Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא 205GTI מאירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור,

לאחר כמעט 3 שנים של חיפושים אחר 205GTI אני יכול להגיד לך שירדתי די מהר מהרעיון של לייבא רכב כזה מאירופה כי המחירים לאחר כל החישובים והמיסוי פשוט מטורפים (בקלות מעל 50,000 ש"ח). צריך פשוט להמשיך ולחפש.

אני זוכר שכשהתחלתי לחפש אמרתי לעצמי שארכוש רכב מוזנח אבל מקורי ב- 10K ש"ח ולאט לאט אזמין חלקים ואשפץ את הרכב. הבעיה היא שגם כאלו אין למצוא והרבה מהמכוניות פשוט משופרות בצורה מאסיבית או שפשוט עברו טראומה כזו או אחרת במרכב.

יובל הציע לך פה את הרכב שלו, על המחיר תדברו ביניכם אבל אני יכול להגיד לך שאין הרבה רכבים ראויים בארץ שיוצאים למכירה כמו הרכב שלו וכל מילה שהוא כתב לגבי המחיר שהוא דורש בהשוואה לייבוא מחו"ל היא בסלע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כולם רוצים אוטו שמור ברמה של חו"ל במחיר של ישראל ,זו המסקנה שלי.

נכון, כי כאן בארץ המכוניות האלה נפלו לידי צעירים שרובם,מה לעשות, לא ממש טיפל במכוניות האלה בכפפות של זהב.

ברגע שהתחילו התקלות,הידיים על האוטו רק עלו ועלו.

באירופה יותר קל למצוא אחת עם יד נמוכה ושמורה מאשר כאן בארץ. מה לעשות, זו המציאות.

(לדוגמא, נסה למצוא בארץ פונטו GT שמורה ומקורית)

• תוכן חדש...