Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתנול כתוסף דלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי את דגם המכונית (מיצובישי מוזרקת בנזין 1999) שלי ומצאתי שהיא כשירה לתדלוק באתנול (דלק שבו עד 10% אתנול, E10).

אני ראיתי שיש בפורום דיון ארוך הנוגע לתדלוק במתאנול.

האם למי מחברי הפורום נסיון בשימוש אקראי בדלק שהוסף לו 1%-2% אתנול?

תודה לעונים!

פורסם

הצורך\הבעיה - חסכון כספי בניקוי מזהמים שמצטברים בשל נסיעות עירוניות, וגורמים לירידה ב"סחיבה", תופעה של השתנקות המנוע בתחילת נסיעה לאחר ההתנעה וכשלון בבדיקת הזיהום השנתית. פחית 44K בנפח ~300 מ"ל עולה 70 ש"ח (מכילה בעיקר נפטא וספירט לבן) פותרת את כל הבעיות, אך הן חוזרות לאחר כשלושה חודשים. השימוש ב 44K מוגבל למרווח קילומטרים מינימלי שלא מאפשר לי תיסוף ב-44K כל שלושה חודשים. 1 ליטר אתנול עולה ~22.5ש"ח (SDA40?), וניתן לשימוש בתדירות גבוהה יותר מאשר פעם ברבעון.

קילומטראז' - ~170,000 ק"מ.

פורסם

לפי אתר המשרד לאיכות הסביבה מדובר בחומר קורוזיבי [ קישורית ].

זה יצריך תיסוף בחומר אנטי-קורוזיבי ( כמו זה, לדוגמא ), כך שהשימוש באתנול כתוסף מאבד את ערכו הכלכלי.

אני זונח את הרעיון.

• תוכן חדש...