Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך אסמכתאות על היות הרכב ליסינג נהג יחיד? או שאתה מסתמך על סיפורי המוכר?

קח בחשבון שאם מחר הרכב מוגדר כאובדן מוחלט ספק רב אם חברת הביטוח תשלם לך יותר מ-30% פחות מהמחירון...

ההורדות ממחירון לוי יצחק

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניפוץ בשמשה הקדמית יכול להיות מכמה סיבות ואם המוכר נראה אמין ולפי הטופס לא נראה שהפיצוץ מקדימה היה רציני

הייתי מאמין לו, באיביזה של אמא שלי עם פחות מאלף קילומטר נסדקה השמשה בגלל שציפור החליטה להתאבד עליה במהירות של 110 קמש, כאחד שנהג ברכב באותו רגע כל כךנבהלתי הייתי בטוח שהיא נכנסת לי לתוך האוטו.

בקשר לרכב, אם לא הייתי מוצא אלטרנטיבה טובה יותר בין הטידות שמפורסמות כרגע , לא הייתי פוסל רכב זה.

אבל ההורדה מהמיר צריכה להיות משמעותית, רכב כזה שווה 25-23 K

פורסם
ניפוץ בשמשה הקדמית יכול להיות מכמה סיבות ואם המוכר נראה אמין ולפי הטופס לא נראה שהפיצוץ מקדימה היה רציני

הייתי מאמין לו, באיביזה של אמא שלי עם פחות מאלף קילומטר נסדקה השמשה בגלל שציפור החליטה להתאבד עליה במהירות של 110 קמש, כאחד שנהג ברכב באותו רגע כל כךנבהלתי הייתי בטוח שהיא נכנסת לי לתוך האוטו.

בקשר לרכב, אם לא הייתי מוצא אלטרנטיבה טובה יותר בין הטידות שמפורסמות כרגע , לא הייתי פוסל רכב זה.

אבל ההורדה מהמיר צריכה להיות משמעותית, רכב כזה שווה 25-23 K

מחזק את אורן קמחי ,לא הייתי משלם יותר מ-25 אלף ,במיוחד לאור העובדה שהחלפת שמשה קדמית נתגלתה רק בבדיקה ולא באופן יזום על ידי מוכר , לגבי טוטל לוס מהביטוח : גם כך רכב של 25 אלף ש"ח נהוג לעשות ביטוח צג ג ולא מקיף..אז מה זה משנה ?

פורסם

Rony999 אתה כנראה עשיר. לרכב שווה 25-30K בהחלט הייתי עושה מקיף כי ההפרש בין צד ג' למקיף הוא 1000-1500 ש"ח לשנה וזה בהחלט שווה את השקט הנפשי במיוחד למי שעלול למצוא את עצמו בלי רכב ובלי כסף לרכוש רכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה!

28, שזה נשמע קצת הרבה אחרי מה שאני קורא כאן. מצד שני הרכב במחירון לוי יצחק 35 ככה שזה 20 אחוז למטה, ביד 2 אני רואה שרוב הטידות 2009 מפורסמות ביותר מזה וצריך לזכור גם שהוא רק עם 85 אלף קמ, מטופל רק במורשה, 4 צמיגי מישלן חדשים וטסט ל8 חודשים. נשמע לי סביר, אולי אני פראייר :)

פורסם

לדעתי, אם אתה לא מתכוון למכור בקרוב והפגיעה בקצה השלדה לא מפריעה לך פסיכולוגית, עשית עסקה סבירה.

תתחדש

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...