Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח בשביל שני הצדדים שהדברים נסגרו בצורה מכובדת ומתאימה לשניהם. כייף לשמוע שיישנם מכונאים כמו רון וגם לקוח נאמן כמו פותח האשכול.

איזה כייף לי :)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דעתי אינה נוחה עם המקרה...

רק אעיר שנדיר מאוד שאני נוטה לצד המוסך כפי שאני נוטה בהודעה הזאת, ולכן מאוד קשה לי. הגבתי כבר פעמיים מבלי לשלוח.

נחה דעתי.

נשמע שסיימתם את העניין ברוח טובה. לא נכנסת לפרטים, ואני לא חושב שזה מעניינו של הפורום. אני סתם מסתקרן.

מוסך טוב נמדד בדיוק בעת לקיחת אחריות או חילוקי דעות. זה גם תלוי לקוח, ונראה ששני הצדדים יצאו מהברוך הזה על הצד הטוב.

פורסם
דעתי היא שאפשר היה לפתור את המקרה מבלי לפרסם ברבים.

מה הבעיה בפרסום ברבים?

במקרה ונמצא פתרון ראוי, בעל המקצוע קוטף פה נקודות לזכותו..

יום טוב גם לך

פורסם

^^^^ למה לצעוק לפני שנמצא פיתרון, אם לא נמצא פתרון (בסופו של דבר נמצא) תספר את הסיפור.

פותח הפוסט סיפר את הבעיה לפני שישב עם רון.

"למה לבחוש בקדרה לפני שישבת עם זה שאתה חושב שהוא אשם"

מוסך רון קטף הרבה נקודות זכות גם בלי המקרה הנ"ל.

פורסם
^^^^ למה לצעוק לפני שנמצא פיתרון, אם לא נמצא פתרון (בסופו של דבר נמצא) תספר את הסיפור.

פותח הפוסט סיפר את הבעיה לפני שישב עם רון.

"למה לבחוש בקדרה לפני שישבת עם זה שאתה חושב שהוא אשם"

מוסך רון קטף הרבה נקודות זכות גם בלי המקרה הנ"ל.

בפורום יש הרבה לקוחות אחרים של רון. תרצה או לא תרצה, פרסום המקרה יוצר לחץ על בעל העסק ללכת לקראת הלקוח, גם אם בעל העסק בטוח ב 100% שאין לו אחריות במקרה המדובר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...