Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 צמיגים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה הגיע הזמן להחליף 2 צמיגים חדשים ברכב שלי הקדמיים יבשים וסדוקים , והאחוריים במצב מעולה.הבנתי שאת האחוריים הישנים מעבירים לקדימה וצריך לקנות זוג חדש לאחור,

הסתכלתי בכמה מקומות והתקציב שלי הוא 600 בגג כי צריך גם כיוון פרונט .

ראיתי את הדגמים הללו ורציתי לדעת מה הכי משתלם למחיר , השימושים שלי הם נסיעות מחוץ לעיר בעיקר די הרבה שיהיה צמיג שלא יתייבש אחרי שנה שנתיים

שקט חיסכוני ואוחז כמובן , אני לא לוחץ עם הרכב יותר מדי אבל קורה שמתפרעים פעם בחודש עם החבר׳ה (לא טיולים קיצוניים)

Dunlop blurespons

Toyo proxes ne02

Good year eagle sport xl

שהוא יקר יותר מהשארGood year effigrip perf

3Continental ecocontact

Dunlop spfm800

עריכה אחרונה על ידי eellaadd2
פורסם

אין קונטי פרמיום במידה או בתקציב?

הייתי הולך על הגודייר היקרים שרשמת, תרשום את הדגם המדוייק בגוגל ותראה מה ה TW שלהם

לא מכיר אבל שמעתי שהדאנלופ בלו ריספונס לא רעים.

מהאקו קונטקט תרד משיקולי אחיזה.

Miata ND2

פורסם

בדקתי ואין להשיג את הפרימיום

לגבי הצמיגים היקרים יותר של ג'וד אייר מה ההמלצות עליהם ומה זה אומר tw

עוד המלצות לצמיגים במחירים של 300 לצמיג ?

פורסם

TD פירושו Treadwear או מקדם השחיקה של הצמיג. ככל שהוא נמוך יותר תרכובות הגומי של המדרס רכות יותר ולכן נשחקות מהר יותר, אך גם מעט אוחזות יותר.

הבדל מוחשי בין צמיגים (בעיקר באחיזה) מתבטא רק כשיש הפרשים גדולים בערך הזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אוקיי חברה החלטתי ללכת על הפאלקן ze914 השגתי במחיר של 530 לזוג , או את הגוד ייר איגל ספורט ב700 לזוג , השאלה אם לשדרג לגוד ייר אם זה שווה את זה או שללכת על הפאלקן ומספיק?

• תוכן חדש...