Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה שאני מחפש זה רכב אמין וזול לתחזוקה, כנראה שאני אשאר איתו לא יותר משנה שנתיים.. אסע איתו בערך 15,000 קילומטר בשנה

אני נוטה לכיוון גטס 1.4 GLS 07 או 08, מה דעתכם?

בעיקרון אני רוצה להשקיע 15 אלף, 20 זו מתיחה של התקציב שלי לגמרי אבל אם זה שווה את זה אז..

תודה מראש לעוזרים :)

עריכה:

דרך אגב מה אומרים פה בחדרי חדרים על השברולט אבאו 1.4 LT 2009-2010?

עריכה אחרונה על ידי baruh443
פורסם

הגטס רכב די ממוצע- מנוע, גיר, מרווח, דלק, עם אמינות טובה מאוד ונטולת תחכומים כלשהם, דבר שהופך לחיסרון בכל הקשור לצריכת דלק (גבוהה יחסית), אבזור (אסור לקנות GLF- אבזור בטיחות מחפיר) וניהוג (לא מהמשובחים כיום).

האבאו די מחורבנת ולא בטיחותית.

האם גיר ידני אופציה ריאלית?

פורסם (נערך)
הגטס רכב די ממוצע- מנוע, גיר, מרווח, דלק, עם אמינות טובה מאוד ונטולת תחכומים כלשהם, דבר שהופך לחיסרון בכל הקשור לצריכת דלק (גבוהה יחסית), אבזור (אסור לקנות GLF- אבזור בטיחות מחפיר) וניהוג (לא מהמשובחים כיום).

האבאו די מחורבנת ולא בטיחותית.

האם גיר ידני אופציה ריאלית?

כן ידני זו אופציה הבעיה שאין כמעט ידניות למכירה ואלה שכן הן גרסת הGLF..

גם שכחתי להוסיף שבערך 85% מהנסיעות שלי יהיו בין עירוניות אם זה משנה (גר במושב)..

אבאו זה רכב די גרוע, גטס יותר טוב ממנו.

תסתכל על פורד פוקוס, משמעותית יותר טוב, בערך אותו מחיר.

אני יותר בקטע של מכונית קטנה וקומפקטית.. חוץ מזה לפי מה שאני רואה שכתוב פה באתר על הצריכה האמיתית שלה היא שותה דלק..

פורסם

קח את הגטס בGLI GLS אתה תהיה מרוצה.

שבוע שבועיים של המתנה וחיפושים ותמצא אחת טובה

פורסם

הסיריון הרבה יותר יקרה וההפרש בצריכת הדלק לא מצדיק את זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חברה שאלה, האם דגמי ה 1.6 GLS גם עברו מתיחת פנים ב2006? אם כן איך אני יכול לזהות את זה?

אין לך מה לזהות אם תראה אחת שהיא 2006 היא אחרי מתיחה

אם אתה מוצא אחת שמורה לך על זה!

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)
אין לך מה לזהות אם תראה אחת שהיא 2006 היא אחרי מתיחה

אם אתה מוצא אחת שמורה לך על זה!

אתה בטוח? כי למיטב הבנתי מתיחת הפנים נעשתה באמצע 2006 ולא כל הרכבים בשנתון הזה עברו אותה..

בנוסף איך ה1.6 עם הצריכת דלק? נגיד בנסיעה בין עירונית היא תיקח לי בערך 1:13?

עריכה:

התבלבלתי זה לא הדגם GLS, הרכב שראיתי זה ה1.6 אוט' Sport 3 דלתות, מה אומרים עליו?

פורסם
אתה בטוח? כי למיטב הבנתי מתיחת הפנים נעשתה באמצע 2006 ולא כל הרכבים בשנתון הזה עברו אותה..

בנוסף איך ה1.6 עם הצריכת דלק? נגיד בנסיעה בין עירונית היא תיקח לי בערך 1:13?

עריכה:

התבלבלתי זה לא הדגם GLS, הרכב שראיתי זה ה1.6 אוט' Sport 3 דלתות, מה אומרים עליו?

ה3 דלתות GLS בגלל הנפח מנוע יעשה לך בערך 1:13 בינעירוני ומשולב 1:11 ממה שאני יודע, יש לך פה את CarMAN, עמית, שיש לו כזו מלפני המתיחת פנים.

הדרך הכי פשוטה לזהות לפני ואחרי מתיחת פנים היא ע"י הפנס ערפל מאחורה, בצד שמאל זה לפני ובאמצע זה אחרי.

פורסם

לאחי יש גטס 1.6 אוטומטית מודל 2006 עם 240K על השעון(הרכב יד 00 עברה אצלנו בבית מיומה הראשונה בסוכנות) רמת גימור GLS עם ESP וכנראה תסיים אצלנו גם את החיים שלה,

הרכב אמין בטירוף למרות שאחי מעביר אותה חיים לא קלים והיא פשוט לא מוכנה להיכנע למרות החיים הקשים שהיא עברה(פיזית מלאה במכות העור על ההגה מתקלף כבר החוצה אבל הרכב עוד עובד).

היו החלפה של מספר רכיבים קטנים(צינורות ורצועות בעיקר - שום דבר קריטי) בשנה-שנתיים האחרונות אבל שום דבר קריטי שלא עולה יותר מכמה מאות שקלים.

לגבי צריכת הדלק לגירסא ה1.6 האוטומטית? פחות או יותר בין 1-10 ל1-9 משולב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...