Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני לקראת ביצוע הזמנה של 3 כרטיסי טיסה באתר gotogate ושמת לב לסעיף:

I accept total price of ILS 7,296.00.

The amount stated may be subject to overseas conversion fees. Your bank may independently charge you for overseas

transactions. For more information regarding overseas transaction fees please contact your bank.

כמה נראה לכם בלאומי מסטרקארד ישחטו אותי על זה?

תודה.

E46 330CI

פורסם

תיקון קטן - בדוק באתר של חברת האשראי. בכל מקרה, לפי האתר, עמלת הבסיס של לאומי כארד היא 3% מעל השער היציג בו מבוצעת העסקה. אם העסקה היא בשח לא תגבה עמלה נוספת על ידי חברת האשראי - אתה משלם את עמלת ההמרה לאתר. נסה לרכוש את הכרטיסים בדולר או אירו, להמיר לש"ח ולהוסיף 3%, וכך תדע מה העסקה העדיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי דווקא הורידו אותה. עד כמה שאני זוכר 3% היה בישראכרט, ובשתי החברות האחרות העמלה היתה יותר גבוהה. אבל חלפה תקופה מאז בדקתי לאחרונה (יש לי כרטיסים של שלוש החברות, וכמובן שאני בוחר בעסקה הכדאית ביותר מבחינתי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כאן למישהו נסיון עם הזמנת כרטיסים דרך האתרים האלה?

מפחד ליפול על קומבינה ולהשאר בלי כרטיסים.

איסתא וחבריו שוחטים במחיר.

E46 330CI

פורסם

הזמנתי דרכם ושכמותם בעבר. קח בחשבון שבמחיר הזול אתה מוותר על האפשרות הריאלית לשנות זמן טיסה או לבטל. הם ישחטו אותך במחירים אם תצטרך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה נכון גם בהזמנת כרטיסים זולים ישירות מחברות התעופה. לדוגמא - בגלל השריפה בכרמל נאלצתי לוותר על טיסה להונגריה, כל הכסף נשאר אצל MALEV (ושמחתי מאד שרש"ת הישראלית הפילה אותם, כיון שהם לא החזירו לי את מיסי הנמל שהתחייבו להחזיר).

פורסם

זה גרוע עוד יותר בחברות האלה ביחס לכרטיסים זולים מחברת התעופה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם השירות של אקספדיה הוא לא משהו במילים עדינות. אני כרגע בטיול בדרום אמריקה ובאחת מטיסות הפנים שהייתי צריך להזמין טעיתי באות אחת בשם המשפחה (עדיין נשמע אותו דבר) ובספרה אחת במספר דרכון. 240 דק של המתנות ושיחות מתנתקות כשלבסוף אמרו שאצטרך פשוט להזמין כרטיס חדש ואקבל זיכוי סמלי של 54 פאונד (הכרטיס עלה 232 דולר) את הזיכוי הזה לא ראיתי עד היום.

• תוכן חדש...