Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי כעת רכב מאזדה לאנטיס 2003 אם אני לא טועה יש תוספת לפירוט הדגם שנקרא BJ .

לאחר בדיקה במוסך התגלה כי התושבות אכן פגומות אך הקילומטרז' של הרכב עדיין נמוך באזור 135K .

לפי הערכת המוסך העלות של חלקים כולל עבודה תהייה באזור 4000 שקל.

עד כאן שקולים ומידע טכני , לפי מה שראית בכמה אתרים שונים אופן ההחלפה אינו מסובך ולא נדרש כיול מיוחד מעבר להחזיר כל חלק למקומו המקורי. ולכן אני שוקל לבצע את המשימה בעצמי .

אשמח לשמוע את דעתכם או את הסתייגויותיכם .

בנוסף אני זקוק לספר הרכב עם האיורים שלו על כל חלקו השונים האם יש משהו שיכול בבקשה לעזור לי בכך.

דבר נוסף אני מעוניין להתקין תושבות מקוריות לרכב ואשמח לקבל את המק"טים של 4 .

תודה רבה לכולם .

כמו כן מחר בבוקר העלה תמונות של התושבות הקימות.

פורסם
אני שוקל לבצע את המשימה בעצמי .

אכן החלפת התושבות בלנטיס מאוד נוחה, לפחות התחתונה הקדמית ועליונה ימנית, אלו שיצא לי להחליף.

אתה בטוח שצריך להחליף את כל ה-4 ?

תתחיל ב-2 אלה שציינתי. תזמין מקוריות מאבי חלפים ברחובות, ואתן לך את כל הכלים שתצטרך כדי לבצע זאת בעצמך.

Stay Dirty

פורסם

היי,

אני מצרף תמונות כפי שאמרתי..

שלום לכולם.

יש ברשותי כעת רכב מאזדה לאנטיס 2003 אם אני לא טועה יש תוספת לפירוט הדגם שנקרא BJ .

לאחר בדיקה במוסך התגלה כי התושבות אכן פגומות אך הקילומטרז' של הרכב עדיין נמוך באזור 135K .

לפי הערכת המוסך העלות של חלקים כולל עבודה תהייה באזור 4000 שקל.

עד כאן שקולים ומידע טכני , לפי מה שראית בכמה אתרים שונים אופן ההחלפה אינו מסובך ולא נדרש כיול מיוחד מעבר להחזיר כל חלק למקומו המקורי. ולכן אני שוקל לבצע את המשימה בעצמי .

אשמח לשמוע את דעתכם או את הסתייגויותיכם .

בנוסף אני זקוק לספר הרכב עם האיורים שלו על כל חלקו השונים האם יש משהו שיכול בבקשה לעזור לי בכך.

דבר נוסף אני מעוניין להתקין תושבות מקוריות לרכב ואשמח לקבל את המק"טים של 4 .

תודה רבה לכולם .

כמו כן מחר בבוקר העלה תמונות של התושבות הקימות.

20160528_151140_1.jpg

20160528_151141.jpg

20160528_151900.jpg

20160528_151924.jpg

20160528_151925.jpg

פורסם

תושבות למנוע מא&#1.jpgשבוע טוב לכולם.

עשית קצת עבודת מחקר באינטרנט אך אינני בטוח כי מה שמצאתי תואם את הדגם המסויים של הרכב שקיי אצלי , אשמח לקבל עזרה בנושא .

תודה רבה .

פורסם

פשוט תיצור קשר עם אבי חלפים, הוא יביא לך בדיוק מה שאתה צריך ומקורי ובמחיר מעולה לפי הדגם מנוע שלך(bj)/מספר רכב אפילו.

הדגם שלך הוא האחרון של הלאנטיס ושונה בכמה רכיבים מהדגם שלפני מתיחת הפנים(עד 2002).

פורסם

תעביר לי את מספר הvin שלך, מופיע ברישיון רכב, והוציא לך בepc את המקטים של התושבות מנוע.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני ממליץ לבקר אצל חזי דלאל ברחוב המסגר בת"א. אתמול רכשתי ממנו חלפים עבור הלאנטיס שלי.

פשוט תענוג, הוא מקליד את מספר הרכב אצלו במחשב ומקבל בדיוק את המק"טים שצריך לחלפים

בין אם מקורי למהדרין או חלופי שעונה למק"ט הנדרש. לא צריך לנחש מתאים או לא מתאים. לפרק ולהרכיב.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
תעביר לי את מספר הvin שלך, מופיע ברישיון רכב, והוציא לך בepc את המקטים של התושבות מנוע.

קודם כל תודה רבה .

מספר השלדה הוא JMZBJ12M5-31476333

אשמח גם לקבל קישור בו אוכל לראות את הספר הקטלוגי של הרכב עצמו לצורך למידה לעתיד.

תודה בשנית.

פורסם

שלום עליכם .

בהמשך לשאלתי אשמח לקבל את המספרים הקטלוגיים של ארבעת תושבות המנוע של לאנטיס 2003 . מצורף מספר VIN של הרכב.

כמו כן אשמח לשמוע את דעתכם על תושבות לא מקוריות .

תודה רבה.

פורסם

כשמדובר בתושבות מנוע - רק מקורי. חבל על הזמן והכסף שלך.

המתן שאבי חלפים יראה את האשכול ויתן הצעת מחיר.

Stay Dirty

פורסם

שלום לכולם .

האם יש מישהו אשר יכול לתת לי את המקטים של תושבות המנוע ללאנטיס 2003 . אני מעוניין במקוריות .

תודה רבה ויום טוב .

פורסם

היי.

על פי מספר השלדה, אלו הן המקטים של תושבות המנוע.

B25G-39-040D

B25D-39-050C

B25D-39-06YC

B25E-39-070D

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני לא יודע כמה המחירים שלהם אצל אבי,

אבל תנסה לקבל הצעת מחיר בארץ ולראות אם שווה לך,

לבנתיים היה לי קצת משעמם אז ריכזתי לך כאן את כל התושבות מנוע עם קישורי קנייה מאייבי:

(כולם מקוריות)

B25G-39-040D

http://www.ebay.com/itm/331861016604

B25D-39-050C

http://www.ebay.com/itm/320834742174

B25D-39-06YC

http://www.ebay.com/itm/191495099021

B25E-39-070D

http://www.ebay.com/itm/201336814768

אני ממליץ לך לשלוח אותם דרך Buy2usa או Shipito וככה לחסוך הרבה בעלויות שילוח.

קודם כל תברר עם כל מוכר מה הגודל של הקופסא ותשתמש במחשבון של החברות משלוח לדעת כמה יעלה לך משלוח.

עוד אופציה לקנות היא מהאתר הזה:

jp-carparts.com

שלח להם בקשה להצעת מחיר לגבי כל ה 4 תושבות ותראה מה המחיר.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

שלום לכולם.

קודם כל אני רוצה להודות לכל החברים שסייעו לי בנושא עשיתם עבודה ברמה מקצועית ביותר . תודה ושוב תודה.

אני עכשיו אתחיל לעבור על מה ששלחתם לי וללמוד את החומר .

תודה רבה.

• תוכן חדש...