Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אמרתי מילה על אמינות , לדעתי איביזה הוא פשוט רכב טוב יותר מכל הבחינות שמצדיק תוספת של 5 אלף אלה אם כן חייבים יכולת שבילים..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
בהשוואה לאיביזה - הסנדרו סטפווי יותר גדולה, מרווחת, גבוהה (20 ס"מ גחון) ותא מטען גדול הרבה יותר...

מצד שני,לאיביזה איכות חומרים עדיפה,מנוע חזק יותר ותיבה בעלת אופן פעולה מצוין.

לדעתי הסלון גם ניראה מודרני יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הבעיה היא שאיביזה קטן לי, אני צריך רכב עם מקום ל 3 ילדים קטנים מאחורה

בדקת שיש מספיק בסטפווי? אם כן אז יש לך אחלה רכב והילדים גם יהנו מטיולים שמארגן המועדון או הקהילה של דאצ'יה. יש כבר לא מעט שבעלי משפחות שעושות טיולים על בסיס שבועי עם הרכבים האלו.

פורסם

איביזה לא רלוונטית עם שלושה ילדים. לפחות לא בעידן המודרני עם מושבי הבטיחות ועגלות הענק (שהיינו ילדים, וזה היה מזמן, נדחסו שלושה למושב אחורי של 205 ומכוניות דומות, אני וסימון ומואיז הקטן. אבל זה באמת היה מזמן).

גם הסטפווי די גבולית ד"א. (אנחנו גם עם שלושה וכאמור בדקנו את הרכב)

אם מדובר בשלושה ילדים, התקציב שלך גבולי ואתה ממש רוצה רכב חדש - תשקול שוב פעם ובכובד ראש רציני את עניין התיבה האוטומטית.

פורסם

התקציב עומד על איזור ה80k לרכב יד 2, ועד 110k לחדש (עם מימון).

סתם הדאצ'יה נשמעה כמו עסקה משתלמת.

במה אתם בחרתם בסוף?

פורסם (נערך)

קקטוס דיזל ידנית. חיפשנו רכב חסכוני בדלק כי צפויה נסועה שנתית מוגברת.

מדובר במכונית מעניינת עם תמחור די אגרסיבי, אבל אני לא יכול להמליץ עליה כי עדיין לא קיבלנו אותה לידיים וטרם צברנו קילומטרים וניסיון.

לציין שבעולם חלק מדגמי הקקטוס מגיעים עם תיבה רובוטית, אבל הדיווחים מחו"ל פושרים (בלשון המעטה) הן לגבי אופי הפעולה והן לגבי בעיות שצצות איתה. יתכן ובעתיד תוצע בישראל עם תיבה של אייסין (פלנטרית), אבל זה כמובן לא רלוונטי לדיון כאן ועכשיו.

אם נשאר עם דאצ'יה אז בתקציב שלך יש את הדאסטר בנזין 2X4 (או באופן גבולי גם הדיזל). רכב שבהחלט יספיק לצרכים מבחינת גודל, אבל שוב פעם, ידני.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

בתקציב של רכב חדש נכנס לך דאסטר בנזין 4X4. אחלה רכב, אנשים ממש מבסוטים ממנו. כבונוס אתה מקבל גם יכולת שטח.

פורסם

כבר תלוי מה אתם מחפשים.

בתקציב של 110 אלף שקל נכנסות המון מכניות חדשות מעולות.

יש לך סיטרואן C4, מאזדה 2 מאובזרת לאללה ובטח עוד כמה. אם אין צורך ברכב גבוה הייתי הולך כנראה על הC4. זה הרכב הכי גדול שמשלב איכות ונוחות שתוכל למצוא. אלא אם יש משהו נוסף בשוק עכשיו שפיספסתי.

• תוכן חדש...