Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לגבי הצמיגים האחוריים שלי. אני לא יודע אם לעשות כיוון פרונט (לגלגלים האחוריים...). ראיתי שכל אחד מהם נשחק רק בצד אחד ולא בשני, מה שישר הדליק לי נורה אדומה לגבי כיוון.

שמתי לב שה- camber שלהם הוא מעט negetive. כלומר הם יושבים על הכביש לא באופן ניצב אלא כמו מכוניות פורמולה1 (אבל בזווית הרבה יותר קטנה).

קראתי קצת באינטרנט וראיתי שזווית שלילית, negetive (כמו הזווית של הגלגלים של כסאות גלגלים של נכים בכדורסל, או כמו פורמולה1), היא לרכבים ספורטיביים, וזווית חיובית, positive, היא לרכבים רגילים- כמו הרכב שלי. אבל אז כשיצאתי לרחוב לבדוק זוויות של גלגלים של מכוניות רגילות אחרות, הופתעתי לגלות שאצל כולן היא גם שלילית! כמו פורמולה1 וכמו אצלי! כלומר אין שום זכר לזווית חיובית כמו שכתוב בכל האתרים באינטרנט.

אז עכשיו אני בדילמה האם אני צריך לעשות כיוון פרונט (לגלגלים האחוריים). עזרתכם בבקשה.

תודה!

פורסם

מאז שמכוניות לא באות עם סרן "חי" השפיעה (קאמבר) היא לעולם שלילית, בכל הסרנים.

בכל אופן, לצמיג רדיאלי בן זמננו יש מדרס מאוד שטוח הודות לרשתות הפלדה, כך שההשפעה של קמבר היא זעומה: בסדר גודל של 15-20 פעמים פחות מזווית היגוי (Toe).

ההשפעה היא על שחיקה (בעיקר במהירות גבוהה בקווים ישרים), על אחיזה ובמידה פחותה מכך על היגוי ועל מרכוז ההגה.

כמובן ששווה לבדוק במכון "פרונט" שהכיוון הוא בערכים המומלצים על ידי היצרן, אך אני עדיין מהמר על משהו בזווית ההתכנסות ולא בשפיעה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...