Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לעשות ציפוי נגד שריטות לרכב החדש שקניתי יש לכם המלצות על איפה אפשר לעשות את זה ?? תודה

פורסם

יש כמה שאני מכיר:

Odiva art

suntek

אומנות הציפוי

סאןפילם

תבדוק מחירים, תבדוק איזה סוג ציפוי וכמה שנים אחריות וזהו.

איזה רכב יש לך?

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
יש כמה שאני מכיר:

Odiva art

suntek

אומנות הציפוי

סאןפילם

תבדוק מחירים, תבדוק איזה סוג ציפוי וכמה שנים אחריות וזהו.

איזה רכב יש לך?

פוקוס 2016 פשוטה

פורסם

אתה מודע בערך לסדר גודל של מחיר? על רכב שלם זה בין 7000-10000 שקל ועל מקומות מועדים לפורענות בלבד (חצי אוטו בערך) זה בין 3000-5000 שקל.

עוד אופציה זה להזמין מהאינטרנט ורק להתקין בארץ זה יכול להוזיל משמעותית. אבל אז אין אחריות.

פורסם
אתה מודע בערך לסדר גודל של מחיר? על רכב שלם זה בין 7000-10000 שקל ועל מקומות מועדים לפורענות בלבד (חצי אוטו בערך) זה בין 3000-5000 שקל.

עוד אופציה זה להזמין מהאינטרנט ורק להתקין בארץ זה יכול להוזיל משמעותית. אבל אז אין אחריות.

כן בגלל זה שאלתי כדי למצוא אפשרות למשהו יותר זול תודה על העזרה

פורסם

לרכב כמו שלך עדיף לפי דעתי אם חלילה יקרה משהו פשוט לתקן.. זה יהיה יותר זול. או לעשות ציפוי ננו/קרמי שיגן קצת יותר מרכב חשוף לגמרי אבל לא מגן כמו ציפוי נגד שריטות. (הציפוי ננו עולה כ2000 שקל).

פורסם
לרכב כמו שלך עדיף לפי דעתי אם חלילה יקרה משהו פשוט לתקן.. זה יהיה יותר זול. או לעשות ציפוי ננו/קרמי שיגן קצת יותר מרכב חשוף לגמרי אבל לא מגן כמו ציפוי נגד שריטות. (הציפוי ננו עולה כ2000 שקל).

כמו הננו שיין 9H?

• תוכן חדש...