Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך צ'מפיון טיפול + טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה ושבת שלום.

הייתי בצ'מפיון עבור בדיקה מקיפה לרכב לפני סוף אחריות. הייתה לי תחושה של "התנערות" מצדם. אמרתי וביקשתי לבדוק כל דבר באוטו ולאחר 10 דקות האוטו היה מוכן...שאלתי איך והם אמרו פשוט שהם בדקו ויזואלית ועשו נסיעת מבחן בת 6 דקות כדי לבדוק את מצב הנסיעה והעברת הילוכים. אחרי כל זה אמרו "תקין" אמרתי ברוך השם ויצאתי משם. ביקשתי שיבדקו את כל פרטי האוטו מא' ועד ת' ומה שבדקו זו נסיעת מבחן קטנה וסתם התסכלות ויזואלית קטנטונת גם כן.

לגבי עוד משהו הבנתי שהם מתעסקים שם במכון רישוי , האם לדעתכם זה בסדר יהיה לעשות שם או שנראה לכם שהם יראו דברים אפילו הכי קטנים ולא "ידלגו" על זה כי זה ההחלפה אצלם ישירות?

האם משהו חווה איתם נסיון בדבר הזה?

פורסם

מחזק d300 בנוסף לקחת את טופס הבדיקה שהם אישרו שהכל בסדר ? כי לך תדע מה יקרה ואז יהיה לך הוכחה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

כן הרכב שלי יש לו אחריות עד עוד חודש לכן זו בדיקה מקיפה עד לסוף אחריות.

חוץ מזה יש לי טופס אישור אסמכתא שהכל תקין.

• תוכן חדש...