Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בהמשך לאשכול אחר שפתחתי, אני פותח אשכול זה, כיוון שאני די מבולבל מהאפשרויות הרבות. ראשית, ההנחה הראשונה שלי היא, שהיות ומדובר בהרבה ק"מ, על כן כדאי לקנות רכב חדש, ואם חדש, אז 0 ק"מ שהוא זול משמעותית אחרי ההנחה הזו, בא הנושא הכספי, שבו אני מניח שאחזיק את הרכב חמש שנים, ולכן אני עושה חישוב משוקלל של עלות של: 1 ירידת ערך לאחר חמש שנים, 2 עלות דלק לחמש שנים מצורפת טבלה בה שיקללתי והשוותי 11 רכבים בתחשיב כזה [לא הצלחתי להעלות, מצורף לינק] http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=466315&d=1468770402 האם אני עובד נכון? התחשיב נראה סביר? יש נושא נוסף של נוחות נהיגה, שלזה אני מעוניין לפתוח אשכול נפרדתודה רבה לכל המגיבים!

פורסם

התחשיב/דירוג שעשית מושקע ומרשים אבל מה באמת ערכו בחיים האמיתיים?

לפי מה עשית תחשיב דלק? לפי נתוני יצרן? אם כן, שום קשר למציאות.

לפי מה עשית תחשיב ירידת ערך? היכולת לנבא ערך שוק בעוד 3 או 5 שנים מוגבל למדי.

מה שווה הדירוג לגביך? האם אתה רוצה לבלות 35,000 ק"מ בשנה, במשך 5 שנים בתוך מיצובישי אטראז'?

אתה צריך רכב נוח, בטוח (נוסע המון..), חסכוני והתשובה נעוצה בנסיעת מבחן.

תוסיף למשוואה פיאט טיפו החדשה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נשמע לי שאתה צודק רק נסיעת מבחן לא תיתן לי הרבה, כי אין לי ההבנה בתחום, מבחינת נוחות, האם סופר מיני צרפתית, כמו הפיג'ו 208, נוחה כמו משפחתית קוריאנית? אני מניח שפלואנס בוודאי הכי נוחה ברכבים שהזכרתי בתחשיב

פורסם
נשמע לי שאתה צודק רק נסיעת מבחן לא תיתן לי הרבה, כי אין לי ההבנה בתחום, מבחינת נוחות, האם סופר מיני צרפתית, כמו הפיג'ו 208, נוחה כמו משפחתית קוריאנית? אני מניח שפלואנס בוודאי הכי נוחה ברכבים שהזכרתי בתחשיב

אין פה עניין של הבנה ומומחיות, אלא עניין סובייקטיבי של הרגשה.

אם זה נוח לך, אז זה נוח, ואם לא, אז לא.

ה- 208 נוחה לדעת הרוב, אבל אתה צריך לראות אם היא נוחה לך. מציע שתיסע בשתיהן ואז תלך עם ההרגשה שלך.כך גם לגבי שאר הרכבים.

בהצלחה

פורסם

מציא לך לעשות נסיעת מבחן על 308 רכב נוח צריכת דלק טובה אני כרגע עושה 1 ל13 בנסיעה משולבת והאוטו עדיין לא עשה 2000 קמ כך שהנתון עוד ישטפר חייב גם לציין שאני בדרך כלל לא לבד באוטו אלה אני אישתי ותינוקת אוטו זריז וממש כפי לנהיגה וביטוח לדעתי במחיר סבבה עלה לי 6k ואני רק בן 28 תא נוסעים אחד היפים למרות שלא כולם יתחברו וזה שאין כמעט כפטורים אני דפקה אוהב את מראה נקי מאוד ורכשתי את הרכב מיבואן ב 106 k אחרי שהוא עמד שנה יבואן יד ראשונה אני שניה לדעתי זאת הנחה מאוד משעותית ביחס לירידת ארך על יד שניה כמובן אחריות 3 שנים מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...