Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD - רק Wi Fi?

ארגiט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכיב OBD שיעבוד עם אפליקציה לאייפון חייב להיות WiFi ולא BT?

האם יש רכיבים שעולים דולרים בודדים ולא 80$ כמו OBDLink? (אשמח ללינק)

פורסם

כן. עם רכיבי OBD אייפון עובד רק עם WiFi. לא יודע למה, זה פשוט ככה.

חפש ELM27 באיביי, עולים דולרים בודדים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן, ויש רכיבים זולים עם WIFI באיביי. אני משתמש באחד עם אייפון והוא עובד מצויין.

חשוב לזכור לגבי כל מתאמי הOBD הסיניים הזולים שחיבור ממושך לרכב עלול לגזול חשמל, לכן מומלץ לחבר אותם רק כשצריך לעשות בהם שימוש ולא להשאיר אותם מחוברים כל הזמן. (אם המטרה היא חיבור קבוע, מומלץ לקנות מתאם יקר ואיכותי)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש קוראי OBD שעובדים עם אייפון דרך BT אבל הם יקרים כי צריך לרכוש רשיון כלשהו מAPPLE, בסך הכל WIFI גם מהיר ואין חסרון חוץ מהעובדה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט בו זמנית.

פורסם

באייפון ה-BT נעול לשימוש דיבורית, רמקולים, אוזניות בלבד.

לכן צריך לפרוץ את האייפון כדי לאפשר שימוש בבלוטות' למטרת OBD למשל.

ואם כבר האייפון פרוץ, אז אפשר להוריד את DASHCOMMAND, שהיא אפליקציה מעולה אך יקרה.

אם האייפון לא פרוץ אז אין ברירה אלא לקנות סורק WIFI במקום BT, ואין ברירה אלא לקנות את האפליקציה.

Stay Dirty

פורסם

כמו שהמליצו, Dash Command מעולה. עולה בסך הכל $10 חד פעמי, מקבלת עדכונים,

אפשר להתקין את האפליקציה עד 3 או 5 מכשירים שונים.. אם רוצים יותר אז צריך להסיר אחרים במקומם,

למשל כשהחלפתי כמה פעמים טלפון אז עשיתי את זה. עובד מעולה!

בשביל 10 דולר ויכולת להתקין את האפליקציה על כמה מכשירים (3-5) עם אותו רישיון (חשבון) זה מצוין 8)

פורסם
יש קוראי OBD שעובדים עם אייפון דרך BT אבל הם יקרים כי צריך לרכוש רשיון כלשהו מAPPLE, בסך הכל WIFI גם מהיר ואין חסרון חוץ מהעובדה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט בו זמנית.

לא עדיף פשוט לקנות מתאם BT ומכשיר אנדרואיד סיני זול?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשוב לזכור לגבי כל מתאמי הOBD הסיניים הזולים שחיבור ממושך לרכב עלול לגזול חשמל, לכן מומלץ לחבר אותם רק כשצריך לעשות בהם שימוש ולא להשאיר אותם מחוברים כל הזמן. (אם המטרה היא חיבור קבוע, מומלץ לקנות מתאם יקר ואיכותי)

רכיב של אנגי זה איכותי? יש לי את המתאם שלהם, האם זה בסדר להשאיר קבוע מחובר או שכדאי לנתק?

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

האם שווה לקנות את המקורי, או שעדיף כבר לקנות סורק יותר איכותי?

*לידע כללי. יש לי את הסיני.

• תוכן חדש...