Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חוה"מ פסח. מרכזי הקניות, הבילוי ושמורות הטבע עמוסים לעייפה בהמוני בית ישראל שיוצאים לספוג קצת שמש. אין ספק, התקופה הזאת היא הזדמנות פז לעסקים ולמכירות.

כנראה שגם בלובינסקי מבינים את זה, לכן הם מיקמו בכניסה לקניון עיר ימים עמדה של DS והביאו שתי מכוניות: אחת חנתה בתוך הקניון ואחת מחוצה לו, צמוד לארומה.

ליד המכונית שחנתה בחוץ התנוסס שלט. צילמתי אותו לעיונכם:

IMG_20160424_122633.jpg

אז נכנסתי למתחם DS, ניגשתי לנציגה שעמדה שם וביקשתי נסיעת מבחן. בתגובה, היא הציעה לי להירשם לאיזו הגרלה.

חזרתי על בקשתי לקבל נסיעת מבחן. היא הפנתה אותי אל נציג בשם יואל שישב בסמוך אליה.

ניגשתי אל יואל וביקשתי נסיעת מבחן. יואל השיב לי שכדי לקבל נסיעה עלי להירשם בסוכנות בת"א.

הודיתי לו ועזבתי את המקום, לא לפני שהנציגה הציעה לי פעם נוספת להשתתף באיזו הגרלת שקר כלשהו.

העיקר שלובינסקי מזמינים את גולשי קארספורום להיכנס לכל סוכנות ולקבל נסיעת מבחן...

נ.ב.: ישבתי בארומה במשך יותר משעה, במהלכה הרכב המצולם לא זז אפילו מ"מ ממקום מרבצו.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סאגת "אנשי מכירות עייפים" ממשיכה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

Poor Show

וחוץ מלגרד מה עוד עושים 2 הנציגים הצעירים והנמרצים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כתוב בפירוש "לנסיעת מבחן - מתחם DS בקומת הכניסה"!

אז מה הקשר עכשיו לך לסוכנות בתל אביב?

מעניין לשמוע את תגובתם של אנשי לובינסקי.

פורסם

כרגיל יבוא נציג הפורום [אם בכלל], יכתוב משהו בסגנון של "המקרה ייבדק, האחראים ייענשו, את הרעים נשליך לבאר ואותך נזמן ל-8 נסיעות מבחן". "אנחנו עושים הכל כדי לאפשר לקהל לקוחותינו *המשך שקר רנדומלי כאן*"...

אבל מה יקרה אם בעוד חודש מישהו ייכנס לסוכנות? כנראה שיקבל את אותו היחס בדיוק. ובעוד חצי שנה? אני משער שגם.

מי שחבר פורום, יכתוב ואולי יבואו לקראתו. הרי זו אחלה פלטפורמה.

שינוי משמעותי? הנחיה? נזיפה לעובד כשמקבלים תלונה? בעצם מה הקשר עובד? יש כאן שלט שפשוט משקר לבן על גבי שחור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שלפחות ינקו את החרא מהכנף...

זו הייתה התגובה של יונה שלא נתנו לו נסיעת מבחן כנראה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם אתה שואל את דעתי (ואתה לא, אני מבין, וזה בסדר, אבל מה 'כפת לי?), הנציגים האלה (או מי שנתן להם הוראות) צריכים ללכת הביתה ויפה שעה אחת קודם.

שיקפיצו סוכן מאחת הסוכנויות שבאזור, יתדרכו אותו למב הוא צריך לעשות ואיך הוא צריך להתנהג ושיתחילו פאקינג לעבוד.

ניכר שההנהלה של לובינסקי מנסה להרים את המותג בכל הכוח, אבל זה פשוט לא מחלחל למטה. החל מהסיפור של ספורטיבו והחבר, דרך שרשור "אנשי מכירות שלא רוצים למכור (או משהו כזה, לא זוכר) וכלה בביזיון התורן.

ראשים צריכים לעוף על הדברים האלה, בשיא הרצינות. אצל פוטין זה לא היה קורה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יש כאן שלט שפשוט משקר לבן על גבי שחור.

נראה לי כמו חום כהה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

השלט בכלל הובא מהמתחם של לובינסקי בבני ברק ואז הכל בסדר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...