Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות את אחד מהרכבים... ורציתי לשאול לקבל חוות דעת על מה עדיף... יודע שעדיף בגטס את הGLS והפונטו את ה1.4 ידני. מבחינת בטיחות הפונטו לוקח, אבל מבחינת ביצועים? אני מטפל ברכב לבד ויודע שהגטס ממש פשוטה לתחזוקה... מישהו יודע איך הפונטו? וגם מבחינת תקלות אופייניות כלשהן? אני גר באריאל ורוב הנסיעות זה בעיר ומידי פעם בחוץ.. איזה מהמנועים יחזיק עליויות טוב יותר?

אשמח ממש להמלצה תודה

פורסם

חלקים מקוריים כמו פילטר שמן ואוויר דומים במחירים בשניהם(הפילטר שמן ביונדאי זול יותר מאשר בפיאט).

לגבי נוזלים פה הפיאט נהיית יקרה במעט מהיונדאי עם נוזל קירור יחסית יקר ושמן עם תקן של פיאט.

הטיימינג ביונדאי והפיאט לדעתי היו דומים במחירים לכן לך על מה שמרגיש לך יותר טוב מתאים.

לגבי רמת בטיחות אני לא בטוח שיש שוני כי היונדאי קיבלה בזמנו 4 כוכבים בטיחות (לא ידוע לי באיזה שנה בחנו את הרכב).

כי הפיאט היא דגם יותר חדש מאשר מהיונדאי גטס שהחלה את דרכה כבר ב2003

פורסם

קשה למצוא גרנדה פונטו ידנית 1400, רובם זה 1200.

הרכב לא חזק ואם אתה מחפש כח או ביצועים, כלשהם, זה לא רכב בשבילך.

אמין ? כן .

בטיחותי ? כן.

חוסך דלק ? כן.

חלפים זולים ? כן.

מומנט, כ"ס ? לא.

דבוק לכביש ? לא.

הגהה "מתקשר" ממש לא.

סוחב בבין עירוני ? אתה מכיר רכב בשנתונים האלה שלא יסחוב ? יסחוב, ר קצריך ללחוץ קצת יותר על הדוושה.

אתה נתקל בעליות קשות באופן קבוע במהלך הנסיעות היומיות שלך ? אם כן - חבל על הזמן חפש משהו אחר, אם לא, אחלה אופציה.

פורסם

ולגטס יש בטח מומנט ודבוקה לכביש והגה מתקשר (אז נראה לי שגם כן לא :-( ).

נראה לי בנתונים האילו הגטס תהייה עדיפה במעט, לפחות בתחום התחזוקתי.

יש סדר גודל לתקציב ?

ניתן לייעץ לעוד חלופות (או שאתה "סגור" לגבי בחירה משתי אלה) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

הגטס עדיפה במנוע 1600 gls תקבל מעל 100 סוסים שמביאים אחלה כוח לרכב

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...