט תנהג בפרארי. מבין לאן אני חותר?

החכמה היא להראות מה אתה שווה מבלי לומר את זה. ההתנהגות היא המסר.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם (נערך)
הנה, יצאתי עם מישהי ולא הצלחתי אפילו יומיים להחזיק בתור חבר שלה.

כי שיעממת אותה !

אתה לא ריגשת אותה.

לא גרמת לדגדוגים בפות שלה.

הצלצול שלך לא עשה לה רטט.

להמשיך?

אין לזה קשר למראה שלך, אין לזה קשר אם אתה ילד טוב\רע. אין לזה קשר למשכורת שלך וכל בולשיט אחר שאתה מאמין בו.

זה נטו האופי שלך, ההתנהגות שלך.

שלא תחשוב - אצל כל גבר, יש והיו בחורות שיתהפך העולם והוא לא יצליח לרגש.

אז כל מה שאתה יכול לעשות זה להתמיד. אתה צריך להמשיך להכיר בחורות עד שתמצא כאלה שיתרגשו מכל נשימה שלך. ואתה תמצא.

שלא תחשוב, זה יותר קשה מללכת לחדר כושר ולעשות ביד למכשיר עם משקולות.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

נמרוד,

מקריאה כאן אפשר לראות שיש חוסר ביטחון עם המפרצים. אף אדם לא ירצה להיכנס לזוגיות (לאו דווקא רומנטית) שאחד הפרטנרים הוא חסר ביטחון.

לך לספר, זרוק לו שטר ירוק ודרוש ממנו שתצא חתיך.

אני יכול להגיד שאני הכרתי את חברה שלי כשהתחילו המפרצים, שנראתי כמו אסיר נמלט (לא רק בשיער, אלא גם בבגדים). והנה עברו להם 4.5 שנים.

פורסם (נערך)

לא, אבל היא תגרום לך לגלח את הראש לגמרי ולגדל זקן הייזנברג.

image.jpg

אלא אם יש לך גנים מזרח אירופאיים כמוני, ואתה לא מסוגל לגדל זקן.

" בחיים גבר לא נלחמו עליי כמו שאתה נלחם וזה מרגש".

בתרגום חופשי - "על גופתי המתה אני אתן לך לגעת בי".

היא עדיין לא אמרה לך "הלוואי והחבר שלי היה כמוך" ו"איזה מזל יהיה למי שתהיה החברה שלך"?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, ואדים, אבל אני יודע טוב מאוד שאני חשוב לה ושכייף לה איתי . היא גם שולחת לי הודעות בוואטספ ומדברת איתי בכיף , באה אליי , מתלוננת שאני לא מעריך אותה מספיק , זורמת במפגשים ואין תחושה של "שיט , אני צריכה להיפגש איתו שוב ".

זאת באמת ילדה ממש חמודה, אבל ממש. לא נתקלתי בדבר כזה, אני גם מכור לקול שלה, זה קול ציפציף של ילדה בת 18 , אני מתחבר לאופי נשי כזה.

לא רואה שום טעות שעשיתי איתה , אני כיבדתי אותה מינית והוכחתי לה שאני לא מחפש רק לדפוק ולזרוק , אבל גם לא היייתי פראייר , אני חושב פשוט שאני נראה רזה ונראה לא לגיל שלי בכלל וזה הורס לי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא משנה את העובדה שאתה הBFF שלה ולא הBF שלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם סתם מגזימים:

1) היא יודעת שאני נמשך אליה\מרגיש אליה דברים.

2) מדובר על מישהי שגרה מרחק נסיעה של שעה בערך שגם עסוקה רוב השבוע לכן לא נפגשים הרבה , נגיד , היום עברו כמעט 3 שבועות מאז שראיתי אותה בפעם האחרונה ומחר היא אמורה לבוא אליי, זה לא אחד בתוך התחת של השני וגם במפגש עצמו , מקסימום שעה שעתיים שבהם אני גם מנסה להתנהג כמו אחד שרוצה להשיג אותה.

3)אני לא בקשר ידידותי איתה רק כי בא לי להיות ידיד שלה, אני מנסה את האופציה הכי הזויה וזה לכבוש אותה תוך כדי ידידות , ותאמינו או לא, כבר קרו מקרים.

4) אם זה תלוי במראה החיצוני (ממש לא נראה לגיל שלי) אז כן אני אבוד, אבל לפי מה שהספקתי להכיר אותה זה פחות חשוב לה.

5)מה קרה? למה אסור שתהיה לך מישהי אפילו ידידה שתהיה איתך כשאתה עצבני\עצוב\ סתם בלי מצב רוח שאכפת לה ממך ?זה גם משהו .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...