Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך כמו להגיד "מאוד מפתיע אותי מה שאתה אומר על האיטיות של האימפרצה 1600 אוטומטית, אמנם נהגתי רק על STI..."

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש טעם בדברי שניכם. ובכל זאת, מאפיינים כמו בידוד רעשים, הנדסת אנוש, מרווח, נוחות וכו' סה"כ נותרים די דומים אני מאמין. יצא לי לנסוע מעט בקופר S החדשה, היא לא הרגישה שונה באופן דרמטי מה-ONE שהייתה לי בכל הקשור להיבטים אלו של נסיעה מנהלתית.

על כל פנים, צריך לזכור שהמיני לא נודעה להיות מכונית A-B כמו הפולו, אז ההשוואה קצת עושה לה עוול אבל באמת שלא ציפיתי להפרש יחסי ניכר לעומת הפולו.

:idea:
פורסם

למשפחתי יש פולו חדשה 1.2 , לא רואה יתרון של הפולו בשום היבט.. כמובן בהשוואה רק של איכות חומרים, בידוד רעשים וכו׳ יכול מאוד להיות שחסכו קצת בדגם ה One.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אמירה כוללת מידי, באיזה דגמי מנוע וגיר יש בעיות ב VAG ואתה רואה אותם באוודי?

פורסם
אמירה כוללת מידי, באיזה דגמי מנוע וגיר יש בעיות ב VAG ואתה רואה אותם באוודי?

לא רלוונטי, אין לי סטטיסטיקה להוכיח שום דבר וזו תחושה שלי מהיכרות עם לא מעט מבעלי רכבים של המותג ומקריאה בפורום.

במידה ובעלי אאודי נפגעו - תמשיכו להנות מהרכב.

STI 2004

פורסם

לטעמי, העובדה שאאודי נמצאת בין שלושת הגדולים בשוק היוקרה הגרמני בפרט ובשוק היוקרה העולמי בכלל היא תעודת ציון לפוקסווגן יותר מאשר תעודת עניות לאאודי, שכבר מזמן עברה את מבחן ההוכחה.

:idea:
פורסם
לא רלוונטי, אין לי סטטיסטיקה להוכיח שום דבר וזו תחושה שלי מהיכרות עם לא מעט מבעלי רכבים של המותג ומקריאה בפורום.

במידה ובעלי אאודי נפגעו - תמשיכו להנות מהרכב.

בכלל לא עניין של סטטיסטיקה ולא של אף אחד שנפגע או נעלב, פשוט אתה טועה!

גם ה DSG7 וגם ה 1.2TSI הידועים לשימצה לא הגיעו כלל לאוודי, בטח לא בתקופה שהיו בעייתיים.

VAG כנראה ידעו בדיוק למה הם לא מכניסים את זה לחטיבה שבה האמינות כ"כ חשובה.

אוודי מקבלת כבר כמה שנים טובות ציונים מאוד גבוהים (אם לא הכי גבוהים) בסקרי אמינות.

פורסם
אין לי סטטיסטיקה להוכיח שום דבר וזו תחושה שלי מהיכרות עם לא מעט מבעלי רכבים של המותג ומקריאה בפורום.

אז למעשה החלטת להשמיץ פה מותג על סמך hearsay (שמועות).

פורסם
בכלל לא עניין של סטטיסטיקה ולא של אף אחד שנפגע או נעלב, פשוט אתה טועה!

גם ה DSG7 וגם ה 1.2TSI הידועים לשימצה לא הגיעו כלל לאוודי, בטח לא בתקופה שהיו בעייתיים.

VAG כנראה ידעו בדיוק למה הם לא מכניסים את זה לחטיבה שבה האמינות כ"כ חשובה.

אוודי מקבלת כבר כמה שנים טובות ציונים מאוד גבוהים (אם לא הכי גבוהים) בסקרי אמינות.

Audi a3 1.4 גם מנוע וגם גיר היו בעייתיים מניסיון של חברים. אני מדבר על דור 8v

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

1.4 כפול מגדשים היה צרה צרורה.

מה היה בעייתי ב 1.4 TSI?

בנוגע לגיר, לא מדובר במוצר זהה ל DSG ואני לא שמעתי על בעיות סדרתיות בגירים האופיניות לקונצרן באוודי אבל ללא ספק, דברים קורים, זה לא שיש באוודי (או אצל כל אחד אחר) 0 תקלות.

• תוכן חדש...