Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופטרה 2008, מנוע התחמם והלך.

המוסכניק אומר שהאפשרויות הם כדלכמן:

1. החלפת מנוע + טיפול יגיעו ל8,000 ש"ח לפני מע"מ. כולל מע"מ וטסט קרוב ל 11,000 ש"ח.

2. השבתה של הרכב - מכירה שלו בכ3,000 ש"ח.

3. יש אפשרות ללכת למוסך אחר לא מוכר שמציע עבודה קצת בשחור. יגיע לאזור של 7,000 ש"ח אבל לא ברור אם הוא באמת מוסך טוב.

הרכב במחירון 21,000 ש"ח. ריאלי יותר לכיוון של 12-13 לטעמי.

האם שווה לתקן? להשבית?

תודה לעונים

A3

A4

פורסם

את אפשרות 3 לטעמי לפסול מראש

לא ניתן לשפץ את המנוע?

אם לא ניתן זה תלוי לדעתי עד כמה אתה סומך על המוסך והאם כל שאר המכלולים ברכב תקינים. אם שאר המכלולים תקינים לטעמי תשאר עם הקיים ותתקן

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

החלפת מנוע זה פתח לבעיות, איך שנגמרת האחריות מתחילות בעיות, או שבמהלך האחריות המוסך מנסה להתנער מבעיות שצצות...

לא הייתי פוסל את האופציה של ה 3000 שקל, כי למכור את הרכב לאחר מכן יהיה לא קל בכלל, אולי יהיה לך מזל (ולאחר התיקון והטסט) בטרייד אין תקבל מחיר סביר

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם רכב כזה לא הייתי נשאר, הייתי מוכן להפסיד קצת ולהתקדם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אפשרות נוספת-

תרים טלפון לנאסר ותקבל הצעה הרבה יותר הגיונית.

050-569-4442

תגיד לו שנתי עם הטריוס הלבנה שלח אותך.

עבודה טובה, אחריות לשלושה חודשים בלי משחקים.

הבעיה היחידה איתו שהוא קצת שלעפר.

תכין את עצמך לאיזה שבועיים בלי הרכב...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לדבריך מחיר של תיקון טוב די שווה למחיר הרכב. במצב כזה לדעתי עדיף למכור את הרכב, גם מפני שהחלפת מנוע טומנת בחובה סיכון של רכישת מנוע לא טוב או כזה שישבוק חיים בעוד תקופה קצרה, גם בגלל שאתה מוציא המון כסף עבור תיקון המנוע לבדו, אבל יתר הבעיות במכלולי הרכב נשארות, וגם בגלל שמדובר ברכב עם שוק בעייתי, שהחלפת מנוע רק תקשה יותר למכור אותו.

פורסם

תודה לכולם.

הרכב האמור לא שלי והבעלים לא איש טכני כך שלהסביר מה הנזק הוא לא יודע. האבחנה של המוסכניק שעליו סומכים מאוד היא שהמנוע פשוט גמור.

נראה לי שנגזר דינו של הרכב אלא אם נאסר יציע משהו טוב.

תודה

אגב קקוריוז, הרבה שנים השתעשעתי ברעיון שאם יום אחד ינחת כאן בכיר ב GM ויעשה סיבוב הוא לא יבין איך הצליחו למכור לישראלים כל כך הרבה אופטרות... זה יתאים יותר לStupid nation מאשר ל Start-up Nation

A3

A4

פורסם

כמו שאומרים את זה גם על רובר ועל מאזדה לאנטיס ובשניהם עשיתי ראשים שמחזיקים כבר כמה שנים טובות ועד היום! זה מה שקורה שהעצלנות והפאן הכלכלי ניפגשים.

• תוכן חדש...