Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 20K-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מאחר שהתחלתי עבודה חדשה, וההיתלות בתחבורה ציבורית לא נוחה ולוקחת פי 3 זמן יותר מנסיעה, נוצר צורך ברכישת רכב.

בעיון וקריאה ברשת חשבתי התחלתי לפזול לכיוון פיז'ו 107 רובוטית, כאשר מחירה נמצא בגבול העליון של התקציב.

בכל מקרה אשמח לעוד אופציות/חוות דעת.

דגשים:

*הנסיעה היומית היא כ-40ק"מ, ראשון לציון(מזרח) > נתב"ג ובחזרה.

*צריכת דלק טובה, לפחות כ-1 ל15/16 בבין עירוני.

*מאחר ויש לי בעיות מוטוריות קלות, אני מעדיף להימנע מגיר ידני (לפחות בשילוב עם מנועים קטנים).

*מעדיף להימנע מרכבים אוטומטים בעלי גיר של 4 הילוכים, אך אני גם מודע למגבלות התקציב.

*מעדיף להימנע מרכבים שידועים בתעריפי ביטוח גבוהים, בנוסף אני בן 22 כך שאני מוגדר כנהג צעיר.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

אופציה טובה, אבל קח בה נסיעה כי זה רכב די בסיסי, אם אתה מסתדר עם הנוחות/רעש זה רכב טוב מאוד, אמין וחסכוני ביותר, רק תוודא שהוחלף קלאץ'.

עוד אופציה היא גטס/סיריון, אבל אני לא חושב שהן עדיפות ועלולות לעשות לך תקלות.

בדוק גם את הרכב התאום, הסיטרואן C1.

• תוכן חדש...