Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נשמח בייעוץ לפני רכישת רכב, כי כבר הלכנו לאיבוד בתוך כל האופציות..

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות קצרות יחסית (איזור השרון) ועירוניות מזדמנות

דרישות (מסודרות פחות או יותר לפי סדר חשיבות):

• רכב קטן ככל הניתן (חניות וכו..) אבל עדיין מרווח במידה מספקת
  • גיר אוטומטי (או רובוטי אבל רק במידה והוא לא מורגש מדי)
  • אמינות וכל הכרוך בכך
  • חסכון בדלק
  • בטיחות
  • אבזור סביר (מערכת שמע סבירה ומזגן שעושה את העבודה)

תקציב- עד 50,000ש"ח (ממש מעדיפים לא לחרוג אבל אפשר בטיפה)

הדגמים שנראו לנו בעיקר עד כה:

• טויוטה יאריס (אבל קשה מאוד למצוא בתקציב שלנו משהו מעל שנתון 2010)
  • סוזוקי סוויפט (בעיה דומה ליאריס)
  • סוזוקי ספלאש
  • ניסאן מיקרה (מצאנו שנת 2013)
  • יונדאי i20 (מתלבטים כי שמענו חוות דעת מעורבות)
  • קיה פיקנטו (פחות נראית לי אבל אשמח לשמוע חוות דעת)

בינתיים חיפשנו בעיקר בסוכנויות רכב גדולות וחברות טרייד אין וליסינג באיזור נתניה (קרסו טרייד, אלדן, טויוטה..)

באמת שנשמח לכל עזרה וייעוץ!

תודה מראש לכל העונים,

דור ודניאל

פורסם

אתה מחפש מבחינת גודל מיני (כמו קיה פיקנטו, יונדאי i10, סיאט מי, סוזוקי סלריו, שברולט ספארק, פיג׳ו 108) או סופר מיני (i20, יאריס, פולו, פאביה, איביזה, ריו) או רכבים שהם על התפר בין לבין (מיקרה/ספייס סטאר)? חוץ מצריכת דלק חסכונית- הממוצע ברכבים כאלו הוא בערך 1-11 בנסיעה משולבת. לאיזו צריכה אתה מצפה?

המיקרה והספיד סטאר רכבים די בסיסיים, אבל עושים בסופו של דבר את העבודה.

פורסם

קודם כל- תודה רבה על התגובות בינתיים

בן- מבחינת גודל אני לא מקובע לגודל ספציפי, הייתי רוצה רכב שיהיה קטן כל הניתן אבל עדיין מרווח מספיק לזוג + תינוק לצורך העניין. לא נהגתי בכל הרכבים המפורטים עדיין אבל אני חושב שהמיקרה די עונה על הדרישות האלו, הפיקנטו נראית לי קצת קטנה מדי לעומת זאת.

מבחינת צריכת דלק- כמה שיותר חסכוני יותר טוב מן הסתם (: ברור לי שכשמדובר באוטומט הצריכה תהיה קצת גבוהה יותר, אבל השאלה מבין הרכבים הללו לאיזה יש את הצריכה הטובה ביותר? המיקרה?

בסופו של דבר אני מחפש את רכב ש"יעשה את העובדה" כמו שאתה אומר- אמין, חסכוני, בטיחותי בעיקר.

נכון להיום מצאתי 2 אופציות שנראות לי בעיקר- מיקרה 2013 (71,000 ק"מ, ראשונה מפרטי- סביבות 50,000ש"ח)

וספלאש 2013 (46,000ק"מ, ראשונה מליסינג - 52,000ש"ח)

בחירות טובות לדעתך?

פורסם

חסר לך בהיצע פיאט פונטו גרנדה \ פונטו איבו. יופי של רכב, שמאבד מערכו די במהירות ונותן תמורה טובה לכסף.

אני אישית נוסע בלנצ'יה אפסילון, שגם היא נכנסת לך בתקציב - אבל זה ממש לא רכב לכל אחד.

פורסם
קודם כל- תודה רבה על התגובות בינתיים

בסופו של דבר אני מחפש את רכב ש"יעשה את העובדה" כמו שאתה אומר- אמין, חסכוני, בטיחותי בעיקר.

נכון להיום מצאתי 2 אופציות שנראות לי בעיקר- מיקרה 2013 (71,000 ק"מ, ראשונה מפרטי- סביבות 50,000ש"ח)

וספלאש 2013 (46,000ק"מ, ראשונה מליסינג - 52,000ש"ח)

בחירות טובות לדעתך?

ספלאש 2013

חפש גם מיצובישי SPACESTAR

• תוכן חדש...