Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם . אני חדש פה וצריך עזרתכם , עשיתי חיפוש בפורום על הרכב ולא מצאתי כלום אז אני מפרסם כאן .

לצערי הרב יש לי טוארג V8 4.2 2008 היום על הבוקר נסיתי להניע אותו לא עבד , יש לי שתי אופציות להניע את הרכב דרך המפתח ודרך הכפתור שניהם לא עבדו , הרדיו עובד מצויין כולל כל מערכת החשמל באוטו חוץ מהלוח שעונים חשבתי שזו בעיה של מצבר נסיתי עם קאבלים גם ולא עזר .

מישהו פעם נתקל עם בעיה כזו ? או יכול להסביר לי מה קורה שם :?::?:

32570485-2-440-INTERIOR-4.jpg

פורסם

בעיה ידוע של הטוארג, כבלים של מינוס ופלוס נאכלים ולא משלימים מגע.

תנסה לשחק בחוטים שמובילים למצבר, ותראה אם משהוא משתנה.

אם לא כנראה באמת שזה מצבר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

עוד נקודה למחשבה, אם ניסית להניע עם רכב "קטן" את הטוארג שלך ובנוסף השתמשת בכבלים לא איכותיים להעברת המתח אז יש מצב שהאוטו שלך בכלל לא קיבל את המתח שהוא צריך בשביל להניע.

תוודא שהרכב התורם מספיק חזק ואתה משתמש בכבלים עבים ואיכותיים כדי להניע.

פורסם
בעיה ידוע של הטוארג, כבלים של מינוס ופלוס נאכלים ולא משלימים מגע.

תנסה לשחק בחוטים שמובילים למצבר, ותראה אם משהוא משתנה.

אם לא כנראה באמת שזה מצבר.

הבעיה היא איך להגיע למצבר ?! המצבר מתחת לכסא הנהג !

פורסם
עוד נקודה למחשבה, אם ניסית להניע עם רכב "קטן" את הטוארג שלך ובנוסף השתמשת בכבלים לא איכותיים להעברת המתח אז יש מצב שהאוטו שלך בכלל לא קיבל את המתח שהוא צריך בשביל להניע.

תוודא שהרכב התורם מספיק חזק ואתה משתמש בכבלים עבים ואיכותיים כדי להניע.

נסיתי עם אוקטביה מצבר volta

• ספונסר פורום
פורסם

לא בטוח שמצבר של אוקטביה יתן מייד את הפיק הדרוש להתנעה של המפלצת שלך.

בנוסף, לאיכות הכבלים איתם אתה מנסה להניע יש משמעות קריטית מבחינת הזרם.

אם לא הצלחת נסה לחבר שני זוגות כבלים במקביל (שני האדומים ל +, שני השחורים ל - ) זה אולי יאפשר לך הנעה.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
לא בטוח שמצבר של אוקטביה יתן מייד את הפיק הדרוש להתנעה של המפלצת שלך.

בנוסף, לאיכות הכבלים איתם אתה מנסה להניע יש משמעות קריטית מבחינת הזרם.

אם לא הצלחת נסה לחבר שני זוגות כבלים במקביל (שני האדומים ל +, שני השחורים ל - ) זה אולי יאפשר לך הנעה.

התקשרתי לחשמלאי הוא בא עם מחשב. עשה איפוס והרכב נדלק כרגיל אבל תודה.

• תוכן חדש...