Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות לרכב פוליש ווקס..

בזמן האחרון קראתי הרבה על הנושא וצפיתי בסרטוני הסבר אולם, מרוב חומרי הסבר כבר איבדתי את זה...

אני צריך עזרה בהסבר היישום ואיזה חומרים להשתמש לצבע שחור מטאלי, שנת 2013.

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

פורסם (נערך)

ערוך. ניתן למחוק

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

האמת שגם אני רציתי לעשות אבל אף פעם לא יצא לי ואני מפחד לעשות נזק ללכה. אולי אם יש פה בפורום מישהו שיודע לעשות ומוכן לעשות לנו הדרכה אפשר לארגן מפגש קטן.

פורסם

במידה ואתם רוכשים מכונת פוליש מקצועית דואל אקשן ולא רוטורית של רופס או פלקס, הסיכוי שתעשו נזק ללכה מאוד נמוך. שלא יפחידו אתכם סתם, המכונות המתקדמות והיקרות מאוד ידידותיות למשתמש החובבני. במידה ובידכם מכונה רוטורית אל תעזו לנסות זה רק למי שיש המון ניסיון.

פורסם

שלל מושגים שהטביעו אותם לחלוטין, וחבל לזרוק אותם למכשירים כאלו יקרים.

לפני שאתם קופצים לפוליש, אני מציעו שתקדישו זמן ללמוד על ההבדלים בין סוגי המכונות, הפדים, מה זה פוליש ומה זה קומפאונד.

ההמלצה שלי למכונה שתהיה יעילה מבחינת מחיר ועדיין מקצועית שתמנע מכם טעויות זה המגוואירס mt300.

רופס לא ידידותית למשתמש המתחיל כלל וכלל, מרווח הזריקה שלה דורש מקצועיות.

בנוסף, המלצה חמה, אל תתחילו על האוטו הפרטי שלכם, תמצאו איזה אוטו ישן של שכן/חבר שמוכן לניסויים, חתיכת פח של רכב מפירוק וכדומה.

הדרכה והדגמה זה שלב אחרון, תהיו מוכנים לזה לפני, בעיקר מבחינת ידע.

אני יודע שיש המון מידע ומעט ידע בתחום, אבל אני ושאר חברי הפורום נשמח לעזור ולענות לשאלות, תנו לנושא הזה להתגלגל ותעלו בו שאלות התחלה שלכם.

פורסם

הרופס לא ניסיתי אבל הפלקס ממש לא ידידות למשתמש , מה גם אין לכם צורך בה תתחילו ממכונות כמו הmt300 , das pro 6 , kruss ,טורק וכו...

לגבי פולישים תקראו קצת בפורום שתבינו מה מומלץ ומדובר .

יש לכם גם אופציה להתקן מברגה da אבל אל תצפו לתוצאות שמים וארץ אם זה .

אם תרצו שאדגים ואסביר לכם אני מוזמנים בכיף . ובכללי כל מי שרוצה .

פורסם
במידה ואתם רוכשים מכונת פוליש מקצועית דואל אקשן ולא רוטורית של רופס או פלקס, הסיכוי שתעשו נזק ללכה מאוד נמוך. שלא יפחידו אתכם סתם, המכונות המתקדמות והיקרות מאוד ידידותיות למשתמש החובבני. במידה ובידכם מכונה רוטורית אל תעזו לנסות זה רק למי שיש המון ניסיון.

פלקס ורופס מייצרים את המכונות הכי טובות ומדוייקות שיש{גם פסטול},הפלקס DA החדש {לא ה3401} קל מאד לשימוש,גם הרופס 15,ורופס 12 מכונות מעולות ומתאימות גם למתחילים בגלל קלות תפעול,ויברציות חלשות,רעשים חלשים,לעומת פולישרים פשוטים.

פורסם (נערך)
עוד שאלה - דיסק חיתוך, אפשר להשתמש בו לפוליש? (כמובן עם פד)

לא הייתי ממליץ דבר כזה.

ואל תתקרבו לפלקס ולא לרופס, תנו לאנשים לדבר. חבל על הכסף וזה לא לרמה שלכם כרגע.

עריכה אחרונה על ידי AstoDriver
פורסם

אסטו היקר, בוא ניקח דברים בפורופרציה זה לא מדע אטום, לוקח בדיוק מספר חודשים להפוך מחובבן למקצוען בתחום הזה.

להזכירך הדיטיילרים שמוזכרים כאן בפורום עד לפני שנתיים הם לא ידעו בכלל להחזיק מכונה..

זה תחום שכל בנאדם פרפקציוניסט יכול להגיע לרמה גבוהה. ועדיף שאותו אדם יקנה מכונה אחת יקרה במקום יקנה כל פעם משהו זול ובסך הכל זה יעלה יותר.

פורסם

הכול בפרופורציה תמיד.

איך החלטת שהוא שוקל קריירה בכלל בנושא? מי אמר לך שאחרי פעם או פעמיים הוא יעשה פוליש שוב? אולי פעם הבאה תהיה רק בעוד חצי שנה?

יש לך מושג כמה חובבים מתחילים אף פעם לא התקדמו עם זה ולכמה מהם זה פשוט ירד מזה?

אם תתקדם למסלול מקצועי אז ההשקעה כבר תחזיר את עצמה ואתה תרכוש ציוד מתוך שיקול עסקי או אישי משכיל יותר.

אחרת, למה לא להישאר עם אותה המכונה ההתחלתית?

נכון זה לא מדע טילים, אבל אני לא מסכים עם התפיסה שלוקח כמה חודשים, בגלל זה יש היום רק מעט מוכשרים וערימה של בינוני עד גרוע.

תנו להם קודם לדרוך רגל בלי סכומים מאיימים, להתוודע בכלל לעולם הזה, לאחר מכן שיטבעו בבור ההוצאות הזה כמו כולנו.

פורסם

לא רלוונטי לנושא, אם תרצה המלצות תשלח פרטי או שתפתח נושא. קח בחשבון שהכול זה עניין שהוא תיאום בין ציפיות לבין תקציב.

פורסם

לכל הממליצים על הMT300,בכלל עבדתם עם המכונה הזו שאתם ממליצים עליה?

אני מניח שלא.

המכונה הזו היא הפלופ הכי גדול של מגווירס מכונה פשוט מחורבנת בכ"כ הרבה דרכים,לא ממליץ עליה בשום אופן.

למתחילים DAS6PRO,אם כבר קונים אז משקיעים.

אם יש אופציה להשקיע יותר רופוס או פלקס.

ממש לא הMT300.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...