Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבקשה: סט שלם 30 מ'ל עלות 480ש לאנשי קארספורום מתנה ממני לסט עוד מטלית שמית NANOLEX בעלות 40ש +2 מטליות לבנות ביסום הננו שמית NANOLEX כל אחד עלות 20שבקבוק 30מ"ל עלות 320ש + מטלית שמית NANOLEX עם לוגו מתנה בעלות 40ש

כל מוצרים שאני מוכר באחריות עם חותמת שלי ומדבקה כולל חשבונית

כל חברי הפורום יקבלו בונוסים בכל קניה ממני ובסכומים גדולים גם קבלת מקום חינם לעבודתם אצלי כולל כל הכלים

כל אחד יבחר מה נוח לו ואיזה חומרים מתאים לו

בבקשה,יעקב אלטר

הצעה מעניינת וטובה במיוחד לאלה מאיתנו שאין להם מקום עבודה סגור ליישום של החומר

קובי

:-)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע מעולה יעקוב!, אני אישית מעדיף שיהיה מישהו שיסביר לי כמו לאדיוט מה עושים ולא להסתמך רק על יוטיוב, למרות שעד היום הוא לא איכזב.

דרך אגב לחברה יצא ציפוי חדש, גירסא חדשה לציפוי הישן, si3d hd, הוא אמור להיות הרבה יותר טוב ממה שקראתי.

האם יש לך אותו במלאי?, או יש צפי מתי הוא מגיע?, כאשר הוא יגיע אני כנראה אצור איתך קשר ויהיה לנו בפורום התרשמות על עוד ציפוי.

פורסם

ERAN89

SI3D HD אכן יש לי גם ב30מ"ל וגם ב50 מ"ל,זאת סידרה סגורה לדיטיילרים מורשים

כמו לדוגמה יש לי גם מחברה GTECHNIQ CRYSTAL SERUM גם היא סגורה למורשים

אכן SI3D HD סידרה"שחורה" גבוהה יותר מ9H עד ל10H,כי 10 H זה יהלום,אבל לא למכרה

רק ביסום של דטיילרים מורשים,אני כל משתמש בSI3D HD באותו מחיר, למרות שהיא יקרה יותר מSI3D

אבל היצרן דורש כידיי לחזק מותג שלו שיהי יסומם סידרה סגורה במחיר סידרה רגילה ללקוחות

ולא למכרה באינטרנט מבחנה חוקית ולא למכור לקהל הרחב.

זה גם לגבי GTECHNIQ סידרה CRYSTAL SERUM

GTECHNIQ אני לא מוכר אני לא נציג רשמי שלהם בישראל רק מורשה ביסום כדיטיילר מורשה.

אני מוכר NANOLEX SI3D או בסטים 30מ"ל ואו 50מ"ל או רק חומר עצמו ללא סט.

אני בהישתלות מ16.7 עד 24.7 בגרמניה ובאנגליה,סטודיו יהי סגור.אישור אכן 9H לננול.jpgSi3d ציפוי קרמי המת&#151.jpgכל סוגי ננו קרמי &.jpgya-nanolex.jpg

• תוכן חדש...