Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים קונים את הצעצועים האלה כדי שהם יעבדו פחות. אני שואב כל יום שטיחים וחלקים מסויימים בבית עם ה irobot (דגם 775), תאמין לי שגם עשר פעמים עם שואב אבק לא ישאבו טוב כמוהו (במיוחד בזכות HEPA filters שתופסים חלקיקי אבק קטנים).

תמיד אני מופתע כמה אבק בכל זאת נשאב, למרות שהבית נראה נקי לחלוטין.

להתעסק ככה כל יום עם שואב גדול, להרכיב ולסחוב אותו מפה לשם... הרובוט הקטן רץ לבד או שאני בכיף מריץ אותו עם השלט... הניקוי החוזר הפשוט הזה יום יום שומר על רצפה נקייה מאבק, כיף ללכת יחף אחרי זה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהייתי בהתלבטות הזאת וקראתי באינטרנט, מצאתי כל כך הרבה דברים רעים על סמסונג שמיד הבנתי שעדיף להתרחק.

אחרי עוד קצת התחבטויות העדפתי בסוף ללכת על איי רובוט. היתרון הגדול שלו על השאר זה קודם כל זמינות החלקים והחלפים. החל ממברשות צד ופילטרים שיש באינטרנט בשפע ועד לסוללות ותאי פסולת שלמים.

הוא עושה עבודה נהדרת. כולם מרוצים, במיוחד אשתי.

הדגם שברשותי הוא 651, פעם כבר כתבתי עליו בפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?599875-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98-%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%91-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%94-774&p=5085271&viewfull=1#post5085271

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני שומע בעבודה על אנשים שממש צריכים להכין את הבית לפני הפעלת שואב אבק רובוטי. בזמן הזה היה אפשר לשאוב את כל הבית עם שואב אבק רגיל.

פורסם (נערך)

אכן יש צורך לשמור על סדר, וגם לסדר לפני כדי שהוא לא יסתבך, ישפוך את המים של הכלב\חתול, וכו'.

אמנם בזמן שלוקח לו לשואב אפשר לעבור 3 פעמים על כל הבית עם שואב רגיל...

אבל הקטע שאתה ,יושב אוכל\ שותה קפה,רק מרים את הרגליים שהוא עובר, מפעיל אותו מרחוק- ולא עושה כלום.

בדגמים החדשים יש אפליקציה לטלפון שניתן להפעיל את השואב מרחוק (יצאת מהעבודה מפעיל- חוזר לבית נקי כל יום)

אתה שואב כל יום עם הרגיל?:wink:

בנוסף כמו שאלון אמר, אמנם נראה כי הבית נקי, אבל אתה מופתע כמה אבק הוא אוסף.

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם (נערך)

פלוס נוסף, הבת שלי (בת שנה וחצי אוטוטו) מאוהבת ברובוט, היא אוהבת להדליק אותו, לכבות, להסתכל וללכת אחריו.

שאיבה של שטיח בשבילי, משחק בשבילה. Win win situation :)

ד"א, זה מתאפשר בזכות השלט, כי אני יכול לשלוט בו שלא יתנגש בה.

אמרתי כבר בשרשור קודם על irobot, לדעתי השלט הוא אחד הפיצ׳רים הטובים וחבל שהוא לא מגיע בכל הדגמים. מאפשר לך להשתמש ביכולות של הרובוט ביחד עם ניווט שלך, כך אפשר לנקות גם במהירות וגם בקלות.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

עוד אחד לסטטיסטיקה: neato בן 3.5 שנים, הוחלפו סוללות, עובד בלי למצמץ.

עבר לסבתא כי היא אהבה את הצבע :shock: :shock:.

כרגע עם ניטו בן שנתיים, מורגשת ירידה בסוללות, כנראה אזמין בקרוב (70$ באמזון למקורי, לא מתעסק עם תחליפים מקושקשים).

עבור חולי ניקיון רובוטים זה לא המוצר הנכון בשבילם,

בשביל הורים עייפים כמונו שצריכים מדי פעם ליצור מראית-עין של בית נקי ומסודר בלחיצת כפתור, זה אחלה.

