Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את המוצר נ"ל http://www.ebay.com/itm/371605857093

לרכב פרטי עד 1600 , העניין שלא חשבתי על זה, זה לא מסוכן להשאיר סוללות ליתיום בפגז' של הרכב בחום?

שנית אני אפילו לא יודע אם יש לזה תקן כל שהוא, אם בכלל יעבור במכס ?

המוצר אמור להתניע רכב עם מנוע 1600 (הבנתי שזה עד מנוע 2200) .

תודה לעונים.

פורסם

המחיר זול מידי כדי להיות משהו בגדר הסביר

גם בארץ מוצרים דומים נמכרים החל מ 200 שקל ומעלה. מה שהזמנת באי ביי בעשרים ומשהו שקלים באמת נשמע הרפתקאה מסוכנת ולא בגלל הבעיה של המכס, אלה האיכות לא יכולה להיות טובה.

ודרך אגב גם במוצרים האיכותיים יותר, בחום הישראלי להחזיק מטען ברכב זה לא רעיון הכי טוב. חוץ מזה שהמצבר נפרק גם אם לא השתמשת בו. ולכן, הכי טוב להחזיק אותו בבית ופעם בחודש להטעין למקס'. בחורף, פחות בעייתי להסחב איתו ברכב.

פורסם

למכר בעל מגרש רכבים, התפוצץ אחד זהה לזה .... למזלו אשתו התקשרה לחפור לו והלך להביא את הטלפון מהמשרד.

ולא , הוא לא חיבר הפוך והמשך השערות.

פורסם
המחיר זול מידי כדי להיות משהו בגדר הסביר

גם בארץ מוצרים דומים נמכרים החל מ 200 שקל ומעלה. מה שהזמנת באי ביי בעשרים ומשהו שקלים באמת נשמע הרפתקאה מסוכנת ולא בגלל הבעיה של המכס, אלה האיכות לא יכולה להיות טובה.

ודרך אגב גם במוצרים האיכותיים יותר, בחום הישראלי להחזיק מטען ברכב זה לא רעיון הכי טוב. חוץ מזה שהמצבר נפרק גם אם לא השתמשת בו. ולכן, הכי טוב להחזיק אותו בבית ופעם בחודש להטעין למקס'. בחורף, פחות בעייתי להסחב איתו ברכב.

הוא עולה 27 דולר , שזה בערך 95 שקל לחתיכה, הבעיה שאני נוסע ברכב בן 19 שנה , ולמרות שמצבו מעולה מכנית, אני פוחד להיתקע (פעם אחד הלך לי האלטרנטור) זה מכה היום למצוא מישהו שיתניע לך את הרכב , ראיתי כאלה דומים שמוכרים בארץ .

פורסם

נראה מוצר יחסית חלש.. לדעתי היה עדיף להוסיף טיפה ולקנות את הגדולים יותר

יש לי נסיון רב עם הצעצועים האלה.. עושים יופי את העבודה ,ואצלי זה נשאר קבוע ברכב שעומד לצערי כל היום בחניה תחת כיפת השמיים

בהצלחה

רמי

פורסם
נראה מוצר יחסית חלש.. לדעתי היה עדיף להוסיף טיפה ולקנות את הגדולים יותר

יש לי נסיון רב עם הצעצועים האלה.. עושים יופי את העבודה ,ואצלי זה נשאר קבוע ברכב שעומד לצערי כל היום בחניה תחת כיפת השמיים

בהצלחה

רמי

יש לך המלצה?

פורסם

למרות החשיפה השלילית בציבור, האירועים של פריצה/התלקחות/התפוצצות של סוללות lithium ion הם די נדירים. בדרך כלל הם מתרחשים בזמן פריקה או טעינה מהירה של הסוללה או בחשיפה לטמפרטורות מאוד גבוהות (250 מעלות צ'). אכסון סוללה בתא המטען של הרכב לא אמורה להיות בעייתית אבל רצוי שהיא לא תהיה מאוחסנת בצמוד לחומרים מתלקחים.

הכשל של סוללות המתאפיין בהתנפחות והתפוצצות קיים בסוללות שאין בהן אמצעי הגנה פנימיים למניעת קריסה של ליבת הסוללה היוצרת קצר. לכן תמיד עדיף לרכוש סוללות ממקור אמין.

פורסם

חלש

שים לב מה שמעניין אותנו במוצר הזה בעיקר ,זה עוצמת הפיק שיש לו (כלומר מכת חשמל רגעית) פה היא 400 ,במה שאני שלחתי היא 600 ,וזה משמעותי מאד! מנסיון.

בהצלחה

רמי

• תוכן חדש...