Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים לאחר יום רכיבה בו היו יותר מידי שימושים בבלם ויותר מדי מצבים מסוכנים?

• יורדים מהאופנוע למספר ימים (ומנסים להבין איך הגענו עד הלום)?
  • חוטמים על אמנה עם האופנוע בה מתחייבים לא לעלות מעל 9,000 סל"ד או ______ (מלא את החסר)?
  • מקדישים שעה מחשבה על קפה באחת השעות הקטנות של הלילה להבנה וברור עצמי של העניין?
  • כל הסעיפים הנ"ל?

עזרתכם ורעיונותיכם יתקבלו בברכה!! ראובן

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

פורסם

מתקררים. יום של כמעט ונפגע הוא יום שצריך להדליק נורת אזהרה.

הסכנה הכי דגולה טמונה באותו גל אנדרנלין ששוטף את כל המעצורים הפנימים ומציף אותך בתחושה של פלתי פגיעה. זהו בדיוק הזמן להזכיר לעצמך עד כמה אתה פגיעה.

סקוטר זוכר ימים כאלו שהוכיחו יותר מפעם אחת כי דווקא הבטחון המזוייף הזה טומן בחובו סכנה גדולה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

חושבים על אותם "כמעטים", ומסיקים מסקנות.

ברכיבה הבאה, כנראה שהרשימה תתצטמצם במעט, אבל בכל מקרה זהו תהליך איטרטיבי - אתה רוכב, מפשל, חושב, רוכב, מפשל קצת פחות, חושב, וכן הלאה.

ואם אתה אופנוען מנוסה וזה סתם יום רע - פשוט תלך לישון. תקום מחר, הכל יהיה בסדר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הכל תלוי בך

אצלי כלום לא עוזר!

החלטתי כבר יותר ממיליון פעם שאני יורד מהאופנוע . הפעם המיליון היתה לפני חצי שנה,

ועדיין לא ירדתי ממנו.

אחרי כל נסיעה אני אומר " בפעם הבאה אני אסע רגוע, 100 גג, בלי שוליים .... " .

מיותר לציין שזה לא עובד.

אם אתה כמוני, סע לבקר חברים שעברו תאונה. זה מרגיע לפחות לשבוע וגם נפגשת עם חברים.

האמת, יכול להיות שזה סתם יום אפור. תעשה מעקב במשך כמה ימים.

פורסם
מה עושים לאחר יום רכיבה בו היו יותר מידי שימושים בבלם ויותר מדי מצבים מסוכנים?

ביטוח חיים

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

אם זה לא רק היום שיש לך יותר מדי מצבי "כמעט ו...", אני ממליץ על דבר ראשון לרדת מהאופנוע...

להסתכל על דברים בפרספקטיבה הנכונה...

הכל הוא על אחריות הרוכב..., הכל יכול להימנע מראש על ידינו, הרוכבים.

אנחנו קובעים את רמת הזהירות או לחילופין סיכון שאנו לוקחים.

מנסיון אישי, ספר רכיבה טוב כגון "רכיבה נכונה" של נחום לב וגידי פרדר תרם רבות לרכיבה שלי...

שלא לדבר על נסיון...

כל מה שלא קרה עד עכשיו לא קרה בגלל מזל..., אלא בגללי...

אתה צריך לקחת את הרכיבה שלך בידיים... ולהבין שהכל יכול להתבצע בצורה החלקה ביותר,

על הצד הבטוח ביותר אם רק תפנים שאתה הוא הפגיע..., ומי ש"יפסיד" כמעט תמיד יהיה אתה.

קח יום מנוחה..., בלה קצת זמן עם הכלי שלך... מתחת לבית... ותחזור בהדרגתיות למען שיפור

התנהגות שניכם ביחד...

מקווה שיש הגיון בדברי...,

בהצלחה וסע חכם!

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

• תוכן חדש...