Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כבר הרבה זמן שאני חושב לרכוש שואב אבק רובוטי , מבקש את המלצתכם .

התקציב שלי הוא עד 2000 שקל ,גודל הדירה הוא בערך 120 מטר ,אין מדרגות יש שטיח שאגי אחד שהבנתי שהשואבים לא יודעים לעבוד עליו .

על איזה שואב אתם ממליצים .

תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע להמליץ לך, אבל בזמן האחרון נפתחו פה אינספור שרשורים בנושא. בטוח שאם תריץ חיפוש תמצא מלא מידע בפורום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים אז אחרי קריאה רבה ברשת ופה נבחר כנראה הסמסונג

השאלה שלי האם 0.6 ליטר מיכל סולת מספיק לשאיבה של דירה בגודל של 120 מטר ?

פורסם

נטו שטח שצריך לנקות 120 מטר?

או כל הדירה?

* אם כל הדירה אז אין מה לדאוג ,יש לך מיטות ,ארונות, מטבח, ספות, וכו'

ספק אם השטח "הפנויי" שבו השואב יכול לנוע יעבור את ה60-70 מטר לדעתי. כך שזה לא 120 מטר..

פורסם

לא מציע להתקרב לסמסונג, השאלתי ממישהו כדי לנקות עליית גג מאובקת במיוחד, והוא לא הצליח להתמודד עם האבק הדק, את הליכלוך הגס הוא אסף בלי בעייה אבל אבק דק הוא רק הצליח להעיף ממקום למקום בלי לנקות. הפעלתי אותו 3 פעמים על אותו שטח וזה נשאר מלוכלך ומלא אבק. אני אשים תמונה בקרוב

פורסם

neato רובוט נהדר, עצמת שאיבה שאף אחד אחר לא מתקרב (כולל הרעש), בדגמים הישנים היו בעיות עם הסוללות, והייתה חסרה מברשת צד כך שהיה משאיר ליכלוך שצמוד לפינות. אבל יכולת הניווט שלו בבית מדהימה, לא חוזר כמה פעמים על אותו מקום, אם צריך טעינה הוא ממשיך בדיוק מאותו מקום שסיים.

IROBOT אני לא מכיר את הדגמים החדשים, הישנים לא היו משהו.

פורסם

יש לי IROBBOT בן חודש בערך , דגם 774 (בתקציב שלך).

נראה שהוא תפור בול עלייך מבחינת גודל בית.

אשתי מאוד מרוצה מהעבודה שהוא עושה, קח בחשבון שהבית שלי ללא בעלי חיים אך עם 3 בנות עם שיער ארוך.

בתור זה שמנקה את המיכל איסוף שלו, נראה שהוא אוסף המון אבק ולכלוך בלתי נראה למרות שנדמה שהבית היה דיי נקי.

פורסם

הנה התמונות של הסמסונג המהולל - לפני :

IMG_20160514_113735_829.jpg

אחרי 3 פעמים רצופות שנתתי לו לנקות את אותו השטח כך זה נראה

IMG_20160514_125000_661.jpg

את הליכלוך הגס הוא ניקה, אבל עם האבק העדין הוא לא הצליח להתמודד. ה NEATO עשה עבודה מושלמת אחר כך.

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה אנשים קונים את הצעצועים האלה שעוד שנה - שנתיים יעופו לפח במקום שואב אבק נורמלי שיעבוד כמו שצריך 10 שנים.

• תוכן חדש...