Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך פיאטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם בית העסק: מוסך פיאטון

כתובת: ישראל ב"ק 40 תל אביב

ברשותי גרנדה פונטו 2008 ידנית מנוע 1.2

הייתי צריך לבצע טיפול טיימינג, וקיבלתי מהמוסך הצעה מאוד טובה.

טיפול קודם עשיתי במוסך שמשון ביהוד - אבל הוא מורשה ולטימינג ההצעה שלו הייתה יקרה בכ900 ש"ח.

מעבר לכך קראתי עליו ביקורות חיוביות רבות בפורום, ולכן החלטתי לנסות את מזלי.

אמנם המוסך עצמו נראה קצת מיושן - אבל רואים שהאיש מכיר את רכבי פיאט מכף רגל ועד ראש.

הבעלים שלמה בן 72, היה מוסך מורשה פיאט במשך שנים רבות, עד אשר יצא לפנסיה וסגר את המוסך.

הוא היה בפנסיה בדיוק חודשיים, ואז השתעמם וחזר - אבל כבר לא בתור מורשה.

הגעתי למוסך מבאר שבע בשעות הבוקר המוקדמות, ישר הגיע אליי שלמה בעל המוסך, עבר איתי ביחד על מה אני רוצה בדיוק שיעשו ויחליפו ברכב.

עברנו ביחד על הכל - הזמין חלפים והתחיל לעבוד.

אם נסכם - עבודה מעולה, רואים שהוא מכיר את הרכב מכף רגל ועד ראש.

היה לי ראש כל פעם שלחצתי על הקלאץ' - מיידית אבחן את זה כמיסב לחץ ואמר שאני צריך להחליף קלאץ'- אבל זה לא דחוף, אני יכול למשוך עוד.

בקיצור - מאוד אמין, מחיר טוב סה"כ, ורואים שבעל מקצוע מיומן.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ביקרתי היום במוסך פיאטון בתל אביב (ליד עזריאלי), התרשמתי לטובה מאיכות המוסך, ניכר שהם מקפידים על חלפים איכותיים. שלמה, בעל המוסך (טיפוס, אבל משעשע לפרקים) הראה לי את התוכנה של פיאט שהם עובדים איתה, וניכר שהוא חי ונושם פיאט.

התרשמתי לטובה מהאמינות של המוסך. דרישתי הייתה "תעלו את הרכב על הליפט, תבדקו הכל, כל בעיה שאתם מזהים, תתקנו".

ובכן, הרכב היה חצי שעה על הליפט ובסוף התהליך לא נמצאו שום תקלות ברכב ולכן נשלחתי לדרכי. לא אמרתי שאני חבר ב-carsforum, למען הסר ספק, והעמדתי פני תם בכל הקשור למכונאות. אני מניח שבאותה סיטואציה קיימים לא מעט מוסכים שהיו מחליפים לי חצי מהרכב.

חשבתי שראוי שיגבו תשלום כלשהו בעבור הבדיקה, אבל שלמה לא הסכים לקבל שום תשלום. :shock:

מאחר וכך, חשבתי שראוי יהיה להוקיר תודה ע"י כתיבת ביקורת חיובית.

ובכן, אם אתם מחפשים מוסך לא מורשה יבואן שמכיר כל בורג בפיאט שלכם, משתמש בחלפים איכותיים ואמין, פיאטון ​הוא המוסך שלכם.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול נכנסתי עליו עלמנת לברר אם יש הזעה על הציריה מהגיר העלנו על ליפט את הרכב התברר שאין הזעה וכנראה זה היה מהתיקון שעשו לגיר בזמנו.

על הדרך ישבתי כשעה לפחות עם שלמה והוא דיבר איתי וכעס על האובר פדנטיות שלי בנושא התחזוקה והראה את המלצות היצרן דרך התוכנה.

למי שבאמת באחריות או מפחד לעשות טיפולים בעצמו זה המוסך לאיטלקיות באזור תל אביב.

• תוכן חדש...