Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מפרצים וצלקת של ערס בגבה.

הנה, יצאתי עם מישהי ולא הצלחתי אפילו יומיים להחזיק בתור חבר שלה.

אין לי מפרצים אבל יש לי צלקת בגבה.

מה זה צלקת של ערס בגבה? זה כל הסיפור שבגללו בפנים שלך "דפוקות" כביכול?

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה צלקת של ערס בגבה? זה כל הסיפור שבגללו בפנים שלך "דפוקות" כביכול?

בגדול כן. זה נורא ולגיטימי לפסול על ואין לי מה לעשות עם זה.

ביררתי על השתלה וזה לא רלוונטי לי כי "נולדתי דפוק" ולא "מקריח" (צפיפות תקינה איפה שיש זקיקים)

פורסם

שמע, אני דואג להסתכל על אנשים ולחפש בהם את הפגמים שלי בשביל קצת להתנחם בזה שלא רק אני נדפקתי. אולי כל החיים מצאתי 2 אנשים עם פגמים כמוני.

למה שבחורה שלא נואשת לחלוטין תבחר בי ולא באחד עם גנים עדיפים?

פורסם

מה ההגדרה לגנים עדיפים?

אולי היא תעדיף איש עם נשמה טובה , מאשר חרא עם תסרוקת להיט .

אתה לא מספיק בוגר כדי להבין שיש הרבה אפור בחיים, אתה עוד בשלב של שחור ולבן .

בלי להעליב חלילה .

פורסם

תתעודד, לי יש כתם לידה בקוטר של 5-6 אינץ' בירך שמאל. לא משהו שרואים בשוטף, אבל מספיק בכדי לוותר על הספידו בים/בריכה או לתהות לרגע כשמגיעים למיטה ובאשר לשעירות, הו.. השעירות (אפרופו ים/בריכה, מהם אני אשכרה נמנע בגלל העניין הזה) ; אורנגאוטן חובבן ליידי.

בשנות ה 80 אולי יכלתי להיות כוכב פורנו עם נתונים שכאלו (מבנה גוף חסון, גובה 1.88, אממה - לובש סוודר בכל ימות השנה, מתחת לבגדים), כיום בעידן המטרוסקסואלי ושלגבר אסור שתהיה שיערה אחת עודפת על הגוף, זה קצת יותר בעייתי.

מסתדרים, איכשהו.

פורסם

למה אתם תוקפים אותי ? אני יודע שאני אצליח לכבוש אותה בסוף , זה רק עניין של זמן.

חוץ מזה, אף אחת לא מנצלת אותי , הבחורה באה אליי , משלמת עליי גם , לא רצתה להמשיך בקשר כדי לא לפגוע בי , יודעת שאני מרגיש אליה דברים , אז זה סוג של קשר מוזר , כן , אבל וואלה נהנים, למה לא? החסרון הוא שאני יושב איתה לסרט ומסתכל לה על החזה העגול והגדול זה החסרון היחיד.

ואתם לא הצלחתם לרדת לסף דעתי , אני אפס מאופס ששום דבר לא הולך לו בחיים , אז לפחות אני מנחם בחורה חסרת ביטחון והיא מספקת לי תחושה של בת זוג בכאילו.

פורסם

אלפא,אני לא התלוננתי על הצלקת... ההפך יש בנות שחושבות שזה סקסי ;)

כתבתי כדי לעודד את נמרוד .

ולגבי אושריקו, זה לא יקרה ... אתה מזמן פות עם בולבול בעיניה.

פורסם (נערך)

מקס, תגדיר מדברת על גברים ? מדובר על בחורה מהזן החופר ביותר על כל דבר (אבל יש מצבים שהיא לא חופרת) , עוד בדייט הראשון כמעט נרדמתי ולא היה לי נעים .ככה שאתה מתאר לעצמך שהיא מדברת על הכל. אבל ישבתי איתה על שיחות מן הסתם מה העבר שלה... אז טבעי שהבנתי מה היא חושבת על גברים\מה האקס עשה לה . בקיצור: בחורה בלי ביטחון , שלא מצליחה לפתח רגש מאז שהאקס חודש וחצי הראשון ששם עליה בכלל יצא איתה ואז זרק אותה. אז אם אתה מדבר על גברים שהיא כביכול יוצאת או דלוקה, אז ממש לא כי אין לה אף אחד וגם לא נותן לה אם תרצה - לדבר.

