Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 vs סוזוקי sx4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום היקרים

אני מתלבט בין שני הרכבים האלה כרכב שני בבית שישמש את אשתי ליום יום לעבודה ומדי פעם עם הבנות (2כסאות במושב אחורי)

שני הרכבים שנת 2010, מאזדה 3 אקטיב

לעומת סוזוקי sx4 האצ׳בק דגם glx

מחיר כמעט זהה

אשמח לתגובות ממי שמכיר/יש לו את הרכבים האלו

שבוע טוב

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

הסוזוקי יותר פרקטית למשפחה,הרכב מרווח יותר, הכנסת הילדים לרכב (וחגירתם במושבי בטיחות) נוחה הרבה יותר מכיוון שהסוזוקי גבוהה משמעותית מהמזדה וזוית פתיחת הדלתות של הסוזוקי גם הרבה יותר גדולה מזו שבמזדה. (אם תבחר את הSX4 בגירסת הסדאן גם יהיה לך תא מטען גדול). בנוסף,צריכת הדלק של הסוזוקי מעט טובה יותר.

פורסם

שלום,

תנוחת הנהיגה בסוזוקי היא מעט זקופה יותר בגלל שהיא מעט יותר גבוהה, ולפעמים רק נתון זה יכול להכריע את הכף בכך שיתן לאישתך יותר בטחון בגלל שדה ראייה טוב.

שתי המכוניות אמינות ונהנות מביקוש טוב כמשומשת.

תבדוק שמרחב הפנים הולם את הצרכים שלכם, לרבות תא מטען (אם אתה צריך להכניס עגלה או טיולון וכד')

כל מכונית שתבחר - לא לוותר על הבדיקות המקובלות בעת בדיקת רכב משומש. מכון, מוסך, מישכונים וכד'.

שלומי

פורסם

המאזדה 3 1.6 דור שני לא ממש זריזה. לא איטית כמו פוקוס , פלואנס בנזין או סקודה אוקטביה מאותה שנה אבל לא רחוק מהן.

פורסם

מצאתי את הסוזוקי SX4 כרכב לא נוח בעליל בעל ביצועים לא משהו... ומרווח מאחור לא מזהיר הצטופפנו בקושי 3 מבוגרים מאחורה ..

למרות שהוא יפה בעל גוונים בז'..

פורסם
שים לב שהוא מתייחס לSX4 הקודמת ולא למה שנמכר היום כסוזוקי קרוסאובר בארץ.

כן יש אותה בסדאן לחברה של אחי שנת 2008 (הם יד ראשונה ככה שאי אפשר להאשים ידיים קודמות), ולפי מה שרשום פה באתר זה אותו רכב מ2006 ועד 2014...

יש לי שנאה טהורה לסוזוקי כאשר הם מייצרים אמנם רכבים אמינים וזולים אך לא נוחים בעליל בעלי ביצועים לא מספקים+ איכות חומרים לא בטופ של הטופ הייתי אומר... אפשר להגיד בבירור אני שונא אותם !

פורסם

הסוזוקי SX4 עברה מתיחת פנים בסוף 2009 וקיבלה באותו המעמד מערכת ESP לדגם ה 5 דלתות ומנוע משודרג בהספק 120 כ"ס ביחס ל 107 כ"ס בדגמים הקודמים.

זה לא נכון להשוות את המאזדה 3 בתצורת סדאן ל SX4 בתצורת האצ'בק, למאזדה 3 יש עדיפות מכרעת כאשר מסתכלים על נפח תא המטען אם כי קשה להתחרות ביכולת ההעמסה והורסטיליות של רכב בתצורת האצ'בק כאשר מקפלים את מושביו האחוריים.

ל SX4 יש ערך מוסף בדמות ג'יפון, במיוחד בדגמי ה OUTDOOR המאובזרים בכל שופוני הקטגורייה ומציעה תנוחת נהיגה גבוהה ולטעמי איכות חומרים עדיפה וסביבה מזמינה יותר (על אחת בדגם מתוח הפנים) על פני המאזדה 3. גם הספסל האחורי גבוה יחסית למאזדה 3 ומקל את הכנסת והוצאת הזאטוטים. יתרון נוסף הינו שפשוט יותר למצוא SX4 בגרסתה המאובזרת מיד פרטית מאשר מאזדה 3 ברמת אבזור נמוכה שרובן המכריע שירת בליסינג.

אם תא המטען המצומצם אינו מהווה מכשלה אני הייתי הולך על ה SX4.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים, נראה לי שהכיוון הוא הסוזוקי , אע״פ שלדעתי המאזדה הרבה יותר יפה והאינטיריור מקדימה הרבה יותר עשיר ומפואר מהסוזוקי

נלך על הנוחות , חסכון בדלק והפרקטיקות .

תודה חברים

פורסם

החזקתי את שני הדגמים במקביל (SX4 סדאן ומאזדה 3 סדאן, שתיהן 1.6 ליטר, עלו על הכביש באותו יום בספטמבר 2010).

חד משמעית, חוץ מהעיצוב החיצוני וציות ה-NCAP (שניתן לסוזוקי בגרסה המוקדמת ב-2006, לא אחרי השיפורים) הסוזוקי לא רואה את המאזדה ממטר. נתחיל בכ שהמאזדה לא מסתדרת בעליות של חיפה, עיצוב הפנים נראה כגיבוב של חלקים שנלקחו ממחסן של פירוקיה, הישיבה במושב הקדמי לא נוחה, ולאחורי קשה להכנס בגלל הגג הנמוך והמשופע (אני מדבר על מבוגרים, את שלב מושבי הבטיחות סיימתי אי שם בתחילת העשור הקודם, אבל ברור לי שהגישה למושבי הבטיחות תהיה מאוד לא נוחה), תא המטען קטן ולא נגיש. לעומתה הסוזוקי (שים לב - מדגם 2010 ומעלה) הרבה יותר חזקה, סביבת נהג ברורה, ישיבה נוחה יותר הן מלפנים והן מאחור ותא מטען גדול ב-100 ליטר ועם פתח רחב ונוח.

חד משמעית, מבין שני אלה לך על הסוזוקי, בתנאי שמדובר במנוע המשופר (119 כ"ס).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים תודה רבה על כל העזרה והעצות, הרכב נרכש להלן הנתונים:

בציר 2010 , 42,600 ק"מ, יד 1 (00 ברישיון), צבע לבן פנינה , רמת גימור glx-hb, מרכב האצ'בק (5 דל')

הדגם אכן המשודרג עם 119 כ"ס ו esp

תמונות בקרוב (אחריי שיעבור פוליש ווקס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...