Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מי שזוכר כבר פרסמתי לפני כמה חודשים נושא אנלוגי ולאחר שעברתי את שלב הפיילוט למוצר ועשינו סרטוני וידאו אני צריך את עצתכם.

(קודם כול קישור לאתר למי שמעוניין לראות blockisrael.com)

כרגע אני מתעסק בseo לאתר ויש לי רשימה של דברים שאני צריך לעשות על מנת לקדם את הבילוק בגוגל:

א. הוספת תוכן נוסף עם מדריכים ומדריכי וידאו. כמובן שאני מעדיף מדריכי וידאו מה אתם ממליצים בנושא?

ב.יצירת קישורים חיצוניים לאתר: השאלה היא איך עושים את זה? יש לי רעיון מסויים שאחליף קישור עם החנויות שאנחנו משווקים להן בעד הוספת החנויות לרשימת המשווקים באתר. ומה אז?

ג.יש משהו שלא בבירור הבנתי בseo וזה קישורי no-follow בפורומים. האם יש צורך להשתמש בזה? כי כמו שהבנתי בחלק ממדריכי הוידאו כבר אין בהם צורך וגוגל עושה הכול אוטומטית.

אשמח גם לעצות וחוות דעת בנושאים אחרים!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

2 האגורות שלי ממעבר על הדף נחיתה (בלי התייחסות למוצר עצמו):

1. העיצוב מבולגן ולא נח לעין, נראה כמו עמוד נחיתה מלפני כמה שנים, עמודי נחיתה מודרנים לא נראים ככה. אני לא יכול להצביע על משהו ספציפי (בעצם כן, לדוגמה - בשביל מה צריך תמונה ענקית של מפתחות באמצע העמוד?), פשוט נראה קצת...חובבני.

2. קריטי - הניסוחים על הפנים, נראים כמו בלוקים של טקסט וחסרי סימני פיסוק. שוב- נראה חובבני. יותר מדי מלל, אם יש לך אפשרות עדיף להשתמש בתמונות ו-Bullets שיעבירו את הנקודות המרכזיות, או אפילו להיעזר בקופירייטר מקצועי. (דוגמה - בחלק מהפעמים אתה קורא למוצר "בילוק", בחלק אחר "B-lock")

אם אתה מתכוון ליצור לידים דרך האתר, הייתי לפני הכל עובד על שתי הנקודות הנ"ל שדי פשוט "לפתור" ושיעשו הבדל ענק.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם (נערך)

2 האגורות שלי.

קישור מאתר אליך אבל שאתה מקשר אליו לא נותן לך כמעט כלום מבחינת קידום. אתה צריך קישורים מאתרים שיש להם זיקה לתחום שלך (כדי להראות רלוונטיות) אבל כדאי שזה יהיה חד כיווני. זה אני יודע מלפני די הרבה שנים, אולי היום זה שונה.

נושא כתיבת הטקסט הוא בעייתי אצלך, אתה צריך מישהו חיצוני שיעבור על זה ושיכתב את זה.

גם הסרטון הוא בעייתי משהו, מצד אחד הוא נחמד, מצד שני הוא לא משדר מקצועיות.

בקיצור, מגיע שלב שבו אתה צריך להבין שיש גבול ליכולות שלך ושאתה צריך עזרה מקצועית.

את נושא השקיות ואיכות הסביבה הייתי מעיף לגמרי, את מי זה מעניין ?

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

העירו נכון החברים.

קח את דבריי כביקורת עניינית, מתוך רצון לעזור ובטח לא כירידה אישית:

המוצר עצמו נראה טוב, אבל אין שום סיכוי שהייתי קונה אותו עם אתר כזה.

ניסוח מאוד חובבני, שגיאות כתיב ותחושה שילד בנה אתר כעבודה להגשה בבית ספר (וגם שם לא בטוח שיזכה לציון טוב).

יש לך מוצר שנראה טוב, ואם עובד כמובטח, גם בעל סיכוי טוב להצליח. תשקיע כמה גרושים בקופירייטר מקצועי, או שתוותר על האתר ותן למשווקים לפרסם אותו.

פורסם

אני מצטרף לדברי כל החברים כאן - חובה לקחת כותב תוכן מקצועי ולהבנות את האתר מחדש, כרגע זה באמת נראה חובבני מאוד (שגיאות כתיב, ארגון התוכן באתר, "צור קשר" שלא עובד, "לא בשבת", B-Lock/בילוק ועוד הרבה).

מעבר לזה, למרות שנחמד לכלול סרטון הסבר באתר כזה, הסרטון חובבני מאוד, סקסיסטי ("זו בטריה או שאתה שמח לראות אותי") מה שכנראה אמור היה להיות "דאחקה" משעשעת, אבל במציאות עשוי לעצבן חלק מקהל היעד, והחצי עברית-חצי אנגלית שלו לא ממש ברור לי (כנראה עוד "הגנבה" שלא ממש עובדת).

