Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפיז'ו 205 שלי (1400 93) יש 2 בעיות מרגיזות:

1. הסטרטר (שהוחלף לפני שנה ושוב לפני חצי שנה) נתקע לפעמים. מה אפשר לעשות וכמה צריך לעלות ?

2. כאשר אני ממלא טנק מלא, מתחילה נזילת דלק מהטנק. מה יכולה להיות הבעיה ושוב כמה ?

תודה מראש,

סורין

פורסם

כשקניתי את ה-205 שלי היתה את אותה הבעיה.

כשהמיכל מלא - דלק היה נשפך מהחיבור של צינור הדלק לייד פיית המילוי.

החלפתי את כל צינור הפלסטיק (עלה כ-500 ש"ח לפני מספר שנים).

דרך אגב, הבעיה היא בטיחותית, אתה לא רוצה דלק שישפך לך מהפיה על הבלמים של הגלגל האחורי כשהם חמים.

בעניין הסטרטר, חפש שרשור של איציק.נ. על שיפוץ סטרטר (אם אני לא טועה).

שיפוצון - החלפת פחמים וסולונואיד.

החלפה - סטרטר משיפוץ - כ-500 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מאיפה בדיוק נוזל לך דלק ?

מאיזור פתח המילוי או ממש מתחתית הרכב ?

אני מציע לך בדוק בזמן מילוי מיכל מלא את הדבר הבא ואולי לחסוך את הסכום שרז תיאר קודם ...

כנס לרכב , והרם את מושב הכסא האחרוי בצד של הנוסע , שם תגלה שני עיגולים פלסטיק שחור שסותמים חורים ברצפת הרכב ( בערך איפה שנגמר השטיח - אתה תראה את זה שתרים את המושב ).

ישנו עיגול אחד הגדול יותר אם אני זוכר נכון , בערך בקוטר של 15 ס"מ , שאם תרים אותו מראה את החיבורים של משאבת הדלק , להזכירך המשאבה טבולה ככה שתראה קונקטור חשמלי ושני צינורות גומי .

את המשאבה סוגרת מעיין טבעת ברזל שאותה מחזקים אל מיכל הדלק כ 7 ברגים קטנים .

מתחת לאותה טבעת ברזל ישנה טבעת אטימה מגומי .

עכשיו , אחרי שזיהית את כל החלקים הנ"ל , תשאיר את המושב מורם ותמלא את המיכל כרגיל , מלא .

עכשיו בדוק שלא נוזל לך דלק דרך האיזור שאתה רואה כרגע , ז"א , נזילה מטבעת האטימה של המשאבה למיכל .

במידה וכן נוזל משם , תבדוק את הידוקם של כל הברגים . במידה והדוקים במידה הרצויה , שקול החלפה של טבעת האטימה , משהו כמו 40 שקל .

אז הנזילה לא משם , קטונתי ... :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...