Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדיוק אדם מבוגר,אלא אבא שלי,מאותגר טכנולוגית.

מחפש מכשיר שיבצע רק שיחות,עם זמן סוללה ארוך,שישרוד הרבה שנים ושיהיה 3g כדי שכל הרשתות יתמכו בו.

פורסם

אם לא חל שינוי הרי שטלפונים "כשרים" מקובעים לכרטיס סים ולתוכנית שימוש קבועה. מגלבה משמעותית.

פות"ש, אם אביך אינו מקובע לחלוטין מחשבתית תן לו להתנסות בשימוש בסמארטפון שלך. סביר מאד שהחשש שלו יתפוגג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה פות"ש מאותגר

אני מאותגר והשתלטתי בעזרת הנכדה על אייפון 6S

בטח יש דברים רבים שניתן לעשות בו שטרם נחשפתי אליהם כמו עשיית חביתה...

תן לו כמו שאמר ספריאל לשחק בסמרטפון שלך ותתכונן לרכוש חדש לעצמך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

החנויות בבני ברק מחזיקות מלאי של טלפונים מהדור הקודם, נוקיות מסוגים שונים, בעיקר. הם ימכרו גם ללא סים. הטלפונים "כשרים" כי אינם מאפשרים מולטימדיה כלשהי (אפילו לא מצלמה).

:turn-l:
פורסם

אבי בקושי מתפעל פלאפון מקשים,משגע אותי להוסיף לו אנשי קשר למרות שלימדתי אותו,אין סיכוי שהוא יצליח להסצדר עם סמארטפון,ניסיתי,לא מסתדר.

פורסם

תינוק נופל 1000 פעם עד שמתחיל ללכת, אחרי זה לומד לרוץ לטפס על מדרגות ועל עצים. תהליכים.

אם אבא בריא ואין לו הפרעות מוטוריות והראש עובד הוא יתגבר

קצת/ הרבה סבלנות.....

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישנם אנשים מבוגרים שאין להם סבלנות ובעיקר רצון להכנס לזה. חמי קיבל סמארטפון ולא נגע בו, לא רצה להתעסק בזה בכלל. לא עזר שום דבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניסיתי לתת לאבי גלקסי פשוט,הוא לא מבין למה הסוללה נגמרת תוך יום,אצלו הסוללה הייתה מחזיקה כמה ימים. הוא אמר לי קח את ה*** הזה ותן משהו שאפשר לדבר בו

לא שולח הודעות,לא קורא הודעות,משתמש רק לשיחות,פשוט לא צריך יותר מזה. לא יודע למה מבוגרים מקישים בעוצמה על מסך מגע,זה נראה כאילו הוא מנסה לקבל פידבק מהמסך.

פורסם

תראה לו שאפשר לראות שם סרטי פורנו / מופעי ספורט , דברים שמעניינים אותו ....

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תראה לו שאפשר לראות שם סרטי פורנו / מופעי ספורט , דברים שמעניינים אותו ....

מערבונים,סרטי וואן דאם, ולופים של הסדרה ''וואקר'' בכיכובו של צ'אק נוריס,עדיין יש לי את הסדרה בקלטות וידאו.

מכשרים הם לא דור 3 יעבדו בכלל?

• תוכן חדש...