Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות כמה עידכונים שיצאו למכשיר שלי בזמן האחרון שיחקתי קצת במעברי גירסאות, הכל טוב רק שהוואטסאפ לא קיבל את זה יפה.

לפתע ההודעות שלי לא מוצגות בכל הקבוצות, זה מסתדר רק אם יוצאים ומצתרפים לקבוצה מחדש.

היום גיליתי שגם חלק מההודעות הפרטיות שאני שולח לא מוצגות. זו כבר סוגיה יותר בעייתית.

מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה?

תודה לעוזרים.

אם זה רלוונטי המסלול היה כזה:

גיביתי הכל דרך הTWRP,

התקנתי עידכון לאנדרואיד 5.01.

לא הייתי מבסוט, שיחזרתי מה שהיה בTWRP, אבל בטעות שיחזרתי גיבוי ישן יותר.

התקנתי עידכון מלוכלך לאנדרואיד 6.

הייתי מבסוט. הטלפון עובד נהדר.

מדובר בoneplus2 עם מערכת H2OS

יום טוב גם לך

פורסם

נשמע שתהליך הגיבוי/שחזור שלך היה פתח לבעיות. קודם כל תנסה לשחזר את הגיבוי הנכון. לחילופין תנסה להסיר ולהתקין שוב את הוואטסאפ. בדרך כלל במקרים כאלה הקבצים ב"רג'יסטרי" של האנדרואיד מתחרבשים וזה יוצר תקלות הזויות כמו זאת שאתה מתאר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לשחזר שוב לגירסה ישנה יותר ממה שיש היום זה לא אופציה, מה גם שהמכשיר עובד מעולה עם הגירסה הנוכחית.

הסרתי והתקנתי את הוואטסאפ שוב.. למרות שהוא עבר עידכון גירסה לא מזמן, מה שאמור להיות די שקול להתקנה מחדש..

ניראה מה יצא מזה.

יום טוב גם לך

פורסם
בעקבות כמה עידכונים שיצאו למכשיר שלי בזמן האחרון שיחקתי קצת במעברי גירסאות, הכל טוב רק שהוואטסאפ לא קיבל את זה יפה.

לפתע ההודעות שלי לא מוצגות בכל הקבוצות, זה מסתדר רק אם יוצאים ומצתרפים לקבוצה מחדש.

היום גיליתי שגם חלק מההודעות הפרטיות שאני שולח לא מוצגות. זו כבר סוגיה יותר בעייתית.

מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה?

תודה לעוזרים.

אם זה רלוונטי המסלול היה כזה:

גיביתי הכל דרך הTWRP,

התקנתי עידכון לאנדרואיד 5.01.

לא הייתי מבסוט, שיחזרתי מה שהיה בTWRP, אבל בטעות שיחזרתי גיבוי ישן יותר.

התקנתי עידכון מלוכלך לאנדרואיד 6.

הייתי מבסוט. הטלפון עובד נהדר.

מדובר בoneplus2 עם מערכת H2OS

*מצטרפים...אלהים...

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

וחוצמזה בישראל עברית זה פסה, מדברים/כותבים בישראלית.

ישראלית זה - אם הבנת מה שאמרתי/כתבתי אז עזובתי בשקט ואל דבר איתי על זכר/נקבה/יחיד/רבים/מילעל/מילרע/א/ע/ח/כ/ט/ת.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
צודק..

מי זה אלהים?

חיקוי סיני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אפשר לתקן בנאדם בצורה מכובדת יותר.

יגאל לא נולד כאן ועברית לא שפת אם שלו.

ואין אלהים.

[ATTACH=CONFIG]466456[/ATTACH]

ככה אני מתקן.לא סובל שגיאות כתיב.אם מישהו נפגע ,צר לי.זו המדינה שלנו ,ראוי שנדע לכתוב ולדבר בשפתה בצורה הנכונה ביותר.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)

תאר לך שכל אמריקאי היה מתקן ספרדי בארהב על זה שהוא מדבר ספנגליש, כמה דם היה נשפך?

תאר לך שכל אנגלי היה מתקן אמריקאי כי תאכלס זו השפה של האנגלים, כמה תה היה נשפך?

עברית זו השפה הלאומית של ישראל אך ישראל "סובלת" ממיזוג תרבויות רב וזו התוצאה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חברים תודה על הסנגוריה, אני מעריך את זה.

אמנם אני עיברית קטן, אתמול מטוס, שקל וחצי בארץ..

אבל העיברית שלי עולה על 99% מהצברים, קקטוסים וגידולים אחרים.

אמנם אבשלום קור פה יצא קצת דוש, אבל חוץ מסימוכין להזיות מקראיות הוא בסך הכל צודק. גם אני לא מושלם..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...