Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

צבעתי את הגטס שלי

הציעו לי ליישם אוטם צבע .

אני נמצא באזור חולון בעוד כשבועיים ואקפוץ לאוטו סטור לקנות.

קראתי קצת אחרי חיפוש לא פשוט, אבל נושאים מלפני שנתיים שלוש והלאה, לכן אשמח להסבר עם מידע עדכני וחדשני יותר, מה עלי לעשות, באיזה ציוד עלי להשתמש ואיך.

תודה

פורסם

ראיתי את העבודה שעשו אצלך, יצא יפה מאוד אמנם המרקם טיפה תפוזי (ניתן לסדר ע"י פוליש אם זה מפריע לך ממש לא קריטי).

תמתין לפחות 3 שבועות לפני שתמרח ווקס או אוטם על הפח, תמנע ככל האפשר מלחנות תחת עצים או איזורים מלכלכים ותן לצבע להתייבש ו"להתרפא" כמו שצריך, זה לא צבע ראשוני שיצא מהמפעל באיכות גבוהה ביותר שכבר המתין וטופל לפני המסירה ללקוח.

ווקס איכותי / אוטם צבע כגון מנזרנה / fusso / קולינייט / fk1000 יתנו לך אחלה מענה, את המנזרנה תוכל למצוא באוטוסטור.

כמובן למרוח לאחר שטיפה איכותית והכנה טובה.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה אבל זנ עדיין לא ענה לי על השאלה.

איך למרוח אותו ? כמה שכבות? עם אילו כלים?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

שטיפה יסודית עם שמפו רכב יעודי וחזק או סבון כלים, מעבר זריז עם IPA מדולל שטיפה זריזה שוב ומריחה של אוטם על פח יבש(תלוי איזה אוטם, אני יודע שPL נהפך למעט נוח יותר אם פה ושם יש כמה טיפות מים), כל התהליך צריך להתבצע בצל על פח לא חם.מריחה עם פד המתנה של X דקות בהתאם להוראות של האוטם.

ניגוב עם מטלית מתאימה

אם תרצה ניתן לך קישורים מאיביי למוצרים טובים או מאוטוסטור

פורסם

אני כנראה אלך מאוטוסטור, ההפרשים בקושי של 10-15 שח לפריט וחבל לי על זמן ההמתנה, בנוסף החבר'ה בחנות תמיד שמחים לענות על שאלות ולייעץ.

פורסם

החנות קרובה אלייך, השירות אחלה והמחירים נחמדים, אני אוהב ללכת לשם אז יש לך עוד +1 בתור ממליצים.

מה שגם לא יודע עד כמה אפשר למצוא מנזרנה במקומות אחרים בארץ במחיר שפוי.

כמו שאיליה כתב - למריחה שלו תשתמש בפד מיקרופייבר ולא פד ספוג, שכבה דקה למריחה ככל האפשר ולא בשמש או על פח חם, להשאיר 10 דק' בממוצע על הפח ואז לנגב עם מטלית מיקרופייבר איכותית - הכל תוכל למצוא באוטוסטור

כשהאוטם מוכן לירידה תוכל לדעת ע"י מעבר עם האצבע על הפח, אם נשאר סימן מריחה זאת אומרת שהוא עדיין "בעבודה", אם נשאר סימן "מחיקה" - תתחיל בניגוב

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתי ממתין מעט יותר משלושה שבועות, עוד שבוע/שבועיים אקסטרה, רצוי בשמש.

תן לגזים של הצביעה להשתחרר לחלוטין.

לגבי יישום, מריחה, חומרים מומלצים, קיבלת אחלה תשובות שכל מה שיש לי לעשות זה רק לחזק :)

המנזרנה חומר שפשוט קשה להפסיק להמליץ עליו.

פד ספוג + מנזרנה, לא נוח ליישום כמו אפליקטור מיקרופייבר.

"יאללה בירי".

פורסם

scipo - לימדת אותנו היטב.

לגבי הפד ספוג מנסיון שלי המון חומר נספג בפד ומתבזבז וזה חבל, המיקרופייבר עושה עבודה טובה יותר בפיזור החומר

Opel Adam S 2017

פורסם

אפשר קישור לפד מקרופייבר לדוגמא?

ומה לגבי ווקס מגווירס? הוא מגיע עם פד ספוג

והאם חובה לחכות 20 דקות לייבוש האוטם, או שאחרי דקה אפשר להבריק עם מגבת כמו בווקס?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...