Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המבצע של דאצ'יה הוא על סנדרו אוטומט ב 77k.

נשמע כמו תמורה טובה מאוד למחיר,

לדאצ'יה שם לא טוב, למה?

מה החסרונות?

פורסם

גיר רובוטי חד-מצמדי צרפתי אם לדייק.

הסטפווי הכי טובה, היחידה שהייתי שוקל לקנות וזאת שלמעשה חשבתי לקנות, עולה בערך אותו הדבר אבל דורש מיומנות עם רגל שמאל (אני מדבר על הדיזל הידנית).

פורסם

מאיפה הבאת שלדאצ'יה שם לא טוב? מזכיר לי את אבא ואח של אשתי שמבחינתם סובארו הוא הרכב הכי טוב בעולם מאז הסובארו פשע ועד היום וכל השאר דרעק.

אחלה רכב, במחיר הזה ישנם פשרות באיכות הפלסטיקה ועוד, לא משהו קריטי או חריג לרעה, מעבר לכך מנוע + גיר שנעשה בהם שימוש ברכבי ניסאן ורנו מזה מספר שנים ומפגינים אמינות טובה.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הרובוטי גם מכוייל אחרת בסטפווי ועל פניו יותר יעיל, גם יש hill hold מה שאין בידני. אין שום קאצ׳, זה רכב לואו קוסט ומרגישים את זה כשנכנסים אליו אבל התמורה לכסף היא גבוהה ומדובר באחת הקניות הבאמת משתלמות, בעיקר למי שמחפש סוג של קרוסאובר ולא רוצה להוציא סכומים מטורפים.

פורסם

קח בחשבון שבתוספת של 5 אלף יש לך את האיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא מבצע - זה המחיר הרגיל (המחירים שלהם זולים והם לא נותנים מבצעים)

השם הלא טוב שלהם מגיע מיבוא שלהם לארץ לפני כמעט שלושים שנה אבל אין שום קשר בין היצרן היום ליצרן של לפני שלושים שנה (אז זה היה מפעל קומוניסטי בבעלות המפלגה והיום זו חטיבה של רנו)

יש לי כבר שנה סטפווי ידנית, הרכב סבבה לגמרי, הוא נוסע יפה ואין לו בעיות מיוחדות אבל צריך לקחת בחשבון שהפלסטיקים שלו הם לא רכים ואלגנטיים אלא קשים וזולים, בידוד הרעשים לא אופטימלי וההיגוי שלו זה לא BMW. בתמורה אתה מקבל רכב גדול יחסית, גבוה, נוח, חסכוני בדלק, מאובזר וזול שגם כל העלויות הנלוות שלו זולות למדי. קח אותו לנסיעת מבחן ותראה אם אלה פשרות שמתאימות לך או לא.

פורסם (נערך)

אני אמרתי שאין להם שם טוב?

הרי הייתי קרוב לקנות סטפווי או דאסטר ובסוף קניתי רכב צרפתי אחר (ואני מזכיר שהרכב האחר שלנו הוא איטלקי לא עלינו).

הסטיגמה שלי היא ספציפית על גירים אוטומטיים צרפתיים.

בנוסף - כל הקטע של רכב low cost שאמור להיות פשוט וזול לתחזוקה הולך לאיבוד עם מנוע טורבו-בנזין קטן ומחוכם ועם גיר רובוטי. אני אומר את זה בתור בעלים של רכב עם טורבו-בנזין מתוחכם עם גיר רובוטי.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

פות"ש אמר שאין להם שם טוב, לא אתה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לאחר נסיעת מבחן על הרובוט של דאצ'יה אני יכול להגיד שמעבר ההילוכים חלק ואין שום "בעיטה" האופינית לחד מצמדיים אחרים אבל, מעבר ההילוכים דיי איטי ואותי זה היה משגע. אני הייתי רוכב את גרסת הדיזל או אם אתה לא נוסע הרבה אז קח 0.9 טורבו בנזין ידנית ותחסוך כמה אלפים.

מעבר לכך הרכב אחלה, נוח מאוד, גבוה (גם ובעיקר במרווח הגחון אז גם יש יכולת לא רעה בשטח יחסית ל2X4 אחרים) ומאובזר. וזול.

מנגד- הרכב לא איכותי בפנים במיוחד (אבל לפחות שום דבר לא מקרקש והכל יושב מאוד טוב במקומו), בידוד הרעשים לא הכי מוצלח, הנדסת אנוש מעט מוזרה בכמה מקרים.

פורסם
המבצע של דאצ'יה הוא על סנדרו אוטומט ב 77k.

נשמע כמו תמורה טובה מאוד למחיר,

לדאצ'יה שם לא טוב, למה?

מה החסרונות?

היי, זה לא מבצע. בדאצ'יה אין מבצעים. המחיר אחיד וקבוע כל השנה.

דאצ'יה הוא המותג הצומח באירופה, מקום 4 בצרפת (יותר מטויוטה) ומקום 6 בספרד, איטליה ומדינות נוספות... הצלחה ענקית.

בישראל מאז ההשקה נמכרו מעל 4,000 מכוניות ולקוחות מאוד מרוצים :-)

פורסם

מאיפה הבאת שלדאצ'יה שם לא טוב? מזכיר לי את אבא ואח של אשתי שמבחינתם סובארו הוא הרכב הכי טוב בעולם מאז הסובארו פשע ועד היום וכל השאר דרעק.

אחלה רכב, במחיר הזה ישנם פשרות באיכות הפלסטיקה ועוד, לא משהו קריטי או חריג לרעה, מעבר לכך מנוע + גיר שנעשה בהם שימוש ברכבי ניסאן ורנו מזה מספר שנים ומפגינים אמינות טובה.

הגיר בסנדרו הוא חדש.

פורסם

חייב נסיעת מבחן לראות אם אופי הגיר מתאים לכם. אלה אם כן נדרשת יכולת שבילים הייתי מתפשר על המרווח ומוסיף עוד 5 אלף לאיביזה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אירוניה במיטבה, אנשים מדברים על אמינות מחד וממליצים על איביזה TSI-DSG מנגד

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...