Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה

אני חבר של זה עם הגולף

אני הייתי איתו בתחרות שם

המגבר נקנה לפני שנה וחצי במחיר של 3300 ש"ח

מעניין כמה הוא עולה עכשיו בארץ ולא בחו"ל

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אתה צודק שמסתכלים על מחיר בארץ ולא בחו"ל (STI), ואייל המחירים באינטרנט הם גבוהים ולכן יש פערים עצומים ביניהם. בכל אופן STI אם החבר שלך מרוצה סבבה אבל שלא יגיד שORION זו לא פירמה.

פורסם
אולי זה פירמה אבל היא לא מוכרת כמו פיוניר

פעם ראשונה שאני שומע על ORION

טוב ללמוד דברים חדשים !!

פורסם

מניסיון של הכרות טובה עם מחירים באתרים ואחר כך הסתובבות בארה"ב, אומנם לא ארוכה, בכמה חנויות המחירים בחנויות גבוהים יותר בין היתר בגלל שחברות האינטרנט לא צריכות להחזיק חנות במקום יקר וכל שאר ההוצאות הכרוכות בכך. אבל לא חשוב נעזוב את זה.

פורסם

למה אנשים לא קונים מגברים כאלה איכותיים?

אני ראיתי בתחרות אנשים עם מגברים של LANZER ועוד שלל מגברים של חברות עם שמות מוזרים

אפשר גם לשים מגברים איכותיים ויוקרתיים

כמו שבגולף יש

זה לא בושה

פורסם

תתפלא אבל יש מגברים הרבה יותר איכותיים מהפיוניר הזה וגם לחלק מהאנשים יש אותם רק שרובם הגדול לא התחרה בתחרות כי מי שמשקיע במגברים יקרים יותר בדרך כלל מכוון יותר לאיכות ופחות לעוצמה.

פורסם

STI אחי על מה אתה מדבר בכלל, לא נראה לי שאתה כל כך מתמצא במערכות. לא מגברים איכותיים???, אם עייני לא הטעו אותי אני ראיתי בתחרות מגברים של PPI ושל AUDIOSON בשני רכבים, אומנם לא היה ORION שהם מגברים ברמה גבוה מאד ואני ממש לא מתפלא שאתה לא מכיר אותם אבל היה אחלה ציוד ברמה טובה. אני לא יתחיל להסביר לך למה הפיונר חותר מוכרים מהרבה חברות חוץ מהסיבה הפשוטה שהם בין החברות היותר זולות שיש בשוק שנותנות ציוד סביר בתמורה למחיר, אבל באת להגיד שפיוניר הם טובים לא הייתי אומר זאת, גם המגברים של ה PREMIER שלהם הם בגדר ה O.K ולא יותר מזה. ולהוציא 3300 ש"ח על כזה מגבר זה שחיטה של 10 כבשים :D . בכל אופן קח הכול בקלות.

רועי

Do you wana hear it or Ya wana pump it

פורסם

(לרועי RL FULL BASS אם אני לא טועה) לך תסביר לאנשים שפיוניר גם בסדרות הגבוהות לא נחשבים לHIGH (פרט לHU P9), הבנאדם פשוט מסרב להכיר בעובדות שהמגבר שלו נחמד ולא מעבר לזה. אם אני לא טועה הוא רשם בשחצנות שגם בSQ הוא יוביל (אם לא פה אז באוטוסאונד) ואם המערכת שלו היתה כזאת איכותית אני בטוח ששמות כמו ג'נסן ומאגנט לא היו מככבים אצלו ברכב, שוב אבל בשביל SPL המערכת סבבה וח"ח על ההישג המכובד. לדוגמא אצלי שתכנון המערכת בתיאוריה מתבסס על 800-900 WATT RMS לא חושב שאני אגיע לרמות הגבוהות שהיו בתחרות SPL האחרונה, מה שכן זה גם לא פייר שסאב בהספק 350W נחשב ל3 סאבים מפני שהוא 15" . דוגמא נוספת המערכת של EYALR שהגיע ל126DB עם 940 WATT. והרובר 50WATT והבחור היה מקום ראשון או שני - שוב סבבה של הישג אבל עם 50 WATT תוציא המון נפח וSPL מהסאב (JL כפול)אבל איכות :(

פורסם

היי אתה מוריד לי דציבל! :wink:

עזוב לרגע ציוד ואיכות, תשחק קצת למשל עם WINISD עם סאבים בתיבות שונות ותראה כמה התיבה משפיעה על הSPL לעומת ההספק שמשפיע פחות, בנוסף ככל שהחלל של הרכב קטן יותר ככה גם יש יותר הגברה "טבעית".

יצא גם דבר רע מהתחרות הזאת כמו שאני רואה, לא היו שם מערכות שכוונו לSPL ברובן ובא בחור עם סאב בתיבת SPL וברכב קטן ולקח את כולם שכמובן אין עם זה בעייה אבל עכשיו כמו שזה נראה הוא אשכרה מסוחרר מההישג ולך תסביר לו מי, מה ולמה.

מה שכן הישג גבוה יחסית של SPL עם 50W הוא יפה, אבל אין כאן חוכמות, הSPL הגבוה בא על חשבון משהו.

• תוכן חדש...