Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא 205GTI מאירופה

dani peugeot
שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

לאחר שבדקתי שרשורים רבים לא הצלחתי למצוא שרשור מתאים שמדובר בו על יבוא רכב אספנות מאירופה.

היה לי חלום בעבר (שנמשך...) להיות בעלים של peugeot 205 gti.

בארץ רוב המכוניות עברו ידיים רבות ומי שמוכר המחיר בשמיים.

לכן פניתי לאתרים שונים למכירת רכב באירופה ונדהמתי לגלות שהמחירים של הרכב הנ"ל לא מתקרבים למחירים בארץ.

ולא רק זה הרכבים הם במצב הרבה יותר טוב וגם לא עברו ידיים רבות.

אשמח אם מישהו יוכל לתת קישור או מידע שיוכל לתת לי קצת כיוון על יבוא רכב מאירופה.

ואם אפשר לעשות חישוב בערך כמה יצא לי לנוע עם הרכב בכבישי הארץ לאחר כל הבירוקרטיה?

תודה מראש....

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אתמול ביררתי על ייבוא רכב אספנות מאירופה, ממדינת הייצור שלו.

עלות הרכב היא כ 4000 יורו. בארץ, אחרי הכל הרכב יעלה כ 14,000 יורו. (מעל 4000 יורו מיסים, ועוד 6000 יורו לכל מה שמסביב).

גם אם החישוב מוגזם מעט, וה"מסביב" יעלה רק 3000 יורו עדיין אנחנו מדברים על 11,000 יורו. כלומר כמעט 60,000 ₪.

תיזהר מאתרים בהם מציגים לך עסקאות מאוד אופטימיות, אבל כשהרכב יגיע פתאום יקפצו להן עמלות נוספות.

לחבר זה קרה. שילם עוד כ 20,000 שקל על דברים שלא ממש סיפרו לו בהתחלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תרצו לבדוק רכב שנמצא בצרפת, בלגיה או הולנד, צרו איתי קשר בפרטי ייתכן ואוכל לחצות את התעלה ולתת לכם דוח מסודר מבוסס על מראה עיניים. עם האוטו אצל דילר ויש לו ליפט, עוד יותר טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את דבריו של דיסקו בנוגע ל״הצעות מחיר״ שלא ניתן לעמוד מאחוריהן.

בנוסף, אם בכל זאת החלטת ללכת על אחד משירותים אלה, תבדוק היטב מה המושג ״עד שערי הנמל״ כולל, מה התליך בעמדה 1 וכיצד החברה עוזרת (או לא) בתהליך.

תשווה בין השירותים והמחיר של המשווקים אל מול עמילים פרטיים, בלי להקלע לסיסמאות שיווקיות, וכנראה תבין שעמיל פרטי יעלה פחות ויתן יותר.

בהצלחה.

Skickat från min LG-D855 via Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה למגיבים!

בכל מקרה הבעיה שאצטרך כנראה לחכות שנה בכדי שהרכב יהיה בן 30.

וכך אני יוכל להביא אותו.

אבל אשמח להיעזר במי שהציע במיוחד בהולנד שם הרכב נמצא.

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שכאשר רושמים רכב ישראלי כאספנות מספיקה שנת עליה לכביש, אך כאשר מיבאים הרכב צריך להיות בן 30 לפי תאריך יצור.

כלומר, אם הרכב יוצר באוקטובר 87' לא תוכל ליבוא בינואר 2017.

Skickat från min LG-D855 via Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה ואתה צריך פתרון אחסון לשנה, יש לי מקום סגור ויבש, שנותן פתרון אחסון מקצועי לרכב. (אחסון שמסתכם בהעמדה לשנה מתבטא בסכום גבוהה בעת ההשמשה).

רק שאני נמצא מעבר לתעלה, ובכיוון ההפוך. כך שאם הבחור שעובד בהולנד יוכל לעזור לך בנושא אולי כדאי לחכות לתגובה שלו.

בהצלחה רבה

גדי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה פוזל לגולף GTI (לדעתי ה-205 עדיפה), היום במפגש השרון בגעש היתה גולף GTI לבנה מקורית שנת 86, יפיפיה.

המחיר - 40K.

אינני מכיר את הרכב, או את המוכר (לא היה עד היום במפגשים) אבל אם תרצה אתן המספר שלו בפרטי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה פוזל לגולף GTI (לדעתי ה-205 עדיפה), היום במפגש השרון בגעש היתה גולף GTI לבנה מקורית שנת 86, יפיפיה.

המחיר - 40K.

אינני מכיר את הרכב, או את המוכר (לא היה עד היום במפגשים) אבל אם תרצה אתן המספר שלו בפרטי.

אוסיף ואומר כי הרכב עבר 55K ק"מ בלבד. הנה תמונה שצילמתי אתמול לצורך המחשה:

gti.jpg

* התעלם מהימנית. אמנם GTI, אך לא גולף או 205, ולא למכירה :)

* אני לא מכיר את המוכר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי 205GTI מודל 1990 במצב מדהים,ללא תיקון צבע ,ק"מ אמיתי ונמוך ,דאשבורד לא מפוצץ, ושמורה להפליא.

עברה הסבה מלאה ל1.9 כולל גאנטים וסרן של 1.9 - דורש יותר זול מאשר עולה להביא אוטו זהה ויותר זול מאשר להביא אוטו זול למצב כזה

מחיר לסגור 30.000 ש"ח .

052-3335380

יש לי פשוט חלום חדש והאוטו לא ממש בשימוש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...