Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה פה לקבל מידע, אבל הולך וקונה ציוד מבלי שמישהו נתן דעתו בנושא, מבלי שאתה בעצמך מבין מה אתה קונה (למשל ענין שני הסלילים בסאב), מבלי שאתה מבין אם המערכת החשמלית של הרכב תעמוד במעמסה ושאר ירקות.

זו לא צורה להתנהל בענין אם אתה מבקש דעות של אנשים. שיעורי בית עושים לפני שקונים משהו.

אם אתה רק רוצה לשתף אותנו בנעשה, אז אפשר להציג את הדברים אחרת, ואולי בהקשר זה גם עדיף לפתוח שרשור נפרד עבור תהליך ההתקנה.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסדר מקובל עליי שאולי הדברים היו מפוזרים בהתחלה. ככה זה עלה לי בראש מה אני יעשה.

הרעיון להביא מחול צץ תוך כדי תנועה מה שנקרה. והתיעצתי בחול עם אנשים כל עוד הזמן איפשר לי לפני הטיסה והחלטתי שזה שווה . היה צריך לעשות החלטה מהירה יחסית .

אף אחד פה לא אמר לי מילה וחצי מילה, למרות שפירסמתי את הציוד שהזמנתי . כמה רע זה יכול להיות כבר? (אפילו היה פה מישהו שדווקא כן המליץ על הסדרה שרכשתי)

לגבי החשמל אז בגדול זה כן משהו שניתן לפתור גם אחרי זה. סה"כ הביאתי גם מד מתח למערכת ונראה כבר אם יהיו נפילות מתח רציניות - מקסימום אשדרג אלטרנטור למרות שלא תכננתי בההתחלה.

מבחינתי הדיון כן מיצה את עצמו כאן, אם יש למישהו להוסיף משהו או לשאול בכיף.

אפתח שרשור נוסף שיעסוק בעינייני התקנה בצורה מסודרת ובוגרת :lol:

פורסם

איך שנוח לך אני לא נועל את השרשור הזה.

אתה יכול לעדכן כאן את ההתקנה ולהפוך את השרשור הזה לפרוייקט SPL מתחת לעשירייה או שאתה יכול מאוחר יותר לפתוח שרשור פרוייקט.

סה"כ יצא מעניין מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ציוד יפה ומעניין מאוד!

שאפו על האומץ אני מאמין שפתחת פה דלת להרבה חברה שעוקבים אחרי השרשור(כמוני לפחות).

אני יותר מאשמח אם תעלה כאן או בשרשור אחר את תהליך ההתקנה.

יש לי נסיון קטן עם פיברגלאס כך שאם אתה מעוניין במידע אל תהסס לשאול או לשלוח הודעה.

בהצלחה ושוב כל הכבוד נראה מרשים!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

תודה למפרגנים, אני מעדיף להמשיך פה את העדכון.

הקיצר היום סיימתי להתקין את המגברים . היה דיי קשה אחרי הבירות והויסקי של אתמול, אבל התגברתי :]

החלטתי להתקין את המגברים על מדרגות כאלה שחתכתי מחתיכת סנדוויץ' שנשארה לי. הדבקתי עליהם קארפט פשוט והברגתי אותם מהצד של המושב עם ברגי אלן עבים . יצא פשוט ולא מסורבל ומאוד מאוד חזק . המגברים מתחברים גם כן בהברגה לתוך ברזל ולא לתוך עץ . (מאוד חזק)

1.jpg

2.jpg

וההתקנה באוטו עם החיווט

3.jpg

4.jpg

פה יצא קצת מסורבל, אבל אין ברירה.

חושב על רעיון לבודד את המפצלים מבחוץ (הם עשויים מנחושת מלאה), שלא יקצר עם משהו.

5.jpg

זהו, כרגע רוב החיווט מחובר בגרסא הניסיונית. נגמרו לי כבלי המתח לכן עוד לא הרצתי כבלים למינוס . ונשאר לחבר את ה REMOTE גם עם מפצפל מנחושת .

במהלך השבוע אקנה את כל הציוד שחסר לי ואשלים את ההתקנה, במקביל מתחיל לעבוד על ההתקנה של האלמנטים בדלת + איטום שזה עיקר הבעיה כאן .

ושאלה קטנה - איך מתקינים מד מתח ? איך הוא מתחבר ? לא כל כך ברור לי . מצרף תמונה של החוטים (שחור, צהוב ואדום)

6.jpg

5.jpg

פורסם (נערך)

שחור למינוס, אדום לרימוט וצהוב לנקודת מדידה.