נראה שיש לך מוצר טוב, חבל להרוס אותו עם פלטפורמת שיווק חובבנית.

פורסם

תודה לכול התגובות אקח לצומת ליבי.

כרגע אני מתעסק בעיקר בצמצום עלויות מכיוון מכיוון שהגשת הפטנט עלתה לנו הרבה כסף וצריך קודם כול לסגור הוצאות לפני שממשיכים הלאה לכן נמנעתי מכול עזרה חיצונית בבניית האתר.

לגבי הבלגון אז זה משהו שאצתרך שוב לסדר מסתבר של wix יש מצבי רוח שלו וכול שינוי קטן גורם לכול האתר לקפוץ ולרווחים להתבלגן.

אין ספק באחרי שקיבלתי קצת ניסיון פעם הבאה אשתמש במגנטו או וורדפרס.

אני מתכנן לצרף בעיקר תמונות שיחליפו את האייקונים והטקסטים על מנת לתת המחשה ויזואלית במקום כול המלל באתר.

אחרון חביב. מישהו מכיר קופירייטר טוב שמקבל תשלום במנעולים לאופניים?

פורסם

נראה אחלה רעיון בהצלחה!

לפי דעתי כדאי לך לנסות ולגשת לחנויות למכירת אופניים ולהציע להם את המוצר.

במיוחד בת"א אני חושב שזה ילך די חזק.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
תודה לכול התגובות אקח לצומת ליבי.

כרגע אני מתעסק בעיקר בצמצום עלויות מכיוון מכיוון שהגשת הפטנט עלתה לנו הרבה כסף וצריך קודם כול לסגור הוצאות לפני שממשיכים הלאה לכן נמנעתי מכול עזרה חיצונית בבניית האתר.

לגבי הבלגון אז זה משהו שאצתרך שוב לסדר מסתבר של wix יש מצבי רוח שלו וכול שינוי קטן גורם לכול האתר לקפוץ ולרווחים להתבלגן.

אין ספק באחרי שקיבלתי קצת ניסיון פעם הבאה אשתמש במגנטו או וורדפרס.

אני מתכנן לצרף בעיקר תמונות שיחליפו את האייקונים והטקסטים על מנת לתת המחשה ויזואלית במקום כול המלל באתר.

אחרון חביב. מישהו מכיר קופירייטר טוב שמקבל תשלום במנעולים לאופניים?

הרעיון שלך הוא מצוין, אבל אם השיווק לקוי, גם רעיון מצוין ייפול מהר.

אני ממליץ לך להיכנס ולשוטט בkickstarter ודומיו על מנת לראות כיצד משווקים מוצר עוד לפני שהוא נכנס לייצור סדרתי. החבר'ה שם עושים בית ספר לשיווק.

כמו כן, אם מפיצים סרטון שיווק, אתה צריך להחליט אם זה באנגלית או בעברית.

עדיף שהקריינים/שחקנים בסרטון באנגלית יהיו דוברי אנגלית ולא עם מבטא ישראלי כבד (בד"כ החבר'ה מאנגליה/ארה"ב מגחכים על זה).

לגבי האתר, כמו שנכתב בקומות שמעלי, אתה חייב לבצע פינוי בינוי בדחיפות.

בהצלחה.

פורסם

אולי פשוט תעשה כמו לפני עידן האינטרנט?

כנס לחנויות אופניים ותציע להם לשווק את המוצר.

מי שקונה אופניים חשמליים הכי קל בזמן הקניה למכור לו את המנעול שלך.

תעשה חיפוש לדאצ'יה בגוגל ואתה ישר מקבל פרסומת לאוטומטי החדש.

זה מה שאתה צריך לעשות בשביל שיהיו לך הרבה כניסות לאתר.

לפי דעתי קרסו מוציאים לפחות 1000 ₪ ביום על קליקים

שווה לך להוציא 30000 ₪ כל חודש בשביל למכור את המוצר?

בקשר לשיווק לחו"ל.

איך שהסינים רואים את זה הם מעתיקים וזה נהיה חלק שמגיע עם האופניים.

יש לך פטנט רשום בכמה מדינות?

אייל

פורסם
אולי פשוט תעשה כמו לפני עידן האינטרנט?

כנס לחנויות אופניים ותציע להם לשווק את המוצר.

מי שקונה אופניים חשמליים הכי קל בזמן הקניה למכור לו את המנעול שלך.

תעשה חיפוש לדאצ'יה בגוגל ואתה ישר מקבל פרסומת לאוטומטי החדש.

זה מה שאתה צריך לעשות בשביל שיהיו לך הרבה כניסות לאתר.

לפי דעתי קרסו מוציאים לפחות 1000 ₪ ביום על קליקים

שווה לך להוציא 30000 ₪ כל חודש בשביל למכור את המוצר?

בקשר לשיווק לחו"ל.