חוץ מזה שאמרתי מראש שאם יהיה לה או לי מישהו או מישהי נתרחק . עד אז, אני אלחם עלייך. זהו

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

לא בחורה של סרטי אימה, אבל כן הלכנו לסרטים כמה פעמים.

אגב, אני תמיד עוקץ אותה ועושה לה טיזינג, מעצבן אותה, מצחיק אותה ומרגש אותה ומפנק אותה במתנות מקסימום במצטבר עלה לי 20 שקל, וגם קיבלתי את המשפט " בחיים גבר לא נלחמו עליי כמו שאתה נלחם וזה מרגש".

הבעיה כשבמצב כזה היא לא מתאהבת אני מרגיש שאני אפס מאופס ומכוער. זה יותר גרוע מהסירוב.

עריכה:

מדובר בנוסף על ילדה, היא לא באמת מתנהגת כמו בת 22 אלא בלחץ כמו בת 18 , ילדותית, קול ילדותי , חמודה מאוד , נמוכה ומלאה , מטופחת מאוד ובקיצור... עד שחשבתי שמצאתי את האחת ...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)
מה ההגדרה לגנים עדיפים?

אולי היא תעדיף איש עם נשמה טובה , מאשר חרא עם תסרוקת להיט .

אתה לא מספיק בוגר כדי להבין שיש הרבה אפור בחיים, אתה עוד בשלב של שחור ולבן .

בלי להעליב חלילה .

גנים טובים זה שיער מלא, זקן מלא, גבוה, ועוד.

מכל הדברים הטובים אני רק גבוה. למרות שזה הדליק כל מי שיצאתי איתה.

מה לדעתך תכונות חשובות לבחורה בגבר שלה?

אני באמת שוקל לדבר איתה שוב ולומר לה שהתנהגתי כמו טיפש ועשיתי טעויות של חסרי ניסיון.

באמת שהיה לי קשר מיוחד איתה, הכרנו ברכבת ערב יום כיפור, לפני 3 שבועות, והיה לנו ברייק של שבוע בהתחלה.

בתכלס אנחנו נטו מכירים שבועיים ומרגיש לי שאנחנו יוצאים כבר שנתיים.

אלפא,אני לא התלוננתי על הצלקת... ההפך יש בנות שחושבות שזה סקסי ;)

כתבתי כדי לעודד את נמרוד .

ולגבי אושריקו, זה לא יקרה ... אתה מזמן פות עם בולבול בעיניה.

זה כמו "קרחת זה סקסי"... באמת. גם מעבר לזה שזה מכוער, איזה רושם זה משאיר על בחורה אינטליגנטית - שעם הזאת אני שואף לצאת?

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)
רק מראה חיצוני קובע שום בחורה לא תסתכל עליך אם אתה לא נראה טוב דיי הגיע הזמן לומר את זה!

במילה אחת - לא

ובשתי מילים - ממש לא.

יש פה יותר מדי חברים באשכול הזה שמרחמים על עצמם ונכנסים למראה שחורה. חבל.

רחמים עצמיים זה בור ללא תחתית. וזה הדבר שהכי קל לעשות ולשקוע אליו.

קל להיכנס - קשה לצאת. אז טפסו חזרה החוצה ותגשימו את עצמכם.

אתם מרחמים על עצמכם יותר מדיי, בוחרים לוותר לעצמכם במקום להתמודד. ומסתכלים על העולם והנסיבות שלכם בעיניים שליליות, ומה אתם יודעים? זה פשוט מקרין ממכם החוצה והבחורות סביבכם רואות את זה עליכם באופן ברור, ופשוט תופסות מרחק. ובצדק. מין מעגל קסם כזה של נבואה שמגשימה את עצמה.

הכל בראש, הכל בתפיסה העצמית שלך. הכל בסוף מתנקז לאיך אתה תופס את עצמך ורואה את עצמך במראה. תראה את עצמך באור חיובי, הביטחון שלך יעלה, וזה יקרין החוצה ואנשים סביבך יראו את זה. ואנשים נמשכים באופן טבעי לאנשים שהם חיוביים ולא להפך.

כל אחד יכול למצוא עצמו בזוגיות, כל עוד יעבוד על עצמו במקום לרחם על עצמו.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...