Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב או ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני היום בעל גטס 2009 שכבר עשתה 180K. אני שוקל לעבור רכב. הגודל של הרכב לא חשוב היות ואני רוב השבוע לבדי ובסופי שבוע עם עוד אדם.

אני נוסע כ25K בשנה.

אני מחפש רכב:

אוטומט רצוי לא רובוטי

בלי רצועת טיימינג

רצוי טיפול כל 20 או 30K

חסכונית בדלק.

לא יקרה מידי לתחזוקה.

רכב שישרת אותי 3או 4 שנים.

ההתלבטות שלי בלקנות או לקחת ליסינג פרטי.

סכום קנייה כ50K עד55K . יש לי 25000 מזומן ועוד יכולת לקחת הלוואה ל 4 שנים על 30K

מה לדעתכם כדאי?

דוגמא לרכבים שראיתי:

פורד פיאסטה 2014 מליסינג מנוע 1.6 עם 48K - מחיר מבוקש 54K

קיה פיקנטו LX 2013 מליסינג עם 58 K - מחיר מבוקש 52K

אופל אסטרה 1.4 טורבו 2012 - 48 תשלומים של 750 שח ועוד 20000 בסוף

אופציה שניה לקחת קיה פיקנטו 2016 מליסינג פרטי עלות חודשית 1200 ל36 חודש כולל ביטוח ו3 טיפולים.

עריכה אחרונה על ידי aviw100
פורסם

לא מת על האופציות שרשמת-

הפיאסטה 1.6 עם גיר מחורבן, הקיה לא מאוד חסכונית בדלק וטיפולים למיטב ידיעתי כל 15K (הסטנדרט היום), והאסטרה גדולה ויקרה עם בעיות במערכת הקירור.

מה זה חסכוני מבחינתך?

פורסם

שלום

אני מחפש רכב:

אוטומטי רצוי לא רובוטי אם כי אני שוקל פג'ו 108

חסכוני בדלק

זול לאחזקה

ללא טיימינג אלא שרשרת

לגבי הגודל זה לא חשוב לי למרות שאני 1.9 בגובהי.

כל השבוע אני לבד. בסופי שבוע אני עם הבן שלי הקטן.

נסועה כ2000 קילומטר בחודש הווה אומר כ24k בשנה.

האם כדאי לקנות או לקחת אוטו מליסינג ולספוג את ההוצאה החודשית.

פורסם
שלום

אופציה שניה לקחת קיה פיקנטו 2016 מליסינג פרטי עלות חודשית 1200 ל36 חודש כולל ביטוח ו3 טיפולים.

לא התעמקתי בפרטים של המבצע אבל תבדוק באתר של קיה הם מפרסמים פיקנטו ב 290 שח לחודש

פורסם

חשבתי כ50 עד 55k עדיף כמובן פחות לאור זה שהרכב מאבד מהר את ערכו. אני כל השבוע נוסע נסיעות קצרות יום יומיות של 40קילומטר ובסופשבוע 300 קילומטר

פורסם

זה מאוד מאוד חסכוני מה שאתה מצפה.

כל האפשרויות שהעלית לא ממש חסכוניות.

נראה לי ספייס סטאר או מיקרה יתאימו מצוין לדרישות. לא יודע בקשר לטיימינג.

פורסם

אם אתה מפחד מירידת ערך- קנה פיקנטו משומשת בת 3 בערך, שחלק מירידת הערך מאחוריה.

מה זה חסכוני מבחינתך? כי הפיקנטו לא ממש חסכונית.

פורסם

לא נותן לי לערוך.

הפיקנטו לא תיתן לך צריכה כזו, רק ספייס סטאר/מיקרה כמשומשות (או פולו/איביזה/פאביה טורבו, אבל הן לא עונות על דרישותייך).

עוד אופציה- סוזוקי סלריו- הרובוט בה מרגיש די טוב לפי מה שאומרים (לא נהגתי), וכמו כל סוזוקי היא אמורה להיות די אמינה.

פורסם

אני שוקל כעת את הרכבים הבאים (חדש) וטרייד אין על הרכב שלי: פג׳ו 108 סיטרואן c1 או סוזוקי סלריו. מי מהן עדיפה ולמי אין טיימינג אלא שרשרת?

פורסם

הסלריו תהיה עדיפה מבחינת מרווח פנימי , הסיטרואן והפיג'ו (אותו הרכב עם שינויי עיצוב) עדיפות בבטיחות ולטעמי גם במראה.

במנוע של ה108 והC1 יש שרשרת וכנל במנוע של הסלריו.

לטעמי אם אין לך נוסעים באופן קבוע ברכב ה108 או הC1 עדיפות.

• תוכן חדש...