Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעבדו נהדר, רק לא עם חברת פלאפון. כל החברות חוץ מפלאפון מפעילות רשתות דור 2.5 עם פריסה מצויינת.

יום טוב גם לך

פורסם

סלקום ו-PHI מםעילות רשתות דור 2 (או, אם תרצה, 2.5, כלומר עם GPRS שאיטי כמו מודם 14.4).

אל תקנה מכשיר שאינו דור 3 כיון שרשתות הדור השני מוזנחות לטובת הקמת רשתות הדור הרביעי.

אני לא מכיר את אביך, וגם לי יש חם עם סיפור דומה, אבל מדובר באדם בן 85 עם השכלה של 4 שנות לימוד. אמא שלי למדה שימוש בסיסי בסמארטפון בגיל 86, שלא לדבר על שימוש די שוטף במחשב. מצד שני, אשתי - שקרוב לודאי שייכת לקבוצת הגיל של אביך - לא רצתה לוותר על הכסילופון שלה. כאשר התקלקל לפני 3-4 שנים הופעל עליה לחץ פיזי מתון מצד כל בני המשפחה, והיא נכנעה לשימוש בסמארפון. היום זה כלי העבודה המרכזי שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מצוין תמיכה בעברית.

הזמנתי אחד ואני משתמש בו במקרי חירום, קיבלתי עם עברית והזמנתי מקשים עם עברית בנפרד.

אם אתה מעוניין - אבדוק מאיזה מוכר הזמנתי, הוא כנראה צורב שפה בהתאם למדינה שמזמינה, ואדאג להעביר לך מקשים בעברית.. הזמנתי סט של 5 ויש לי עוד 4 בבית.

קח בחשבון שזה מכשיר מחודש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם חוסר תמיכה בעברית זה לא דיל ברייקר, נסה את זה:

http://www.banggood.com/KAZAM-Life-C6-2_4-inch-256MB-RAM-1GB-ROM-MT6276W-Flip-Mobile-Phone-p-1062165.html?p=WL0304514623201404D5

תומך בדור שלישי, אבל לפי מה שאני זוכר פלאפון לדוגמא עובדים בעיקר על תדר 850, ולא 900, וכאן זה רק 900/2100 בדור שלישי.

פורסם (נערך)

אני יכול להציע לך מוטורולה moto E במחיר אטרקטיבי, אמנם סמארטפון אבל מאוד ידידותי למשתמשים מבוגרים, מנסיון.

https://prepaid.sprint.com/#!/shop/phones/moto-e-lte/features/

תכפיל את המחיר פי שניים כדי לחשב עלות בארץ, עדיין מגוחך.

אנדרואיד נקי כמעט לחלוטין, איכות מצויינת, מפרט בסיסי שיענה לצרכים שלך.

עריכה אחרונה על ידי tanga
  • תוכן חדש...