Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אפשרות לפרסום לדף הנחיתה שלי בפייסבוק בצורה דיי טובה. שיתוף בקבוצות (דפי) צרכנות בפייסבוק (חייב להימכר, מבצעים בפייסבוק וכו..) מניב לי כמה יחידות של מכירות אך זה מעייף ומתיש לעשות כול פעם מחדש כמו רובוט.

בדקתי כמה עשרות תוכנות אוטופוסטינג כולן עוסקות בפוסטים בלבד ובאף אחת מהן אין אופציה של שיתוף פוסט קיים לקבוצה שלא בבעלותי.

האם יש לכם היכרות עם תוכנה או יישום דומים שכן מסוגלים לעשות את זה?

פורסם

מצאתי את הסרטון הזה אך היישום שהבחור מראה בסרטון לא מספיק טוב ומאוד יקר.

למה לא מספיק טוב? כי הוא מאפשר לכתוב פוסט בלבד ואין אופצייה לעשות שיטוף מפוסט קיים (אם אני רוצה לקדם נגיד את עמוד הםייסבוק שלי) וגם כן אין שם אופציה להוסיף סרטון או תמונה אלא רק מלל.

פורסם

עדיין לא מצאתי שום כלום.

התנסתי בMASS PLANNER הוא רץ ועושה כאילו הוא מפרסם פוסט בפייסבוק אך הוא לא באמת מפרסם כלום למרות שבהיסטוריה שלו יש לינק לפוסט ורשום SUCCSESFULL.

עוד ישום שמצאתי זה TOOLSTAR אך הוא עובד דרך אפליקציה בפייסבוק לכן השיטופים שהוא מפרסם לא זוכים לחשיפה רבה.

• תוכן חדש...