Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הטוענים כי מרצדס יותר יפה מאאודי, ויש הטוענים כי אאודי יותר יפה ממרצדס. אז מי יותר יפה?!

לדעתי העיצוב באאודי יותר יפה בגלל שזה עיצוב יותר משוחרר ויותר צעיר ממרצדס. כלומר העיצוב במרצדס זה עיצוב בוגר כזה וקשוח שמתאים לעשירים מבוגרים מעל גיל 60... באאודי יש משהו יותר קריספי.

לדוגמא: השוואה-בין אאודי A6 לבין מרצדס E class ממחישה בדיוק את ההבדל העיצובי. האאודי נראית יותר טוב.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קונה מכונית ולא עיצוב, לכן כמובן אבחר במרצדס. רכב הנעה אחורית אמין וסולידי - זה מה שאני צריך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש הטוענים כי מרצדס יותר יפה מאאודי, ויש הטוענים כי אאודי יותר יפה ממרצדס. אז מי יותר יפה?!

תלוי את מי שואלים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שאלה כללית מידי, כל קטגוריה אני מעדיף חברה אחרת מבחינת עיצוב למשל:

קומפקט פרימיום a class

מנהלים קטן audi a4

מנהלים גדול audi a6

ספורט amg gt

פאר audi a8

גיפים mercedes glc/gle coupe

הבנת את הפואנטה זה מתחלק..

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
אני קונה מכונית ולא עיצוב

ולכן אתה בוחר במרצדס ולא באאודי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
שאלה כללית מידי, כל קטגוריה אני מעדיף חברה אחרת מבחינת עיצוב למשל:

קומפקט פרימיום a class

מנהלים קטן audi a4

מנהלים גדול audi a6

ספורט amg gt

פאר audi a8

גיפים mercedes glc/gle coupe

הבנת את הפואנטה זה מתחלק..

בדיוק^

אין תשובה אבסולוטית בשום קטגוריה ובמיוחד לא בכללי.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

אאודי מסמלת לי יותר טכנולוגיה ועיצוב, מרצדס יותר איכות ויוקרה.

פורסם

בגדול כמו שכל השאר אמרו,

אבל אם נשים את רציונל לשאלה בצד,הלב יבחר מרצדס,משהו כנראה שצרוב בתת מודע שמרצדס ממותגת מעל חברותיה הגרמניות.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם זה מהדגמים הקומפקטיים אז אאודי,אם זה מהדגמים הגדולים יותר אז ברור שמרצדס לדעתי אין על זה וויכוח,מרצדס תמיד תמיד משדר משהו של מעל ומעבר,דעה שלי.

פורסם

מרצדס זה חלום לעניים.

אם בעל עסק מגיע לעבודה עם מרצדס ומשלם שכר מינימום לעובדים הם יקללו אותו כל היום.

אאודי פחות מנקר עיניים ועולה אותו דבר.

רק בישראל אאודי מוכרים יותר ממרצדס וב.מ.וו .

שיווק טוב של היבואן או שיש לישראלים עדיין אנטי לרכבים נאצים.

אייל

פורסם (נערך)
צודק לגמרי, הרי מה למרצדס ולטכנולוגיה...

:|

פותח השרשור,

יש פתגם האומר "על טעם ועל ריח...".

עידן אתה מכור :) אבל צודק (מאחל לך טסלה חדשה :twisted: בגלל שאתה שולח כתבות שקורעות לי את הלב ונותנות לי להיות עם הלשון בחוץ אחרי שאני רואה את המכוניות שאתה נוהג עליהן)

לטעמי - אודי - גם מבחינת העיצוב וגם מבחינת מיתוג (פחות "מעונבת" ויותר ספורטיבית במראה לדעתי מהמראה של המרק)

אבל לטובת הצהובה הזו הייתי משנה דעתי :) (חיות טרף כאלה אין לאף אחד)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

כמו שרונאלדו אמר הבוקר אחרי השלישייה שנתן, "המספרים לא משקרים". רוב הציבור שקונה מכוניות יוקרה מעדיף אודי על פני מרצדס בפער גדול. במוניות ובמשאיות מרצדס מוכרת יותר

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

קובי,

אני דווקא לא מכור למרצדס ולמעשה בגרסאות רגילות אני בכלל מעדיף ב.מ.וו.

זה פשוט שעשע אותי לקרוא שמישהו יעדיף אאודי כי זה מתקשר לטכנולוגיה.

אאודי כנראה יותר טכנולוגית מיתר מותגי הקונצרן אבל מרצדס גם יודעת דבר או שתיים בענייני טכנולוגיה.

לגבי טסלה, אחלה רכב אבל לא בשבילי.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...