איך שהסינים רואים את זה הם מעתיקים וזה נהיה חלק שמגיע עם האופניים.

יש לך פטנט רשום בכמה מדינות?

א. נעשה כבר. אני עדיין בתהליך החדרת המוצר לשוק.

ב.אני בוחן את זה כרגע כמו שהסברתי כבר אין לי כול כך כסף ל"הוצאות" לכן כול צעד נבחן בקפידה.

ג.כן יש פטנט רשום בכמה מדינות. אבל אני סומך על יצירותם של הסינים.

פורסם

עוד משהו בתור לקוח פוטנציאלי, למה אני צריך לעבור שלושה דפים כדי לגלות מה המחיר?

לדעתי (הלא מקצועית בכלל) המוצר שלך מתומחר במחיר הגיוני, אין סיבהלו להציג אותו בדף הראשי.

פורסם

לא חוו"ד מקצועית, אבל שגיאות כתיב תמיד מציקות בעין

לא צריך מפתח נוסף!

יותר מפתחות זה יותר בעיות! מי אוהב מפתחות? חלק בילתי נפרד מחיינו שהפך למטרד הם תמיד נעבדים עוקצים בכיס וגורמים לאי נוחות לכן תכננו את הB-lock בצורה כזאת שהוא ישתלב עם מנעול האופניים ושלא יהיה לכם צורך להסתובב עם מפתח נוסף.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
עוד משהו בתור לקוח פוטנציאלי, למה אני צריך לעבור שלושה דפים כדי לגלות מה המחיר?

לדעתי (הלא מקצועית בכלל) המוצר שלך מתומחר במחיר הגיוני, אין סיבהלו להציג אותו בדף הראשי.

המחיר מוצג בדף הרכישה. בדף הנחיתה ריכזתי מידע על המוצר עצמו ומכיוון שרציתי להציג גם מידע על הרכישה באתר שהלקוח יבין על מה בדיוק הוא משלם חוץ מהמוצר אז רשמתי את המחיר בעמוד השני.

לא חוו"ד מקצועית, אבל שגיאות כתיב תמיד מציקות בעין

לא צריך מפתח נוסף!

יותר מפתחות זה יותר בעיות! מי אוהב מפתחות? חלק בילתי נפרד מחיינו שהפך למטרד הם תמיד נעבדים עוקצים בכיס וגורמים לאי נוחות לכן תכננו את הB-lock בצורה כזאת שהוא ישתלב עם מנעול האופניים ושלא יהיה לכם צורך להסתובב עם מפתח נוסף.

תודה רבה יטופל עוד היום!

לכול שאר העצות אז ככה:

לגבי סרטוני וידאו שיווק וכו... כרגע המתרה העיקרית שלי זה לכסות בעיקר את עלות רישום הפנטנט לאחר מכן כשאתחיל להרווח באמת מהעסק ואוכל להתפטר מהעבודה שלי (עובד 11 שעות ביום) אוכל להשקיע זמן ומשאבים בסרטונים ויראלים פרסומות וכו... המתרה העיקרית שלי כרגע זה להביא את הפרויקט לחשיפה מספקת לציבור יש לי 250 כניסות לאתר מאז ששילבתי את מערכת התשלום שמתוכן חצי מקארספורום וחצי זה חברים שלי בפייסבוק מה שאומר שיש אולי אחוז אחד של לקוחות פוטנציאלים.

לגבי הסרטון כן אני יודע שהוא לא ממש מקצועי והחצי אנגלית חצי עברית נעשתה מאילוצים. חיכיתי כמעת חודש עד שהצלם יתפנה (חבר שעשה את כול העבודה בחינם) וכאשר הגיע הרגע השחקנית התעקבה בעבודה ונגמרו לנו שעות השמש מה שהוביל לתוצאה הנ"ל.

אגב ביצעתי קצת סדר באתר ומישהו עובד כרגע על נושא הדקדוק (יהיה מוכן בחמישי) למישהו יש הערות נוספות? אם אפשר ממש בנקודות.

פורסם

ראשית חשוב לי לומר שאני מאחל לך המון הצלחה.

בתור אחד שעובד בחברה שאוהבת לרשום פטנטים על כל שטות, חבל לי על הכסף שהשקעת בפטנט הזה.

אם חשבת שרישום הפטנט (והתחזוקה שלו כמובן) עולה הון, זה טיפה בים לעומת מה שיעלה לך לנסות להגן על הפטנט הזה אם תזהה העתקה.

מלחמות פטנטים שמורות לחברות ענק שיש להן מחלקות שכל היעוד שלהן זה מלחמות פטנטים.

חברות קטנות רושמות פטנטים רק בשביל להגדיל בצורה סינטטית את כמות הנכסים שלהן, בידיעה מראש שכניראה לא יוכלו להגן על הפטנטים שלהן בשעת הצורך..

אני כבר לא מדבר על נסיון להגן על פטנט במדינות כמו סין, זה גובל בחוסר שפיות.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...