Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובות חברים.

מחירון הרכב (של יצחק לוי) הוא בסביבות ה 5000 ש"ח. אני יכול לקבל תוספת שכ 1000 ש"ח מאחר והקילומטרז נמוך (כ - 50 אלף). אני מדבר על הגירסה עם הנפח מנוע של 1.3.

אכן אין מקיף והתביעה היא נגד הביטוח של הנהג הפוגע.

אם הגיע שמאי, והכריז טוטאל לוס. למיטב ידעתי אני לא יכול לקחת את הסכום ליד וגם את הרכב לא? טוטאל לוס בעצם אומר שחברת הביטוח קונה את הרכב לפירוק ומשלמת לך מחירון?

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הרכב במצב טוב ולא עשה לכם בעיות אף פעם? לדעתי עדיף לתקן אותו ולהמשיך להשתמש בו עוד כמה שנים. כל קניית רכב אחר תעלה לך הרבה יותר מהתיקון. זו יכולה אמנם להיות הזדמנות לשדרוג אבל אם אתה לא מתאים לך להוציא עכשיו סכום גדול על רכב (בחיים לא תמצא רכב במצב כמו שלך ב6000 ש"ח) עדיף לתקן.

אם הקוסמטיקה לא חשובה לך במיוחד אתה יכול לתקן רק את הדברים הקריטיים לטסט כמו דלת תא מטען ופנסים, או לחילופין למצוא חלקים בפירוקיה ולהחליף את השבורים בלי לצבוע אותם בצבע הרכב.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תנסה לחפש רכב בצבע הזה לפירוק, מבטיח לך שיש סיכוי גבוה שתמצא בפחות מ2000, גם פירוקיות לא נותנותעליהם הרבה כי יש להם יותר מידיי כאלו...

תישאר עם כמה מאות שקלים ביד, יספיק לך לראצט ויום חופש...

בהצלחה

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

או לא אכפת לך מהקוסמטיקה ואתה רוצה לתקן רק דברים קריטיים אין סיבה שזה יעלה יותר מ3K

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

הרכב אכן מעולם לא עשה לנו בעיות חוץ מטיפולים וטסט שנתי (הוצעה של כ 2000 ש"ח שנתית). אני מניח שגם אם אוסיף עוד עשרת אלפים שח ואגיע ל 15 סך הכל, אני לא אמצע רכב שמור עם 60 אלף קילומטר במחיר הזה. תוסיפו לזה שהרכב רואה כביש רק בסופי שבוע מה שאומר שאין לי טעם לקנות רכב יקר יותר מזה. תיקון כרגע הוא האופציה יותר טובה. קיבלתי הצעות מחיר, תיקון הכי בסיסי שיש, בלי צבע וכו' - זה בסביבות ה 3000 ש"ח. הנזק הגדול הוא בבגז. לא מדובר רק על הטמבון האחורי והקידמי - נראה שהבגז נכנס כסנטימר פנימה ואי אפשר לסגור\לפתוח אתו.

אני מניח שאפשר אולי באמת לבקר בפירוקיות. אבל עם חלקים ועבודה זה באמת יהיה משמעותי פחות במחיר?

תודה חברים!

פורסם

בהחלט שיצא זול משמעותית. במיוחד אצל בני דודנו..

או שתקנה כזו שהלך לה מנוע בכמה זוזים, אתה עלול להיות מופתע מהמחיר הזול...

• תוכן חדש...