Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול 9 ימים בפראג וברלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מתכנן טיול לחודש יולי. אני טס עם עוד חבר והתכנון הוא פראג וברלין. אנחנו טסים בעיקר לחיי לילה והרפתקאות, וכמובן לא נסרב לקצת טיולים וטבע :)

התכנון הוא להגיע לפראג ל-4 לילות ומשם לקחת רכבת לברלין לעוד 4 לילות, ומשם טיסה הבייתה. עשיתי קצת חישובים ויוצא שאחרי מלונות, טיסות, והעברות אנחנו נשארים מתוך תקציב של 6 אש"ח עם 75 יורו ליום לבזבוזים.

האם זה נחשב תקציב דל וחסכוני או שאפשר לחיות איתו טוב בפראג וברלין?

לקחתי את הטיסות הזולות ביותר שמצאתי, אפ של אלעל ואיזיג'ט, מבחינת מלונות הלכתי על AIRBNB ובחרתי מקומות טובים יחסית סביב ה-250/300 ש"ח ללילה לזוג.

פורסם

לדעתי התקציב דל, אפילו מאד. אני מתקצב בד"כ 100 אירו ליום לזוג (כולל אוכל מהסופר, תח"צ וכניסות לאתרים, אבל לא כולל לינה) אבל זה בלי שום חיי לילה. כמוכן עליכם לתקצב את הנסיעה מפראג לברלין, בעקר מבחינת חצי יום או קצת יותר בדרך. אם הכרטיסים עדיין לא סגורים סופית הייתי מוותר על פראג, לוקח שבוע בברלין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לדעתי התקציב דל, אפילו מאד. אני מתקצב בד"כ 100 אירו ליום לזוג (כולל אוכל מהסופר, תח"צ וכניסות לאתרים, אבל לא כולל לינה) אבל זה בלי שום חיי לילה. כמוכן עליכם לתקצב את הנסיעה מפראג לברלין, בעקר מבחינת חצי יום או קצת יותר בדרך. אם הכרטיסים עדיין לא סגורים סופית הייתי מוותר על פראג, לוקח שבוע בברלין.

יש מה לעשות בברלין 8 ימים?

פורסם (נערך)

הרבה יותר מזה. שוב, אין לי מושג לגבי חיי לילה - אבל מדובר באחד ממרכזי התרבות היותר גדולים. לפני 8 שנים הייתי בברלין שבוע ויצאתי בהרגשה שבקושי טעמתי את העיר. אל תשכח שמדובר בעיר ענקית, נסיעות של שעה לכיוון ברכבת התחתית\פרברית הן עניין שבשגרה.

לעומת זאת את העירק של פראג אפשר לסגור ביומיים - שלושה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הרבה יותר מזה. שוב, אין לי מושג לגבי חיי לילה - אבל מדובר באחד ממרכזי התרבות היותר גדולים. לפני 8 שנים הייתי בברלין שבוע ויצאתי בהרגשה שבקושי טעמתי את העיר. אל תשכח שמדובר בעיר ענקית, נסיעות של שעה לכיוון ברכבת התחתית\פרברית הן עניין שבשגרה.

לעומת זאת את העירק של פראג אפשר לסגור ביומיים - שלושה.

תודה, ראיתי כל מיני איזורים בברלין-איפה הכי כדאי לשהות מבחינת קרבה לאיזורי בילויים? ברים, מועדונים וכו'?

פורסם

קרא את המשפט הראשון שלי ותבין שלא אוכל לייעץ בעניין.

עם זאת - העיר גדולה והתח"צ משובחת. מן הסתם תהיו קרובים לאזורים אלה ורחוקים מאחרים. אבל כרטיס תח"צ יומי הוא מ-03:00 עד 03:00.

פורסם

יש באוף שרשור מעולה על ברלין.

בפראג המחירים זולים משמעותית.

בירה בבאר עולה בין 30-50 קרונות צכיות (עד 8 שקלים), האוכל זול במיוחד, והתחבורה הציבורית נוחה וזולה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבנתי שפראג היא יותר מעודנת ומבוגרת. אז אם בוחרים יעד אחד כנראה שפראג יורדת מהפרק.

מה לגבי בוקרשט? יכולה להתאים לשני חבר'ה בני 19 שבאים להנות מברים ומסיבות, ורוצים גם קצת נופים?

הקטע שהמטבע שלהם זול נורא בהשוואה ליורו. ברלין לשבוע יוצא סביב ה-6000 בתקציב מחושב. אני מאמין שבבוקרשט עם 5000 אני אחייה כמו מלך.

פורסם
מישהו?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

טוב אי אפשר לערוך לצערי. אבל עשיתי קצת חיפוש והרכבתי איזה דיל מעניין, שתפו דעתכם.

9 ימים, 8 לילות, חצי בפראג וחצי בבוקרשט. תקציב של 6 אש"ח:

780 ש"ח טיסה לפראג.

450 ש"ח מפראג לבוקרשט.

650 ש"ח מבוקרשט לתל אביב.

מלון סה"כ לשני היעדים 1200 ש"ח לאדם.

נותר תקציב של 370 ש"ח ליום לבזבוזים או בהמרה לשער היציג : 85 יורו ליום.

עם תקציב כזה אפשר להנות כמו שצריך בפראג ובוקרשט?

איך הן מבחינת תיירות וחיי לילה ביולי?

פורסם

רוב אירופה עמוסה ביולי-אוגוסט

מה אתה מגדיר בדיוק בתור "תיירות וחיי לילה" ? מהן המטרות שלכם מהטיול הזה ?

למה נגיד אתה פוסל יעדים כמו פלמה/יורט/בורגס/נאפה/כו' ? האוכלוסייה ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
רוב אירופה עמוסה ביולי-אוגוסט

מה אתה מגדיר בדיוק בתור "תיירות וחיי לילה" ? מהן המטרות שלכם מהטיול הזה ?

למה נגיד אתה פוסל יעדים כמו פלמה/יורט/בורגס/נאפה/כו' ? האוכלוסייה ?

מסיבות, מועדונים, ברים, מועדוני חשפנות וכו'

הייתי כבר בנאפה שנה שעברה והאמת שהיה כיף בטירוף, אבל זו חוויה של פעם בחיים... לא הייתי חוזר לשם שוב.

• תוכן חדש...