Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאודי זה סקודה בתחפושת.

מרצדס זה פרימיום אמיתי.

בייחוד בעיצוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרצדס מתיישנת מהר יותר וגם מושכת קנאים ( לדעתי ) ואודי זה למעשה פולקסוואגן קצת יותר מפוארת ומלאה בתקלות.

אני אישית בחרתי במוו .

פורסם

קאדילאק או יגוואר!

אופס - אני רואה עכשיו כל כך הרבה "גרמנים" כועסים עליי שאני בורח מהשרשור

:-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שאמרו, כל קטגוריה וכל רכב נשפט בפני עצמו, אבל אם תכריח אותי לבחור, לעולם לא אבחר במרצדס, זה לא אני וזה לא מה שאני מנסה לשדר לעולם כאשר אני מגיע לכל מקום ויוצא מהרכב.

פשוט לא בשבילי.

עם ב.מ.וו למשל אין לי בעיה, נכון, יש לחלק מהדגמית תדמית ערסית אבל זה לא מעניין אותי כי אין סיכוי שכשאני יוצא מרכב מישהוא יתבלבל ביני לבין ערס.

אז מה עם אני כל הזמן עם כפכפי אדידס, חליפת טרנינג של אומברו וקסקט נייקי לבן...אז מה?

למה מה הבעיה עם זה???

למה מי אתה שתגיד לי איך להתלבש!

ואללה יופי, עוד סמולני בא להגיד לי איך להתלבש.

עוכר ישראל!

עמ;לק

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קאדילאק או יגוואר!

אופס - אני רואה עכשיו כל כך הרבה "גרמנים" כועסים עליי שאני בורח מהשרשור

יותר נכון מחייכים :)

והייתי מכניס עבורך כאן את אסטון מרטין במקום הקאדילק

קובי

פורסם
כמו שאמרו, כל קטגוריה וכל רכב נשפט בפני עצמו, אבל אם תכריח אותי לבחור, לעולם לא אבחר במרצדס, זה לא אני וזה לא מה שאני מנסה לשדר לעולם כאשר אני מגיע לכל מקום ויוצא מהרכב.

אבל המרצדס כל כך יפות בשנים האחרונות...

BMW איבדו את הכיוון מאז כריס בנגל, ו-Audi נאות, אבל שומדבר באמת מסעיר מאז ה-TT המקורית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כיום מבחינת עיצוב אני אעדיף את אאודי.

אבל עד סוף שנות ה90 מרצדס לוקחים אצלי בענק.

אני מתייחס רק לעיצוב כי אף פעם לא חוויתי נהיגה במרצדס כלשהי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו שכבר ציינו פה, אאודי לא יחודית ברוב הדגמים ומשתמשת במכלולים שיש גם ברכבים הזולים של קונצרן VAG - והאמינות רחוקה מלהיות טובה.

מרצדס היא סמל פרימיום אמיתי - למרות שגם היא קצת עושה הזנייה של המותג בשנים האחרונות עם הA

אני הייתי מעדיף ללא ספק מרצדס.

STI 2004

פורסם
אודי זה למעשה פולקסוואגן קצת יותר מפוארת ומלאה בתקלות.

אאודי לא יחודית ברוב הדגמים ומשתמשת במכלולים שיש גם ברכבים הזולים של קונצרן VAG - והאמינות רחוקה מלהיות טובה.

לא לפי הקונסיומר רפורט, שזו השנה השניה שאאודי מככבת בקצה העליון של מדרג האמינות כהמותג האירופאי האמין ביותר.

גם לא לפי הנסיון שלי (בעבר) או של מספר חברים שלי חובבי המותג.

מאיפה הנתונים שלכם אם אפשר לשאול?

פורסם
כמו שכבר ציינו פה, אאודי לא יחודית ברוב הדגמים ומשתמשת במכלולים שיש גם ברכבים הזולים של קונצרן VAG - והאמינות רחוקה מלהיות טובה..

באיזה חלקים של VAG אוודי משתמשים שגורמים לאמינות להיות "רחוקה מטובה"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
כמו שכבר ציינו פה, אאודי לא יחודית ברוב הדגמים ומשתמשת במכלולים שיש גם ברכבים הזולים של קונצרן VAG - והאמינות רחוקה מלהיות טובה.

מרצדס היא סמל פרימיום אמיתי - למרות שגם היא קצת עושה הזנייה של המותג בשנים האחרונות עם הA

אני הייתי מעדיף ללא ספק מרצדס.

לא רק ה A באיכות לא ״מרצדסית״ אלא גם הcla ו gla

דרך אגב האיכות בדגמים הנמוכים של audi גבוהה מהדגמים הנמוכים במרצדס

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

וגם מב.מ.וו: לאחרונה יצא לי לנהוג יום שלם בפולו דנדשה מהשקית ואני חייב לומר שהתרשמתי מאד. זה רכב שהוא פשוט טוב יותר בכל היבט אפשרי מלבד עיצוב והתנהגות כביש מהמיני ONE (החדשה) שהייתה לי. אני מתאר לעצמי שה-A1 מפצה קצת על נחיתות הפולו בשתי סוגיות אלו ומוסיפה משלה.

חלילה מלזלזל בב.מ.וו ומרצדס, אבל לתחושתי ה-VFM בקטגוריות הנמוכות ב-VAG הוא טוב בהרבה (ה-downscaling שלהם פשוט יותר מוצלח ואחת היא מה הסיבות לכך).

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

מאוד מפתיע אותי דעתך על איכות המיני one אמנם לא נהגתי וישבתי בה אבל בקופר s התחושה מאוד איכותית

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...