Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איבדתי אותכם.

מצד אחד, באתר של יורוקום לא הצלחתי למצוא את יונידן כמותג. מאידך, כשבדקתי את הדגם שהמליץ עליו אייל, למשל בחנות הזו, רשום אחריות לשנתיים של יורוקום.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אצלנו לבית נכנס רק פנסוניק

אני מדבר על 25 שנים שבהם השתמשנו רק בפנוסיניק וכל סט אחר שנכנס והתווסף פשוט מתישהו במהרה שבק חיים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי ניסיון טוב גם עם פיליפס.

האם הם מהבודדים שלא יכולים להסתדר עם סלולרי ושיחה מזוהה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מבין שהרוב מעדיפים את הפנסוניק. האמת שבבית הורי יש יונידן שנים ולמעט החלפת בטריות לאחרונה, מחזיק יפה.

מכל מקום, אני מודה לכולם על העזרה. אעשה את בדק המחירים ואעדכן.

בן.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

עדכון: בסופו של דבר נרכש ה-Panasonic KXTG682. לא איתרתי בחנויות את מכשירי יונידן ובעזרת הנחת "חבר" הוא יצא במחיר מצוין .

במקומך הייתי קונה פנסוניק מפונטייפ עם 3 שנות אחריות.

לא צורפה ת. אחריות למכשיר כך שפניתי במייל ליורוקום בכדי לקבל אותה, כמו גם לברר את משך האחריות שכן בחלק מהחנויות מדובר רק על שנה. מהירות ובהירות המענה שלהם יתנו גם אינדיקציה טובה למדד השירות.

תודה לכולם,

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...