המפצלי נחושת מאוד מסוכנים.

תבנה קופסת עץ שישב ליד הגלגל ספייר - תריץ לתוכו את כל החיבורים החיוביים. מעין Junction שכזה.

עריכה אחרונה על ידי ReZ0

פורסם

אני מסכים עם שאר החברה פה ללכת ולקנות ציוד זה החלק הקל אני גם בהתחלה טעיתי בעינין הזה אבל בסוף הבנתי ולמדתי שקודם כל עדיפה תשתית חשמל חזקה ונכונה על פני ציוד חזק ויקר. בהצלחה בפרוייקט ושתסיים תודיע ונקפוץ ניראה אם מרגישים spl (;

פורסם

אני אוהב את הרעיון של התומכות בגב המושב - חסכון בחומר וגם שטח אוורור יעיל ואפקטיבי למגברים.

אבל אני מאוד חרד למראה המפצלים החשופים ויתרה מכך לעובדה שהם נוגעים ישר בבד הלבד של תא המטען - סכנת שריפה, אמנם זניח ככל שתהיה, קיימת.

רצוי מאוד לבודד אותם בחומר עמיד לחום משאר שטח המגע בתא המטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באיזה רכב זה מורכב?

והאם היה דיבור על HU ?

ובידוד?

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

תתחדש ותהנה אחלה רמקולים חזקים ואיכותים, יצא לישמוע אותם פעם אחד אבל עם דאבל מידבאס כזה בכל צד היה מפחיד במיוחד שיש לך טוויטרים שופרים עוצמה ואיכות ללא פשרות.

יש לי אותו סגנון טוויטרים כאלה גם, השתמשתי בהם בסט הקודם כסופר טוויטרים סאונד מטורף וחזק.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

אני אענה פה על כמה שאלות ששואלים אותי בפרטי

1. שרוולים שאתם רואים בהתקנה נקנו ב EBAY .

2. מפצלי מתח עשויים מנחושת מלאה ונעשו במפעל לעיבוד שבבי דרך חבר .

3. באיזה אוטו מדובר - אני לא אגיד מטעמי פרטיות, אציין רק שהאוטו שנת 2003 . (אני גם לא חושב שזה כל כך רלוונטי )

ועדכון קטן - חיברתי היום את הפיוז . (מצרף תמונות)

כמו כן, השגתי מספיק כבלים להריץ את המינוסים מהמגברים, אני רק מחכה לסופיות בגדול. ואז אוכל בעצם להפעיל את המערכת בשביל לקבל מושג איך הכל עובד ועד כמה יש נפילות מתח . אני יעשה את זה לפני שהבניות בדלתות יהיו מוכנות .

פיוז 200 אמפר ... נכנס בדיוק בין בתי הפיוז האחרים שיש מתחת למכסה מנוע ;]

1.jpg2.jpg

פורסם

עוד עדכון קטן - מיקום של הטויטרים .

מיקמתי את הטבעות של הטויטרים במשולשים של המראה . הולך להתאמן עליהם עם הפייברגלאס ...

הדבקתי את הטבעות עם סיליקון חם, לאחר מכן אעטוף את זה עם בד לייקרה ואכסה בפוליאסטר, מקווה שיצא טוב .

אם למישהו יש המלצות כלשהם לביצוע פודים לטויטרים בצורה יותר טובה ומקצועית אשמח לשמוע .

tweater1.jpg

tweater2.jpg

פורסם

תשתמש בפוליאוריטן. תיצור גוש קצף על כל הפוד, תעצב אותו ומעליו קצת פיבר ופוליאסטר.

קח בחשבון שהפוליאסטר יאכל קצת את הפוליאוריתן, אז אפשר לתת שכבה דקה של פילר ביניהם.

פורסם

כן חשבתי על הקצף הזה, אבל אף פעם לא עבדתי איתו. הוא קל לחיתוך/שיוף ?

נראה לי אני באמת אלך על הדרך עם הקצף... נראה כבר. תודה !

פורסם

זה הרוב בועות אוויר כשהוא מתקשה, עם סכין יפני והרבה זהירות לא תהיה לך בעיה. כנ״ל לגבי שיוף ש חומר מאוד קל לעבוד איתו.

כשתגיע לדלתות הבד כבר יהיה יותר רלוונטי.

• תוכן חדש...