Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים בעלי מודעות סביבתית שלא חושבים שהעולם סובב סביבם? (ועוד כמה מילים עם שורש ס.ב.ב).

תתפלא כמה אנשים יעדיפו לקנות מוצר שיש לו מודעות סביבתית כלשהי. הקונים שלו זה לא רק ילדים בני 13 שקיבלו אופניים חשמליים ליומולדת ונהנים בזמנם החופשי לזהם את חופי הכינרת ולעשות פרצופים לרפי רשף.

יש לי מודעות סביבתית מאוד גדולה. עדיין, זה טקסט מיותר בתצורת האתר הנוכחית שלו, מאריך את הדף שלא לצורך, שלא היה גורם לי לקנות או לא לקנות ממנו.

הרי - לפחות כרגע, אין לו תחרות. אין אלטרנטיבה שהוא צריך למצוא כמה שיותר סיבות להתבלט מאלף מתחרים אחרים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שאין לך מודעות סביבתית מאוד גדולה. שווה לשמור על כדור הארץ רק אם זה נותן לך יתרון על מתחרים? אני מכיר אנשים שלא מוכנים להשתמש בשקיות הניילון של הסופר. אנשים כאלה, בהנחה והם מתעניינים במוצר כמו שלו, בוודאי יעריכו את ההשקעה שלו בעניין הסביבתי ותהיה להם נטייה גדולה יותר לקנות את המוצר. זה לא גורע בשום צורה משום דבר - העובדה שזה מאריך את הדף "שלא לצורך" ניתנת לתיקון ביחד עם כל הדברים שדורשים תיקון באתר שלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה לכול התגובות אקח לצומת ליבי.

כרגע אני מתעסק בעיקר בצמצום עלויות מכיוון מכיוון שהגשת הפטנט עלתה לנו הרבה כסף וצריך קודם כול לסגור הוצאות לפני שממשיכים הלאה לכן נמנעתי מכול עזרה חיצונית בבניית האתר.

לגבי הבלגון אז זה משהו שאצתרך שוב לסדר מסתבר של wix יש מצבי רוח שלו וכול שינוי קטן גורם לכול האתר לקפוץ ולרווחים להתבלגן.

אין ספק באחרי שקיבלתי קצת ניסיון פעם הבאה אשתמש במגנטו או וורדפרס.

אני מתכנן לצרף בעיקר תמונות שיחליפו את האייקונים והטקסטים על מנת לתת המחשה ויזואלית במקום כול המלל באתר.

אחרון חביב. מישהו מכיר קופירייטר טוב שמקבל תשלום במנעולים לאופניים?

כמה שגיאות כתיב!!! .כמו שאמרו החברים ,קח קופירייטר דחוף.פשוט נורא.

נשלח מערב הסעודית

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
כמה שגיאות כתיב!!! .כמו שאמרו החברים ,קח קופירייטר דחוף.פשוט נורא.

נשלח מערב הסעודית

תוכל לתת לי דוגמאות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם "כול" במקום "כל".

שגיאות זה הכי מציק, אין מה לעשות. אם אתה רוצה שקהל היעד שלך לא יהיה רק ערסים בגיל ההתבגרות אין מנוס מלעשות הגהה לכל הטקסט. חוץ מזה, כמה שפחות טקסט יותר טוב. כל העניין שצריך לגלול מלא כדי להבין במה מדובר לא נח וגורם לך לדפדף הלאה. אתה צריך רקע עם תמונות מתחלפות של המוצר שלך מורכב על אופניים, פעם לבד בלי האופניים, פעם בסמטא חשוכה כאילו הוא שומר על האופניים מגנבה, משהו שיפעיל לאנשים את הדמיון. התמונות צריכות להיות מקצועיות. קח לדוגמא את האתר של אפל. בלי להבין על מה אתה מסתכל אתה כבר רוצה כזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...