מאוד חשוב להזמין את המברשת המסולסלת ״עבור חיות בית״ - המברשת הסטנדרטית רועשת ברמות קשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דווקא בגלל שאני חולה נקיון אני מחזיק רובוט. כל ערב שואב את רוב שטח הבית פלוס עוזרת פעם בשבועיים שלושה בשביל ניקוי יסודי.

בלי הרובוט ממש לא הייתי שואב כל יום.

פורסם

משתמש ב IClebo כבר למעלה משנתיים. עד כה הוחלפה מברשת ראשית בהמלצת היבואן ובעלות שולית (150 ש"ח). עובד מצויין. נותן עבודה טובה ללא בעיות על שטח של 120 מטר + מרפסת. שירות אישי ומדהים של רונן מארד-מתכות בת"א.

בקרוב מאוד מגיע הדגם החדש שלהם לארץ (אין יותר מדי דגמים). רונן כבר דאג לשוחח איתי ולהציע טרייד-אין משתלם. זה שירות!!

ממליץ בחום.

...CASKA for life

פורסם

את הליכלוך הגס הוא ניקה, אבל עם האבק העדין הוא לא הצליח להתמודד. ה NEATO עשה עבודה מושלמת אחר כך.

זה לא פייר מה שעשית. כל שואב במצב התחלתי כזה היה נסתם ציק צאק. הם בכלל לא מיועדים לכזו רמה של לכלוך. בכל זאת צריך במצב כזה להעביר טאטוא ראשוני. ברור שהניטו אח"כ ניקה בלי בעיה.

פורסם

הוא לא נסתם, הוא פשוט לא אסף את האבק. שלחתי אותו 3 פעמים ,אחת אחרי השניה לנקות, אחרי כל פעם ניקיתי את התא שלו ואת הפילטר. אחרי הסיבוב השלישי התא והפילטרים היו כמעט בלי אבק, אבל כמו שראית כל האבק נשאר עם הריצפה.

פורסם
הנה התמונות של הסמסונג המהולל - לפני :

[ATTACH=CONFIG]462040[/ATTACH]

אחרי 3 פעמים רצופות שנתתי לו לנקות את אותו השטח כך זה נראה

[ATTACH=CONFIG]462041[/ATTACH]

את הליכלוך הגס הוא ניקה, אבל עם האבק העדין הוא לא הצליח להתמודד. ה NEATO עשה עבודה מושלמת אחר כך.

ברצינות נתת לשואב רובוטי לעשות את זה? מזל שלא הבאת אותו בסוף הבניה לפנות את הפסולת

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
ברצינות נתת לשואב רובוטי לעשות את זה? מזל שלא הבאת אותו בסוף הבניה לפנות את הפסולת

בשביל מה צריך את המכשירים האלה אם לא לנקות אבק ? אולי אני הייתי צריך לנקות לו כדי שיהיה לו נוח ?

הבעייה לא הייתה עם הכמות של האבק אלא עם זה שהוא היה אבק דק, אין לו כמעט יכולת שאיבה והמברשות שלו לא הצליחו לאסוף את האבק אלא רק את הלכלוך הגס.

ה NEATO אכל את כל האבק הזה בלי בעייה בסיבוב אחד. כמשמתכננים רובוט נכון אין לו בעייה להתמודד גם עם כמויות כאלה של אבק.

פורסם

לשואבים האלה אין עוצמת יניקה. בדירה מרוצפת פרקט שואב אבק רובוטי אולי מסוגל להתמודד עם הלכלוך, אבל בדירה עם שטיחים חבל על הכסף.

פורסם
לשואבים האלה אין עוצמת יניקה. בדירה מרוצפת פרקט שואב אבק רובוטי אולי מסוגל להתמודד עם הלכלוך, אבל בדירה עם שטיחים חבל על הכסף.

זה לא נכון לגבי ה NEATO, יש לו עצמת יניקה לא רעה בכלל, יש לו הרבה בעיות אחרות אבל לשאוב הוא יודע מצויין. תבדוק פעם מקרוב.

פורסם

+1 :roll:

הרובוטים נועדו לתחזוקת נקיון שוטפת של הבית, הם לא תחליף לשואב אבק full size ולא לספונג'ה. הם בהחלט מסוגלים להחליף טאטוא של הרצפה במקומות שאליהם הם מגיעים.

מצטרף להמלצות על איירובוט, עושה את העבודה כבר כמה שנים טובות בלי להתלונן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...